Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To mindfactory έχει 3080. Χτές είχε MSI trio οι οποίες εξαντλήθηκαν, σήμερα έχει Vision της gigabyte.Mε έχει ψήσει να το πατήσω, θέλω να περιμένω και AMD αλλά άμα είναι και αυτές out of stock και τιμές στο θεό να το βράσω. 

YΓ1. Σορρυ, σε λαθος θέμα το ποσταρα.

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Herald είπε

To mindfactory έχει 3080. Χτές είχε MSI trio οι οποίες εξαντλήθηκαν, σήμερα έχει Vision της gigabyte.Mε έχει ψήσει να το πατήσω, θέλω να περιμένω και AMD αλλά άμα είναι και αυτές out of stock και τιμές στο θεό να το βράσω. 

Περίμενε βρε, τώρα θα παραγγείλεις; υπομονή. Άσε που δε στέλνει Ελλάδα εκτός αν έχεις τιμολόγιο. 

Επεξ/σία από bilythekid
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Περίμενε βρε, τώρα θα παραγγείλεις; υπομονή. Άσε που δε στέλνει Ελλάδα εκτός αν έχεις τιμολόγιο. 

Γερμανία θα στείλω και θα μου τα στείλουν τα πεθερικά μου :P 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, bilythekid είπε

από ότι έχω καταλάβει στέλνει και Ελλάδα χωρίς τιμολόγιο. Απλά φτιάχνεις λογαριασμό και βάζεις και το αφμ σου και στο κάνουν approve μετα απο 1-3 μερες εγώ το έκανα απλά δεν εχω παραγγείλει κάτι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, valantis123 είπε

από ότι έχω καταλάβει στέλνει και Ελλάδα χωρίς τιμολόγιο. Απλά φτιάχνεις λογαριασμό και βάζεις και το αφμ σου και στο κάνουν approve μετα απο 1-3 μερες εγώ το έκανα απλά δεν εχω παραγγείλει κάτι.

Δεν γνωρίζω ας απαντήσει κάποιος που έχει πάρει κάτι με τον τρόπο που λες, νομίζω σου στέλνουν μετά μήνυμα ότι ακυρώνεται αν δεν κάνω λάθος, τεσπα μακάρι να στέλνει γιατί έχει καλές τιμές. 

• Like 1
Δημοσ.

Αρα βγαινουν αυριο τα benchmarks? Με το καλο να δουμε νουμερα απο HU και techpower χωρις sam και rage mode. Επισης να δουμε και τι OC περνουν με τα 2.4/2.5 που ακουγονται.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

κανα leak μαλλον από aib benchmarks, αφού επίσημα στις 19 δε βγαίνουν οι κάρτες;

18 η 19 νομιζω για κυκλοφορια. Το NDA μπορει να ληγει αυριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valantis123 είπε

Πώς το κάνεις,βάζεις επιχειρηματίας αντί για καταναλωτής?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Πώς το κάνεις,βάζεις επιχειρηματίας αντί για καταναλωτής?

Αν το ΑΦΜ ειναι οντως καποιας επιχειρησης η ελευθερου επαγγελματια τοτε καλως γινεται το παραπανω. Αν το ΑΦΜ ειναι απλου πολιτη που δεν υπαγεται σε καποιο καθεστως τοτε σε πιθανο ελεγχο το προστιμο ειναι τεραστιο εφοσον γινονται αγορες χωρις ΦΠΑ.

3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

6700 λογικα καρτα 299 η 349msrp θα εχει ιδια vram με 3080 καρτα 699msrp. Μπραβο AMD.

• Like 2
Δημοσ.

Η 6700 στα 350 με bundle θα είναι τελειότητα..

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα φάει φόλα το 3080 με τα 10GB, 3080Τι 20GB is the real deal.

Και πάλι καλύτερα την 6800ΧΤ. Η 3080Ti θα έχει σίγουρα πάνω από 1000 με αυτή την κατάσταση και θα είναι 10% πάνω από την 6800ΧΤ και αν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...