Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Και ακόμη δεν είδαμε UNDERVOLT :D

Λάθος, αγαπητέ.

Με αυτή την κατανάλωση κι αυτές τις θερμοκρασίες+θόρυβο που έδειξαν οι "μαμά" κάρτες, ακριβώς το αντίθετο.

Παίρνω την 6800, της βάζω το πιο ξεκ.σμένο ΧΤ vBIOS (από πλευράς PL) και της δίνω πόνο αλύπητο σε overvolt+overclock...@BabisTS, έχω δίκιο?

Έχει αδιανόητο oc περιθώριο η απλή oc (γιατί αλλιώς, στην κανονική διαφορά τιμής, είναι κακή επιλογή).

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Tα παιχνίδια  DLSS , Ray tracing πότε θα τα έχουμε?  Ωραία τα πολλά άλογα, αλλά δεν μου λέει κάτι να μένουν όλο τον χρόνο στο στάβλο, και να τα βγάζω μόνο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα  

Θα ήθελες την Γιοχανσον έστω για 2-3 φορές το χρόνο ή καθόλου; :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Θα ήθελες την Γιαχανσον έστω για 2-3 φορές το χρόνο ή καθόλου; :P

Και μια φορά δεν λέω όχι :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Υπαρχουν πολλων ειδων 1080p monitors. Ξεκινανε απο 60 και φτανουν μεχρι τα 240(και νομιζω και 360).

Αρα υπαρχει μεριδα κοσμου που ναι θα δωσει πολλα λεφτα για 1080p,προφανως οχι για monitor των 100ευρω.

έχω μια συζήτηση αλλού τώρα με έναν που λέει "ποιος δίνει λεφτά για καλό monitor χωρίς να έχει 2080ti + " . Μου φένεται δεν έχουν ιδέα τι λένε :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Και μια φορά δεν λέω όχι :P 

Ε είδες; RT games έχουμε τουλάχιστον 4-5 :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

για να γλυτώσεις 50 και 100€. Και ειδικά σε 1440p που έτσι και αλλιώς δεν σε νοιάοζυν τα 16gb ram.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα είναι ποτέ τόσο μικρή η διαφορά τιμής. 

ΜΕ το που θα υπάρξουν nvidia κάρτες στη κανονική τιμή τους, θα κάνει μείωση τιμών και θα δώσει και 2-3 παιχνίδια. 

Για την ώρα ρουφάει το αίμα απο τους καταναλωτές που δεν μπορούν να κρατηθούν. 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Πάντως πέρα από την πλάκα, μου φαίνεται ***τά η κάρτα. Ακόμα και σε 1440p να κοιτάξεις, ok είναι "μόνο" 4% πίσω της 3080. Κομπλέ. Και μετά κοιτάς το RT και είναι το χάος. Όσο λίγη σημασία και να δίνεις στο RT, ε ρε φίλε αμά δεν έχει μια γεναία διαφορά τιμής δεν θα την προτιμήσεις από την 3080 για να γλυτώσεις 50 και 100€. Και ειδικά σε 1440p που έτσι και αλλιώς δεν σε νοιάοζυν τα 16gb ram. Δεν ξέρω, την γνώμη μου εκφράζω. 

Εγώ μάλλον το έκλεισα για 3090. Δυστηχώς με αυτά που είδα σήμερα δεν βλέπω την 6900xt να κάνει θαύματα. 

βασικα εσυ μπηκες στο νημα για να ανοιξεις flame war...

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, forgotten είπε

βασικα εσυ μπηκες στο νημα για να ανοιξεις flame war...

Γιατί, επειδή δεν μου άρεσε η κάρτα? ΟΚ, ότι πείς.

8 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα είναι ποτέ τόσο μικρή η διαφορά τιμής. 

ΜΕ το που θα υπάρξουν nvidia κάρτες στη κανονική τιμή τους, θα κάνει μείωση τιμών και θα δώσει και 2-3 παιχνίδια. 

Για την ώρα ρουφάει το αίμα απο τους καταναλωτές που δεν μπορούν να κρατηθούν. 

Έτσι ok, με τα θεωρητικά δεδομένα του 650 vs 700 MSRP μιλάω όμως. Φαντάζομαι συμφωνείς οτι φόλα. Τώρα αν παίξουν προσφορές με games bundle κλπα okay. 

• Confused 1
Δημοσ.

Η μόνη περίπτωση που βλέπω εγώ να αξίζει η 6800XT έναντι της 3080 είναι αν την πρώτη την βρίσκεις στα 750 ευρώ ξέρω 'γω και η 3080 συνεχίζει τα 900άρια+. Αν παίζουν κοντά σε τιμή με ένα 50άρικο διαφορά, πας 3080 με κλειστά μάτια.

Στην περίπτωση της 6800 η 3070 βγήκε εντελώς εκτός παιχνιδιού όπως περιμέναμε.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Φαντάζομαι συμφωνείς οτι φόλα.

Σε αυτό ούτε εσυ δεν συμφωνείς, άσε τι γράφεις.... Είσαι άτυχος όμως που ο @billeiros ψώνισε ήδη κάρτα, εκείνος τσιμπάει με αυτά σου τα νάζια..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η μόνη περίπτωση που βλέπω εγώ να αξίζει η 6800XT έναντι της 3080 είναι αν την πρώτη την βρίσκεις στα 750 ευρώ ξέρω 'γω και η 3080 συνεχίζει τα 900άρια+. Αν παίζουν κοντά σε τιμή με ένα 50άρικο διαφορά, πας 3080 με κλειστά μάτια.

Στην περίπτωση της 6800 η 3070 βγήκε εντελώς εκτός παιχνιδιού όπως περιμέναμε.

Kαι συ να κανεις flame war μπηκες τοτε..

2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Σε αυτό ούτε εσυ δεν συμφωνείς, άσε τι γράφεις.... Είσαι άτυχος όμως που ο @billeiros ψώνισε ήδη κάρτα, εκείνος τσιμπάει με αυτά σου τα νάζια..

Αύριο το πρωί μπαίνεις σε γνωστή Ελληνική αλύσιδα πώλησης ηλεκτρονικών προίοντων. Βλέπεις διαθέσιμη ετοιμοπαράδοτη 6800xt στα 650 και 3080 στα 700. Ποια θα πάρεις? Πες την αλήθεια :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...