Herald Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Εδώ πάντως δεν βλέπω και ιδιαίτερο κράξιμο ενώ με την NVIDIA μας τα έπρηζαν ακόμη και άτομα που όχι απλά δεν παίζει να αγοράσουν την 3080 έτσι και αλλιώς, αλλά ούτε θα την δουν στο ύπνο τους.. Eδώ λογικό είναι, αμά δείς twitter / reddit / youtube πέφτει κράξιμο 😛 Jayz / hardwarecanucks βγάλαν χολή 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Όντως, τώρα, Ελλάδα απευθείας τις κοστούμ (μην ξεχνάμε και τις παραδόσεις μας) θα δούμε? Σε τιμές "BF", κιόλας?
akoinonitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Εδώ πάντως δεν βλέπω και ιδιαίτερο κράξιμο ενώ με την NVIDIA μας τα έπρηζαν ακόμη και άτομα που όχι απλά δεν παίζει να αγοράσουν την 3080 έτσι και αλλιώς, αλλά ούτε θα την δουν στο ύπνο τους.. Μαλλον γτ εχουν πει οτι την τεταρτη στις custom θα υπαρχει αρκετο στοκ ,αν βγουν και σε αυτο λαθος τοτε θα πέσει το πολύ το κράξιμο μην ξεχνάς ότι στις Nvidia δεν υπήρχαν καν κάρτες για review από aib 1
Παναής Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε θέλω να ξεκινήσω vs , αλλά γρήγορη ερώτηση. Budget 1000 ευρώ για κάρτα σε μόνιτορ 2κ 165 hz. 3080 h 6800xt ? Μπορώ να περιμένω έως Φεβρουάριο που θα είναι έτοιμο το build , συνεπώς διαθεσιμότητα , χρόνο παράδοσης δε με απασχολεί και τόσο. Τι θα παίρνατε? Σε ryzen 5900x. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από Παναής
Herald Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Μαλλον γτ εχουν πει οτι την τεταρτη στις custom θα υπαρχει αρκετο στοκ ,αν βγουν και σε αυτο λαθος τοτε θα πέσει το πολύ το κράξιμο μην ξεχνάς ότι στις Nvidia δεν υπήρχαν καν κάρτες για review από aib Καλά γενικά το περιμέναμε, αλλά αυτός ο Frank azor δεν μπορούσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό? Μόλις τώρα, Παναής είπε Δε θέλω να ξεκινήσω vs , αλλά γρήγορη ερώτηση. Budget 1000 ευρώ για κάρτα σε μόνιτορ 2κ 165 hz. 3080 h 6800xt ? Μπορώ να περιμένω έως Φεβρουάριο που θα είναι έτοιμο το build , συνεπώς διαθεσιμότητα , χρόνο παράδοσης δε με απασχολεί και τόσο. Τι θα πέρνατε? Σε ryzen 5900x. Ευχαριστώ! Άμα σε ενδιαφέρει το RT, προφανής η απάντηση. Άμα δεν σε ενδιαφέρει το RT οποία βρεις φθηνότερη. 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Herald είπε Καλά γενικά το περιμέναμε, αλλά αυτός ο Frank azor δεν μπορούσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό? Περιμένεις σοβαρότητα σε ΡRιλίκια?
akoinonitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Παναής είπε Δε θέλω να ξεκινήσω vs , αλλά γρήγορη ερώτηση. Budget 1000 ευρώ για κάρτα σε μόνιτορ 2κ 165 hz. 3080 h 6800xt ? Μπορώ να περιμένω έως Φεβρουάριο που θα είναι έτοιμο το build , συνεπώς διαθεσιμότητα , χρόνο παράδοσης δε με απασχολεί και τόσο. Τι θα παίρνατε? Σε ryzen 5900x. Ευχαριστώ! Αν σε ενδιαφέρει το rt 3080 ,αν όχι για την ανάλυση αυτή 6800xt Εκτός αν σκοπεύεις να πας σε 4k κάποια στιγμη 1
Herald Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Περιμένεις σοβαρότητα σε ΡRιλίκια? Ε ξέρω γω ρε συ, γυρνάει τρελό boomerang. Άμα έλεγες θα έχουμε θέματα διαθεσιμότητας φαντάζομαι κάνεις δεν θα έλεγε κουβέντα γιστι κάνεις δεν θα ξενερώνε. Οταν όμως υποτίθεται θα έχεις κάρτα να φαν και οι κότες ε χεσε με. 1
akoinonitos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Herald είπε Καλά γενικά το περιμέναμε, αλλά αυτός ο Frank azor δεν μπορούσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό? Άμα σε ενδιαφέρει το RT, προφανής η απάντηση. Άμα δεν σε ενδιαφέρει το RT οποία βρεις φθηνότερη. Την Τετάρτη θα φανεί αν είχε δίκιο η όχι 3
Παναής Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 @Herald και @akoinonitos ευχαριστώ πολύ , το RT δε με ενδιαφέρει προς το παρών , ναι σε 2κ αρκετό καιρό.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Herald είπε Τελικά κάρτες υπάρχουν? Η αυτό ήταν, περιμένουμε για 25 τώρα? Πέφτει κράξιμο στην AMD οτι είχε λιγότερο stock και από nvidia. Οι Ref εξαντήθηκαν τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα. Περιμένουμε για τις custom Τετάρτη.
Herald Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Θα διαφωνήσω λίγο στο θέμα ζήτησης κύριως. Νομίζω στην παραγωγή είναι το θέμα, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχει ανέβει η ζήτηση σε κάρτα γραφικώντων 2.000€ ας πούμε (3090). Δεν ξέρω, ίσως έχω άδικο, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο. 1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε Οι Ref εξαντήθηκαν τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα. Περιμένουμε για τις custom Τετάρτη. Καλός εγκέφαλος είμαι και εγώ, πάγωνα την αγορά κάρτας για να δώ και τις 6800xt και να πέσουν οι τιμές. Καλά τα πήγα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Πάντως μου κάνει εντύπωση για την TSMC γιατί τα fabs της είναι στην Ταιβάν που έχει μηδαμινά κρούσματα. Εντάξει φαντάζομαι θα παίζουν και εκεί μέτρα social distancing που επηρεάζουν τις γραμμές παραγωγής αλλά τόσο πια; Και θέμα μεταφοράς δεν υπάρχει καθώς ακόμη και commercial αεροπορικές μεταφέρουν cargo τώρα για να μην κάθονται τα αεροσκάφη. Τα bottlenecks λόγω social distancing δημιουργούνται στα hubs που γίνεται η διαλογή των δεμάτων, είναι και η αυξημένη ζήτηση λόγω καραντίνας, ε όλα αυτά μαζί και φτάνουμε στο αποτέλεσμα αυτό. Να δούμε τι θα γίνει και με τις AiB κάρτες στις 25 του μήνα..
apostolosapok Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.guru3d.com/news-story/uk-etailer-is-listing-prices-for-asus-radeon-rx-6800-(xt)-cards.html 903 ευρώ η 6800xt tuf και 785 η 6800 δεν ξέρω αν είναι άκυρος ο retailer βέβαια. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από apostolosapok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα