PsaxeAllou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, DeareN είπε Αν εχεις το Ultimate ναι... Σε κάποια games ναι αλλά στο pc υπάρχουν πόσα games που δεν υπάρχουν σε κονσόλα + ότι πλέον στο pc τα 144hz σε 2Κ είναι το ελάχιστο που δίνουν οι 3070< οπότε και πάλι υπάρχει η κλασσική διαφορά και στην τιμή και στην αξία δλδ ναι ένα PC των 2000 είναι λίγο έως πολύ καλύτερο από μία κονσόλα των 500ευρο οπότε καλύτερα PC με pass παρά κονσόλα με pass 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Όχι δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ, το γράφει. Αν δεις έχει ένα που λέει VAT FAQ και αν το πατήσεις την Ελλάδα την έχει 24%.. Ναι βρε στο 485 περιλαμβάνει το vat που είναι 19% αλλά επειδή στην Ελλάδα έχουμε vat=φπα=24% γίνεται ανάλογη τροποποίηση δλδ 485-19%+24% εκτός αν γράφει vat excluded ή κάτι τέτοιο δίπλα στην τιμή το faq σημαίνει freaquent asked questions Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από PsaxeAllou
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, PsaxeAllou είπε Σε κάποια games ναι αλλά στο pc υπάρχουν πόσα games που δεν υπάρχουν σε κονσόλα + ότι πλέον στο pc τα 144hz σε 2Κ είναι το ελάχιστο που δίνουν οι 3070< οπότε και πάλι υπάρχει η κλασσική διαφορά και στην τιμή και στην αξία δλδ ναι ένα PC των 2000 είναι λίγο έως πολύ καλύτερο από μία κονσόλα των 500ευρο οπότε καλύτερα PC με pass παρά κονσόλα με pass Όχι και λίγο καλύτερο. Με 2000 ευρώ PC θα έχεις πραγματικό 4Κ/60 παντού. Οι κονσόλες ακόμη και στο Dirt 5 που έχει μούφα γραφικά δεν κρατάει ποτέ 4Κ, κάνει downscale στα 1800p ή ακόμη και στα 1440p. Οι κονσόλες είναι μία οικονομική και value λύση για gaming αλλά μέχρι εκεί..
PsaxeAllou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Όχι και λίγο καλύτερο. Με 2000 ευρώ PC θα έχεις πραγματικό 4Κ/60 παντού. Οι κονσόλες ακόμη και στο Dirt 5 που έχει μούφα γραφικά δεν κρατάει ποτέ 4Κ, κάνει downscale στα 1800p ή ακόμη και στα 1440p. Οι κονσόλες είναι μία οικονομική και value λύση για gaming αλλά μέχρι εκεί.. Δεν ήθελα να γκρεμίσω όνειρα κονσολάδων πριν βγούν καν .... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, PsaxeAllou είπε Δεν ήθελα να γκρεμίσω όνειρα κονσολάδων πριν βγούν καν .... Εντάξει δεν είναι κακό να μην κρατάει 4Κ από τη στιγμή που δίνεις μόνο 5 κατοστάρικα. Είναι φοβερό value εννοείται, αλλά το PC είναι άλλη φάση, και το χρησιμοποιείς και για άλλα πράγματα αν το χρειάζεσαι πέρα από το gaming. Δεν έχει νόημα η σύγκρισή τους. off topic mode off..
