Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι reviewers έχουν 3 περίπου μέρες από χθες για να ετοιμάσουν τα reviews ή έχουν λάβει άλλες κάρτες από αυτές που "unboxαραν"; Αν όχι, λίγος χρόνος δεν είναι για να τεσταρεις 2 κάρτες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Οι reviewers έχουν 3 περίπου μέρες από χθες για να ετοιμάσουν τα reviews ή έχουν λάβει άλλες κάρτες από αυτές που "unboxαραν"; Αν όχι, λίγος χρόνος δεν είναι για να τεσταρεις 2 κάρτες;

Οτι έδειξαν τα video των unboxing χθες δε σημαίνει ότι χθες παρελαβαν . 

Φαντάζομαι τις είχαν νωρίτερα απλά χθες δημοσίευσαν τα video. Λέω εγώ τώρα / φαντάζομαι 

Δημοσ.

Πάντως δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για αυτό το λέω μήπως έστειλε επίτηδες τελευταία στιγμή τις κάρτες & drivers η AMD

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Πάντως δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για αυτό το λέω μήπως έστειλε επίτηδες τελευταία στιγμή τις κάρτες & drivers η AMD

Ακόμη και έτσι να είναι και να τις πήραν τελευταία στιγμή δεν είναι ανάγκη να κάνουν τεστ 150 games την πρώτη μέρα. Ας κάνουν καμιά 10-15άρια καινούργια και βαριά. Τα παλιά σε όλες τις gpu παίζουν κλάιν, και έτσι και αλλιώς θα τις έχουν συνέχεια πλέον..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ακόμη και έτσι να είναι και να τις πήραν τελευταία στιγμή δεν είναι ανάγκη να κάνουν τεστ 150 games την πρώτη μέρα. Ας κάνουν καμιά 10-15άρια καινούργια και βαριά. Τα παλιά σε όλες τις gpu παίζουν κλάιν, και έτσι και αλλιώς θα τις έχουν συνέχεια πλέον..

HardwareUnboxed, τον Μαλλιά Μεταλα, το αλάνι τον Ali (optimumtech**), αυτούς περιμένω. Τώρα κάτι Jay2Cents, Bitwit είναι για το πρωί να το βλέπεις με ρόφημα και πρωινό :P σαν τους παππούδες με τον Παπαδάκη 

**Ειδικότερα OptimumTech, θέλω να μάθω τι ψάρια πιάνουν σε undervolt.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

HardwareUnboxed, τον Μαλλιά Μεταλα, το αλάνι τον Ali (optimumtech), αυτούς περιμένω. Τώρα κάτι Jay2Cents, Bitwit είναι για το πρωί να το βλέπεις με ρόφημα και πρωινό :P σαν τους παππούδες με τον Παπαδάκη 

Ειδικότερα OptimumTech, θέλω να μάθω τι ψάρια πιάνουν σε undervolt.

Βασικά για games μόνο ο HU είναι μόνο. O optimum είναι για sff και uv και άλλες τέτοιες μόντες και ο jesus τεστάρει πανάρχαια games και γενικά τα βίντεο του είναι κάπως σαν του Buildzoid, πολύ τεχνικά και για λίγους. Καλά οι υπόλοιποι είναι για τα πανηγύρια. Ειδικά αυτός ο Jay το έχει παρατήσει τελείως, τίποτα δεν κάνει, ούτε καν builds, πολύ λίγα και κάτι και 200 χρόνια να τα τελειώσει..

Δημοσ.

Ναι εξάλλου ο Jay απ'ότι λέει το κάνει σαν χόμπι δεν είναι τόσο πολύ της ανάλυσης. Εξού και τον βλέπω όταν τρωω πρωινό κιόλας για να ακούω κάτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ναι εξάλλου ο Jay απ'ότι λέει το κάνει σαν χόμπι δεν είναι τόσο πολύ της ανάλυσης. Εξού και τον βλέπω όταν τρωω πρωινό κιόλας για να ακούω κάτι

Εγώ πάντως το πρωί-μεσιμέρι βλέπω Μαλέσκου, την προτιμώ από τα μούτρα του jay :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

HardwareUnboxed, τον Μαλλιά Μεταλα, το αλάνι τον Ali (optimumtech**), αυτούς περιμένω. Τώρα κάτι Jay2Cents, Bitwit είναι για το πρωί να το βλέπεις με ρόφημα και πρωινό :P σαν τους παππούδες με τον Παπαδάκη 

**Ειδικότερα OptimumTech, θέλω να μάθω τι ψάρια πιάνουν σε undervolt.

Πρόσεξε τις λες ,βλέπω και εγώ παπαδακη το πρωί :lol:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Εγώ που βλέπω καμιά φορά Linus στην πυρά να φανταστώ;

Γιατι ρε φιλε στην πυρα αμα βλεπεις stand up comedy? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, narta είπε

Γιατι ρε φιλε στην πυρα αμα βλεπεις stand up comedy? 

Οκ. Άλλη φορά παπαδάκη θα βλέπω

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...