Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μπα και εσύ μαζί με τους υπόλοιπους πας, δεν απευθύνετε σε εσένα το RDNA 2.

Δεν είναι κακό, απλά θα πάρεις NVIDIA γιατί άκουσες τόσα προβλήματα με τους drivers και φοβάσαι. Τόσα χρόνια πριν που δεν είχαμε το πρόβλημα με τα Black Screen αγοράζατε όλοι AMD κάρτες που ήταν φτηνότερες, τι όχι ?? 🙄

E ναι. Κάθε φορά προσαρμόζεσαι όμως, τι σχέση έχει τι έκανα πριν 5 ή 10 χρόνια; (fan fact διαχρονικά έχω αγοράσει 4 AMD και 2 NVIDIA κάρτες). Φυσικά και φοβάμαι για τους drivers, ο καθένας μας το σκέφτεται διαφορετικά. Και σε τελική ανάλυση πιστεύω ότι η AMD κάτι θα δώσει. Δεν έχει το brand loyality για να πουλήσει ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή με τον πέτσινο, που άσε αν γίνει αυτό θα βγουν όλοι οι προσινο-youtubers που έχουν εκατομμύρια subs, τύπου jayz2cents, θα ωθούν τον κόσμο στην NVIDIA. Κάτι θα δώσει η AMD, τώρα θα είναι perf στην ίδια τιμή, και δεν μιλάω για τρίχες +10%, θα είναι vram, θα είναι κάνα game/gamepass bundle, δεν ξέρω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Crus είπε

Με βάση τη λογική σου και ο άνθρωπος που περιγράφεις είναι πρασινοφρουρος. Δεν γίνεται να του προσφέρουν 10% παραπάνω απόδοση στην ιδια τιμή ή ιδια απόδοση με 20% χαμηλότερη και αυτός να λέει όχι δεν παίρνω. 

10% raster είναι λίγο. 20% λιγότερη τιμή είναι μια χαρά..

6 λεπτά πριν, Crus είπε

Τι ψάχνεις, πάντα υπάρχει δικαιολογία αν θέλεις να υπάρχει μια.. 

Ε ναι δες τώρα αν θα έχει καλύτερο efficiency η AMD ότι δεν θα ενδιαφέρει τόσο τους gamers η κατανάλωση. 😂

• Like 1

1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

E ναι. Κάθε φορά προσαρμόζεσαι όμως, τι σχέση έχει τι έκανα πριν 5 ή 10 χρόνια; (fan fact διαχρονικά έχω αγοράσει 4 AMD και 2 NVIDIA κάρτες). Φυσικά και φοβάμαι για τους drivers, ο καθένας μας το σκέφτεται διαφορετικά. Και σε τελική ανάλυση πιστεύω ότι η AMD κάτι θα δώσει. Δεν έχει το brand loyality για να πουλήσει ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή με τον πέτσινο, που άσε αν γίνει αυτό θα βγουν όλοι οι προσινο-youtubers που έχουν εκατομμύρια subs, τύπου jayz2cents, θα ωθούν τον κόσμο στην NVIDIA. Κάτι θα δώσει η AMD, τώρα θα είναι perf στην ίδια τιμή, και δεν μιλάω για τρίχες +10%, θα είναι vram, θα είναι κάνα game/gamepass bundle, δεν ξέρω..

vram θα είναι. Και εκεί να δεις θάψιμο και κλάμα από JayZ3AIDS και το κακό συναπάντημα.😁 Εγώ προσωπικά θα το απολαύσω παρέα με ποπ κόρν και monster pro gaming liquid.😁

2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μην είσαι εύκολος και εσύ.. Εδω στον ilos δώσαμε σιπιγιου, παγωτό και ακτοπλοϊκά. Εσύ με ενα 20% αμέσως σε κέρδισε.. Ντροπή! 😛 

2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

ΕΕ αντί να πάρεις την 3070 θα πάρεις την 3060, τόσο θα έχουν διαφορά σε τιμή. 😉

Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Ε ναι δες τώρα αν θα έχει καλύτερο efficiency η AMD ότι δεν θα ενδιαφέρει τόσο τους gamers η κατανάλωση. 😂

I have called it την στιγμή που ειδα τα tdp της ampere. Δεδομένο είναι αυτο. 

Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Σε αυτό είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ καλύτερο το RDNA2 από Ampere. Αλλά δεν είναι τόσο θέμα αρχιτεκτονικής, αλλά αμπαλοσύνης της sammy.

όπως είπαμε κ από πολλά συμπεράσματα τα black screen είναι κιόλας από system configurations που άλλοι είχαν ασταθές oc σε ραμ κ άλλοι προσπαθούσαν να πετύχουν oc potential σε blower από nitro+  τώρα σε multisetup να πω οκ έχει το memory clock (κ σε μερικά single monitor) προσωπικά black screen από τον Νοέμβριο που την έχω την κάρτα και pulse κ nitro+ τώρα μόνο όταν έπαιζα με το cru που σε μερικά παιχνίδια θέλει το free sync off (τον λόγο δεν τον κατάλαβα ποτέ) 

• Like 1

Μόλις τώρα, ilos είπε

vram θα είναι. Και εκεί να δεις θάψιμο και κλάμα από JayZ3AIDS και το κακό συναπάντημα.😁 Εγώ προσωπικά θα το απολαύσω παρέα με ποπ κόρν και monster pro gaming liquid.😁

εγώ βρίσκω και εισαγώμενα από ρουμανία

Προσωπικά, επειδή το θεωρώ πολύ το 10% στα ίδια λεφτά, εκτός αν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με drivers (θα το ξέρουμε στο 10ημερο) θα την προτιμήσω. Ειδικά αν έχει και καλύτερη κατανάλωση και γλιτώσουμε το τροφοδοτικό

• Super Moderators
4 minutes ago, LIGHT1NG said:

όπως είπαμε κ από πολλά συμπεράσματα τα black screen είναι κιόλας από system configurations που άλλοι είχαν ασταθές oc σε ραμ 

Όχι δεν είναι μόνο από αυτά, αλλιώς θα βλέπαμε και στην Nvidia known issues στους drivers της αντίστοιχα προβλήματα καθώς κι ανάλογες αναφορές από χρήστες.

• Like 2

2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

εγώ βρίσκω και εισαγώμενα από ρουμανία

Απόκρυψη περιεχομένων

Προσωπικά, επειδή το θεωρώ πολύ το 10% στα ίδια λεφτά, εκτός αν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με drivers (θα το ξέρουμε στο 10ημερο) θα την προτιμήσω. Ειδικά αν έχει και καλύτερη κατανάλωση και γλιτώσουμε το τροφοδοτικό

To 10% είναι average. Καλύτερα να δεις συγκεκριμένα στα παιχνίδια που παίζεις πλην βρεθείς προ απροόπτου και είσαι τίποτα 20-30% πίσω με τον έναν ή τον άλλον. Για αυτό αγαπάω HWU γιατί ο τύπος έχει από τα μεγαλύτερα συγκριτικά και καλύπτει και πιο niche games που μπορεί να μη παίζετε πολλοί αλλά κάποιος να έχει 1000+ ώρες (MHW στην περίπτωσή μου). Το τροφοδοτικό σου παίρνει άνετα 3060, αλλά αν μπορείς να βάλεις πάνω 6700xt είναι no brainer για σένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...