PsaxeAllou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει δεν είναι κακό να μην κρατάει 4Κ από τη στιγμή που δίνεις μόνο 5 κατοστάρικα. Είναι φοβερό value εννοείται, αλλά το PC είναι άλλη φάση, και το χρησιμοποιείς και για άλλα πράγματα αν το χρειάζεσαι πέρα από το gaming. Δεν έχει νόημα η σύγκρισή τους. off topic mode off.. Δεν είπα το αντίθετο και σίγουρα και οι καινούριες κονσόλες έχουν κι αυτές τις εφαρμογές τους για να είναι κι αυτές πιο χρήσιμες και σε άλλα πράγματα ειδικά οι bluray εκδόσεις γιατί κακά τα ψέματα εγώ προσωπικά το χω καταργήσει το 5.25 από τα συστήματα μου και η βάζω εξωτερικό ή συνδέω όπως να ναι ένα παλίο και σίγουρα τα 500 για 4Κ έστω και 45 fps είναι πολύ τίμια τιμή καθώς σε pc για αυτά τα νούμερα θες 500 μόνο για gpu ΑΛΛΑ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, PsaxeAllou είπε Δεν είπα το αντίθετο και σίγουρα και οι καινούριες κονσόλες έχουν κι αυτές τις εφαρμογές τους για να είναι κι αυτές πιο χρήσιμες και σε άλλα πράγματα ειδικά οι bluray εκδόσεις γιατί κακά τα ψέματα εγώ προσωπικά το χω καταργήσει το 5.25 από τα συστήματα μου και η βάζω εξωτερικό ή συνδέω όπως να ναι ένα παλίο και σίγουρα τα 500 για 4Κ έστω και 45 fps είναι πολύ τίμια τιμή καθώς σε pc για αυτά τα νούμερα θες 500 μόνο για gpu ΑΛΛΑ Spoiler 4K/30 και αν είναι οι κονσόλες για games με καλά γραφικά. Τώρα για παιδικά ή άλλες μούφες εντάξει τώρα. Το Blurray μου είναι αδιάφορο στο 2021, streaming FTW, σιγά πόσο ακριβή είναι η 50άρα και η 100άρα σύνδεση..
PsaxeAllou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Απόκρυψη περιεχομένων 4K/30 και αν είναι οι κονσόλες για games με καλά γραφικά. Τώρα για παιδικά ή άλλες μούφες εντάξει τώρα. Το Blurray μου είναι αδιάφορο στο 2021, streaming FTW, σιγά πόσο ακριβή είναι η 50άρα και η 100άρα σύνδεση.. Κι εμένα αδιάφορο μου είναι κι έχω και 220/22 cosmote αλλά όταν κάνει ping spike στο stream παρακαλάω να χα blueray ή να χα κατεβάσει ταινία και subs ....νιώθω σαν να κάνω μπάνιο με ζεστό νερό και να τραβάει κάποιος το καζανάκι δίπλα στην μπανιέρα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από PsaxeAllou
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, PsaxeAllou είπε νιώθω σαν να κάνω μπάνιο με ζεστό νερό και να τραβάει κάποιος το καζανάκι δίπλα στην μπανιέρα Story of my life
acalm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Με Partner cards 1-3 βδομαδες μετά τουλάχιστο θα υπάρχει χρόνος να δούμε ξεκάθαρα τι παίζει σε αποδοση. Αν και το κόβω να ανακοινώνει η Nuvidia κάτι σε Ti, έστω και με 10 καρτες όλες κιολες απλα για να κρατησει το "nvidia is better" mindshare.
pabou13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, PsaxeAllou είπε Ναι βρε στο 485 περιλαμβάνει το vat που είναι 19% αλλά επειδή στην Ελλάδα έχουμε vat=φπα=24% γίνεται ανάλογη τροποποίηση δλδ 485-19%+24% εκτός αν γράφει vat excluded ή κάτι τέτοιο δίπλα στην τιμή το faq σημαίνει freaquent asked questions Η τιμή δεν έχει καθόλου ΦΠΑ μέσα (Exc VAT) 1
bilythekid Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, pabou13 είπε Η τιμή δεν έχει καθόλου ΦΠΑ μέσα (Exc VAT) Ούτε μεταφορικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 499$ σε ευρώ +24% ΦΠΑ βγαίνει 520 ευρώ. H πιο φθηνή EVGA 3070 με το ΦΠΑ βγαίνει 570, δηλαδή +50 ταρίφα για γυφτο-υλοποίηση χωρίς καν backplate..
bilythekid Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε 499$ σε ευρώ +24% ΦΠΑ βγαίνει 520 ευρώ. H πιο φθηνή EVGA 3070 με το ΦΠΑ βγαίνει 570, δηλαδή +50 ταρίφα για γυφτο-υλοποίηση χωρίς καν backplate.. 490 ευρώ λέει +ΦΠΑ.... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από bilythekid
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 AMD Radeon RX 6800 allegedly 1.5x faster than GeForce RTX 3090 in cryptocurrency mining Ε δεν..Όλοι κονσόλα 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα