Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Πανέμορφη και δεν ακούω κουβέντα. Αυτό το παραλληλόγραμμο κουτάκι βέβαια δίπλα στο R πρέπει να φύγει.

νομιζω τα εχουν για τα stickers

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

νομιζω τα εχουν για τα stickers

Χαλάλι τότε. Το μπροστινό μέρος μαύρο και άσπρο πίσω backplate είναι πανέμορφη για ref

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

θα λιωσουν απο την ζεστη εκει :lol:

Χαχαχα, βασικά δεν είναι stickers, είναι χαραγμένα στο μέταλλο νομίζω..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Χαλάλι τότε. Το μπροστινό μέρος μαύρο και άσπρο πίσω backplate είναι πανέμορφη για ref

Nα λεμε ευχαριστω να βρουμε καμια και ας την εχουν και πορτοκαλια :lol:

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/9/2020 στις 10:01 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Είσαι σίγουρος ??

Γιατί αν έχει και το performance και την παραπάνω μνήμη και μικρότερη κατανάλωση….. εε θα είναι μεγάλοι ΜΑΚΑΚΕΣ να έχουν φτηνότερο προϊόν 😁

Όχι μάστορα η AMD φημίζεται για το vfm αν ανεβάσει τις τιμές το χασε το παιχνίδι, πως θα χαρίσει ethereum στον κόσμο για να πουλήσει?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PsaxeAllou είπε

Όχι μάστορα η AMD φημίζεται για το vfm αν ανεβάσει τις τιμές το χασε το παιχνίδι, πως θα χαρίσει ethereum στον κόσμο για να πουλήσει?!

700+ ευρώ δεν το λες και vfm, το eth πεθαίνει κι αυτό, εχουν μεγάλη κατανάλωση δεν νομίζω ότι κάνουν για mining,ισως μόνο η 6800,αλλα πάλι ακριβή. 

Επεξ/σία από bilythekid
  • Confused 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ducath είπε

Έχετε δει τίποτα για preorder ή εκδήλωση ενδιαφέροντος η θα το πάνε όποιος προλάβει? 

οποιος προλαβει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bilythekid είπε

700+ ευρώ δεν το λες και vfm, το eth πεθαίνει κι αυτό, εχουν μεγάλη κατανάλωση δεν νομίζω ότι κάνουν για mining,ισως μόνο η 6800,αλλα πάλι ακριβή. 

700euro αν είναι πιο δυνατή από την 3080 που έχει φτάσει 1000 μια χαρά vfm είναι ή 1000ευρο την 6900xt αν είναι πιο δυνατή από την 3090 που κάνει 1500 κι έχει φτάσει 2000 ξέρω γω ,το eth δεν πεθαίνει γιατί πολύ απλά είναι λειτουργικό, πατάνε πάνω στην πλατφόρμα του πόσες εφαρμογές τώρα αν βγεί το eth2 σε 2-3 χρόνια υπάρχουν κι άλλα coins στο ethash που μια χαρά efficient είναι ακόμα και η rx 570 8gb αυτή την περίοδο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...