Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Οι πωλήσεις της προηγούμενης σειράς δείχνουν άλλα. Δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί πώς κάρτες με τόσο κακό vfm σε raster πούλησαν τόσο καλά. Τα polls κατακλύζονται από οπαδούς και δεν εκφράζουν ζήτηση. Ζήτηση σημαίνει όχι απλά επιθυμία/σκέψη κτλ., αλλά εκταμίευση χρημάτων. Το Ray Tracing έχει το "μειονέκτημα" ότι το έφερε στις κάρτες η NVIDIA (δεν λέω ότι το εφηύρε η NVIDIA φυσικά). Βλέπεις στο reddit και σε διάφορα forums διάφορους να το απαξιώνουν απλά και μόνο λόγω της NVIDIA χωρίς να έχουν ιδέα τι κάνει και τι μεγάλες αλλαγές μπορεί να φέρει στα visuals, κυρίως τα επόμενα χρόνια που θα αυξηθεί και η δύναμη των καρτών. Και για να προλάβω μερικούς δεν μιλάω για την υλοποίηση στα games που πράγματι είναι τραγική αλλά σαν μέθοδο rendering αυτή καθ' αυτή. Και βγαίνουν τα παιδάκια είτε στην ηλικία είτε στο μυαλό που δεν έχουν ιδέα από τεχνικά θέματα, ούτε καλά καλά την κάρτα δεν ξέρουν να κουμπώνουν, και μιλάνε για το RT ενώ στην καλύτερη παίζουν plebG και cs:go με γραφικά από τους Βαλκανικούς Πολέμους..
leros2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Το Ray Tracing έχει το "μειονέκτημα" ότι το έφερε στις κάρτες η NVIDIA (δεν λέω ότι το εφηύρε η NVIDIA φυσικά). Βλέπεις στο reddit και σε διάφορα forums διάφορους να το απαξιώνουν απλά και μόνο λόγω της NVIDIA χωρίς να έχουν ιδέα τι κάνει και τι μεγάλες αλλαγές μπορεί να φέρει στα visuals, κυρίως τα επόμενα χρόνια που θα αυξηθεί και η δύναμη των καρτών. Και για να προλάβω μερικούς δεν μιλάω για την υλοποίηση στα games που πράγματι είναι τραγική αλλά σαν μέθοδο rendering αυτή καθ' αυτή. Και βγαίνουν τα παιδάκια είτε στην ηλικία είτε στο μυαλό που δεν έχουν ιδέα από τεχνικά θέματα, ούτε καλά καλά την κάρτα δεν ξέρουν να κουμπώνουν, και μιλάνε για το RT ενώ στην καλύτερη παίζουν plebG και cs:go με γραφικά από τους Βαλκανικούς Πολέμους.. Σαν να διαβάζω ανακοίνωση της nvidia, σχεδόν εντυπωσιαστηκα ! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από leros2004
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, leros2004 είπε Σαν να διαβάζω ανακοίνωση της nvidia, σχεδόν εντυπωσιαστηκα ! Δηλαδή διαφωνείς ότι υπάρχει μερίδα ανθρώπων που σκέφτεται έτσι; Y.Γ. Κατά 80% AMD θα πάρω βασικά.. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
greekfragma Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Oυτε πασχα να ητανε αρνί δε σουβλίσαμε ελέω lockdown covid. κάρτες δεν έχουμε λόγω scalping ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΙ RT από την AMD! όλα έχουν κάποιο όριο σε αυτή τη ζωή!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 16 minutes ago, pirmen56 said: Να δεις όμως που οι οπαδοί θα πιαστούν από συγκρίσεις σε επιλεγμένα στατικά screenshots και θα διαλαλούν ότι το DLSS 2.0 είναι πια νεκρή proprietary τεχνολογία. Εμμέσως πλην σαφώς μου φαίνεται ότι ψιλο παραδέχεσαι (ή φοβάσαι) πως εξαιτίας των κονσολών θα επικρατήσει αυτό της AMD κι ότι το DLSS θα είναι σε ελάχιστα (κι αν) παιχνίδια μετά από κάμποσα χρόνια? 😛 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Εγώ αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω και τόσο πολύ, είναι ότι υπάρχει κόσμος εδώ μέσα που παίζει AAA games και έχει και κάτι ultra wide monitors να σου φύγει η μαγκιά και λένε δεν με νοιάζει το RT. Δεν λέω το RTX αλλά το RT γενικότερα, αφού πλέον έχει και η AMD. Δεν λέω να το έχεις top priority αλλά από τη στιγμή που παίζεις τέτοια games και σε τέτοια monitors ε δεν μπορεί ρε φούστη μου να μην σε νοιάζουν τα visuals και να μην θέλεις να βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός. Το Ray Tracing (όχι το RTX) είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στο τομέα των visuals, αν υπάρχει κάτι καλύτερο θυμίστε μου, και με τα DLSS/Super Resolution μειώνεται αρκετά και το performance impact. Φυσικά αν παίζεις multiplayer εντάξει εκεί χαμηλώνεις και τα "παραδοσιακά" settings προφανώς, πόσο μάλλον το RT..
akoinonitos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εγώ αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω και τόσο πολύ, είναι ότι υπάρχει κόσμος εδώ μέσα που παίζει AAA games και έχει και κάτι ultra wide monitors να σου φύγει η μαγκιά και λένε δεν με νοιάζει το RT. Δεν λέω το RTX αλλά το RT γενικότερα, αφού πλέον έχει και η AMD. Δεν λέω να το έχεις top priority αλλά από τη στιγμή που παίζεις τέτοια games και σε τέτοια monitors ε δεν μπορεί ρε φούστη μου να μην σε νοιάζουν τα visuals και να μην θέλεις να βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός. Το Ray Tracing (όχι το RTX) είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στο τομέα των visuals, αν υπάρχει κάτι καλύτερο θυμίστε μου, και με τα DLSS/Super Resolution μειώνεται αρκετά και το performance impact. Φυσικά αν παίζεις multiplayer εντάξει εκεί χαμηλώνεις και τα "παραδοσιακά" settings προφανώς, πόσο μάλλον το RT.. Προσωπικα θα με νοιαζει το rt οταν θα ειναι σε πολλους τιτλους και θα ειναι μεσα και αυτοι που με ενδιαφερουν και θα κανει την διαφορα στην εικονα χωρις να μου ριχνει τις επιδοσεις κατακορυφα η να θελω 3080 και 3090 για να παιξω. Τοτε ισως να με νοιαζει τωρα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο παντελως και αφου και το rt στις amd ειναι κακο οπως λενε δεν βρικω το νοημα στην ολη συζητηση στο παρον νημα. Η μελοντολογια του Pirmen για το τι θα γινει που θα γινει και γτ θα γινει δεν νομιζω οτι χρηζει σχολιασμου, ουτε πιστευω οτι καποιος που γουσταρει rt θα παρει amd και οχι nvidia οποτε τσαμπα αναλώνεστε. Αν καποιοι ενδαφεροονται γενικα για το rt σαν τεχνολογια μπορουν να φτιαξουν ενα νημα και να τα συζητανε εκει. Εδω καρτα δεν μπορουμε να βρουμε να αγορασουμε το rt μας μαρανε Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από akoinonitos 10
pirmen56 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Εμμέσως πλην σαφώς μου φαίνεται ότι ψιλο παραδέχεσαι (ή φοβάσαι) πως εξαιτίας των κονσολών θα επικρατήσει αυτό της AMD κι ότι το DLSS θα είναι σε ελάχιστα (κι αν) παιχνίδια μετά από κάμποσα χρόνια? 😛 Εμέσως πλην σαφώς μου λες ότι χαίρεσαι/στε με το να μην προχωράει η τεχνολογία αν δεν επωφελείται η AMD. Με το χρήμα της η πράσινη θα το υποστηρίζει για όσο πουλάει σχετικές κάρτες. Όπως μας έχει δείξει η μέχρι στιγμής ιστορία των sponsored games. Καλύτερα πάντως να απολαμβάνεις κάτι που υπάρχει σε 30 ανά 100 τίτλους, παρά να σιχαίνεσαι να ανοίξεις κάτι που θα υποστηρίζεται και στους 100. Μετά από αυτά εναποθέτω τις ελπίδες μου στην Epic(UE5) για multiplatfrom next gen γραφικά. Δεν είναι ίδιου επιπέδου και εξίσου εύκολες τεχνικές με το RT αλλά οπτικά αξίζει.
akoinonitos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Εμέσως πλην σαφώς μου λες ότι χαίρεσαι/στε με το να μην προχωράει η τεχνολογία αν δεν επωφελείται η AMD. Με το χρήμα της η πράσινη θα το υποστηρίζει για όσο πουλάει σχετικές κάρτες. Όπως μας έχει δείξει η μέχρι στιγμής ιστορία των sponsored games. Καλύτερα πάντως να απολαμβάνεις κάτι που υπάρχει σε 30 ανά 100 τίτλους, παρά να σιχαίνεσαι να ανοίξεις κάτι που θα υποστηρίζεται και στους 100. Μετά από αυτά εναποθέτω τις ελπίδες μου στην Epic(UE5) για multiplatfrom next gen γραφικά. Δεν είναι ίδιου επιπέδου και εξίσου εύκολες τεχνικές με το RT αλλά οπτικά αξίζει. Παρε μια rtx 3090 να υποστηριξεις τον αγωνα της Nvidia στην βελτιωση της τεχνολογιας και ασε τα ποστ στις Navi 😛 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Προσωπικα θα με νοιαζει το rt οταν θα ειναι σε πολλους τιτλους και θα ειναι μεσα και αυτοι που με ενδιαφερουν και θα κανει την διαφορα στην εικονα χωρις να μου ριχνει τις επιδοσεις κατακορυφα η να θελω 3080 και 3090 για να παιξω. Τοτε ισως να με νοιαζει τωρα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο παντελως και αφου και το rt στις amd ειναι κακο οπως λενε δεν βρικω το νοημα στην ολη συζητηση στο παρον νημα. Η μελοντολογια του Pirmen για το τι θα γινει που θα γινει και γτ θα γινει δεν νομιζω οτι χρηζει σχολιασμου Για τις AMD θα δούμε. Πιστεύω δεν πρέπει να λάβουμε υπόψη τους παλιούς τίτλους γιατί προφανώς δεν έχει γίνει optimization, αφού σε κάποια η 2060 είναι σχεδόν ισάξια, λολ. Ε προφανώς αυτό δεν γίνεται. Λογικά ειδικά στα console-ports θα τα πηγαίνουν αρκετά καλά οι RDNA2. Τώρα για την υλοποίηση ναι, είναι θέμα, αλλά βελτιώνεται σιγά σιγά, παρόλα αυτά μιλάω πιο πολύ για το Ray Tracing εν γένη. Δεν γίνεται να μην σε ενδιαφέρουν βελτιώσεις στα τρέχοντα γραφικά αν είσαι στην κατηγορία gamer που περιέγραψα παραπάνω. Σε έναν τέλειο κόσμο που είχες δύο κάρτες με ίδιο raster, ίδια vram, ίδια τιμή προφανώς θα διάλεγες αυτήν με το καλύτερο RT, αλλά αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιμγή. Άλλωστε το έχω πει ότι ακόμη και εγώ που έχω κατηγορηθεί πολλάκις για Jenseνισμό ότι θα πάω στο καλύτερο RT αν τα υπόλοιπα είναι στο ίδιο επίπεδο. Γι' αυτό είπα και παραπάνω ότι κατά 80% θα πάω στην AMD αφού έχει βγει και βρώμα ότι η 3060 θα έχει 6GB και η 6700(ΧΤ) θα έχει 12GB..
greekfragma Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Παρε μια rtx 3090 να υποστηριξεις τον αγωνα της Nvidia στην βελτιωση της τεχνολογιας και ασε τα ποστ στις Navi 😛 είναι ακόμα με 2060. μέχρι την 3090 έχουμε δρόμο μπροστά μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Καλύτερα πάντως να απολαμβάνεις κάτι που υπάρχει σε 30 ανά 100 τίτλους, παρά να σιχαίνεσαι να ανοίξεις κάτι που θα υποστηρίζεται και στους 100. Εντάξει ρε συ το μάμισες, κάτσε να το δούμε το Super Resolution πρώτα. Όλους μας συμφέρει να είναι καλό..
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Sapphire Radeon RX 6800 (XT) NITRO+ pictured up close 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα