noFEARgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Arkin είπε NVIDIA confirms that Cyberpunk 2077 Ray Tracing will work on any DXR-compatible GPU https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/nvidia-confirms-that-cyberpunk-2077-ray-tracing-will-work-on-any-dxr-compatible-gpu/ Ειχε πει η Nvidia οτι θα δουλευει μονο σε nvidia καρτες το RT αλλα μια χαρα τελικα θα δουλευει και στις amd. Ποτέ δεν είχε αναφερθεί αυτό , ως συνήθως τα media άλλαξαν τα λόγια των Πολωνών . Ότι τρέχει το directx της Microsoft και έχει ray tracing αυτόματα τρέχει σε οποιαδήποτε κάρτα με συμβατότητα σε driver level . Στην θεωρεία θα μπορούσε να ενεργοποιήσει η amd και για τις προηγούμενες κάρτες το RT αλλά θα σερνόταν .
pirmen56 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Arkin είπε NVIDIA confirms that Cyberpunk 2077 Ray Tracing will work on any DXR-compatible GPU https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/nvidia-confirms-that-cyberpunk-2077-ray-tracing-will-work-on-any-dxr-compatible-gpu/ Ειχε πει η Nvidia οτι θα δουλευει μονο σε nvidia καρτες το RT αλλα μια χαρα τελικα θα δουλευει και στις amd. Proprietary είναι οι βιβλιοθήκες της nvidia για τις δικές της τεχνολογίες επιτάχυνσης ray tracing και του AI super sampling. Χωρίς DXR(DX12) όμως δεν τρέχεις κανένα RTX game γιατί αυτή είναι ουσιαστικά η βάση. Είναι σίγουρα πολύ θετικό νέο για κατόχους nvidia το γεγονός ότι θα τρέχουν τα RT effects και σε AMD γιατί αυτό εξασφαλίζει περισσότερη προσοχή στο optimization. Μαζί με το αβαντάζ που δίνει το DLSS προμηνύονται καλές επιδόσεις. 1
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ποτέ δεν είχε αναφερθεί αυτό , ως συνήθως τα media άλλαξαν τα λόγια των Πολωνών . Ότι τρέχει το directx της Microsoft και έχει ray tracing αυτόματα τρέχει σε οποιαδήποτε κάρτα με συμβατότητα σε driver level . Στην θεωρεία θα μπορούσε να ενεργοποιήσει η amd και για τις προηγούμενες κάρτες το RT αλλά θα σερνόταν . Μηπως το πηραν απο εδω? Αν μπει και DML παντως μεσα στο Δεκεμβριο θα ειναι ενα πολυ καλο bench για συγκρισεις μεταξυ RT nvidia-amd οπως και dlss-dml. Θα γινει δυνατη μαχη σε αυτο το παιχνιδι και ας ειναι nvidia sponsored. https://www.gamepressure.com/newsroom/ray-tracing-in-cyberpunk-2077-initially-only-on-nvidia-cards/z126ed
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Περιορισμένες ποσότητες και στις RX 6800 μάλλον. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από Psycho_Warhead
giannis2156 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (70) AMD vs Every Company in a Nutshell - YouTube
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Θα είναι πολύ δυνατή υλοποίηση πιστεύω. Φθηνότερη από την nitro+ για διαφορές στην απόδοση που δεν φαίνονται στο μάτι, μόνο με overlay και αν. Την κάνεις και ένα uv και έχεις ένα ισχυρό και αθόρυβο σύστημα. Γενικά είμαι πολύ του uv τον τελευταίο καιρό αφού βλέπω ότι ελάχιστα παίρνεις με OC έτσι και αλλιώς.. Συνήθως η Nitro έχει καλύτερη ψύκτρα και αρκετά ποιο βαριά. Στη φασαρία θα έχουν διαφορά 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Proprietary είναι οι βιβλιοθήκες της nvidia για τις δικές της τεχνολογίες επιτάχυνσης ray tracing και του AI super sampling. Χωρίς DXR(DX12) όμως δεν τρέχεις κανένα RTX game γιατί αυτή είναι ουσιαστικά η βάση. Είναι σίγουρα πολύ θετικό νέο για κατόχους nvidia το γεγονός ότι θα τρέχουν τα RT effects και σε AMD γιατί αυτό εξασφαλίζει περισσότερη προσοχή στο optimization. Μαζί με το αβαντάζ που δίνει το DLSS προμηνύονται καλές επιδόσεις. Να τος αναστήθηκε ! Απο το άλλο θέμα (Epyc 3 & Ryzen 5000) ούτε απέξω δεν περνάς ποια. Λείπεις να ξέρεις. Κράτα και αυτή τη φωτό γιατί θα φορεθεί πολύ φέτος: 1
Herald Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, leros2004 είπε Συνήθως η Nitro έχει καλύτερη ψύκτρα και αρκετά ποιο βαριά. Στη φασαρία θα έχουν διαφορά Να τος αναστήθηκε ! Απο το άλλο θέμα (Epyc 3 & Ryzen 5000) ούτε απέξω δεν περνάς ποια. Λείπεις να ξέρεις. Κράτα και αυτή τη φωτό γιατί θα φορεθεί πολύ φέτος: Δεν είναι κακό το μπρελόκ πάντως. Λές να περάσω τον 10900 μου στα κλειδιά?
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Herald είπε Δεν είναι κακό το μπρελόκ πάντως. Λές να περάσω τον 10900 μου στα κλειδιά? Καλά εσυ είσαι παλάβος, σε έχω ικανό να το κάνεις
akoinonitos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, noFEARgr είπε 750-800 ευρώ έχω κρατήσει στην άκρη για το Λιζακι , ελπίζω να μην δούμε τίποτα τιμές nvidia ειδάλλως με βλέπω να καταλήγω με κονσόλα. Το ζήτημα είναι κανείς preorder reference η περιμένεις για sapphire nitro. Δεν έχεις και χρόνο να αποφασίσεις αν περιμένεις να το ψάξεις όταν βγουνε θα έχουν εξαφανιστεί από τα καταστήματα . Την ίδια ακριβώς σκέψη κανω και εγώ και με βλέπω να παίρνω reference στο τελος 1
BabisTs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Περιορισμένες ποσότητες και στις RX 6800 μάλλον. θα τσιτώσουν οι τιμές και σε αυτήν την πλευρά.....
panoskatos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, asapas8 είπε Πραγματικα ειναι απιστευτο αυτο που γινεται... Εμενα μου κανει εντυπωση και η ζητηση... Μεσα σε λεπτα λεει θα εχουν εξαφανιστει ολες ακομα και οι υλοποιησεις οι οποιες θα βγουν μετα απο 3 βδομαδες απ τις founders... Τι διαολο ολος ο κοσμος καρτες θελει πια??? Η αυξημένη ζήτηση είναι παραμύθι, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει στοκ ή παραγωγή, δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζονται. Πάντως το όλο σκηνικό έχει σαν αποτέλεσμα ο καταναλωτής να πληρώνει πολλά περισσότερα απ ότι θα έπρεπε. Θα δούμε τώρα τι θα παιχτεί στην αγορά και με την AMD γιατί η nVidia τα έχει κάνει μαντάρα από πολλές απόψεις, όχι μόνο στο θέμα ανύπαρκτης διαθεσιμότητας. Ακόμα και η παρουσίαση του πετσινου μέσα από την κουζίνα του μου έκανε κάπως, το μάτι μου έπεφτε συνέχεια στον μύλο πιπεριού που είχε πάνω στον πάγκο!
enable_your_mind Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Και εγω θα προσπαθησω να παω σε οτι βρω διαθεσιμο οσο και να θελω τις custom υλοποιησεις , με αυτα που βλεπουμε δεν εχω ιδεα τι θα υπαρχει τελικα διαθεσιμο.. Αλλα ειναι τεραστια ευκαιρια της AMD να γεμισει pc με δικα της συστηματα ετσι οπως ειναι τωρα η κατασταση με NVDIA , οποτε αν δεν βγαλει διαθεσιμοτητα εκτος οτι κανει κακο σε εμας κανει και στον εαυτο της...
bilythekid Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε Την ίδια ακριβώς σκέψη κανω και εγώ και με βλέπω να παίρνω reference στο τελος Καλές είναι, έχεις και το undervolt.... 1
Luffy96 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Ειδα κατι tease (φωτογραφίες)απο powercolor και sapphire για τις 6800χτ Αλλα μοιαζουν ολες με την reference (αυτην με τα 3 φανς και το R στο κέντρο) Δε θα δουμε καστομ μοντέλα με καστομ ψυκτρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα