Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Απλά θέλει προσοχή και ποια υλοποίηση θα επιλέξεις και σε τι απόσταση εν τέλει χρηματικά / απόδοση θα φτάσεις από την ΧΤ. Αρκετές 5700 δεν άντεχαν το έξτρα φόρτο γιατί οι ψυχτρες τους αν και φαινόταν ίδιες με τις ΧΤ δεν ήταν με αποτέλεσμα θερμοκρασιαρες ακόμα κ μ UV

in Sapphire we trust!

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

In available stock we trust :P

Γιατί μας βλέπω με την όρεξη να μένουμε. 

Θα έχει, αλλά να έχουμε υπ'όψην ότι η amd αυτή τη φορά, θα πρέπει να καλύψει όλη την αγορά καρτών γραφικών με τις ελλείψεις του ανταγωνισμού.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

3 ανεμιστηράκια στην pulse ; Με 300watt λογικό εν μέρη αλλά νομίζω είναι πρώτη φορά. 

άς έβαζαν και 4....φθηνότερες υλοποιήσεις με καλύτερη ψύξη θέλουμε για το μετέπειτα σκάλισμα

Δημοσ.

Θα είναι πολύ δυνατή υλοποίηση πιστεύω. Φθηνότερη από την nitro+ για διαφορές στην απόδοση που δεν φαίνονται στο μάτι, μόνο με overlay και αν. Την κάνεις και ένα uv και έχεις ένα ισχυρό και αθόρυβο σύστημα. Γενικά είμαι πολύ του uv τον τελευταίο καιρό αφού βλέπω ότι ελάχιστα παίρνεις με OC έτσι και αλλιώς..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν καταλαβαίνω πως δεν έχουν στοκ. Δηλαδή με σφυρί και καλέμι στο χέρι της φτιάχνουν μία μία ας πούμε?

Πραγματικα ειναι απιστευτο αυτο που γινεται... Εμενα μου κανει εντυπωση και η ζητηση... Μεσα σε λεπτα λεει θα εχουν εξαφανιστει ολες ακομα και οι υλοποιησεις  οι οποιες θα βγουν μετα απο 3 βδομαδες απ τις founders... Τι διαολο ολος ο κοσμος καρτες θελει πια???

Επεξ/σία από asapas8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, asapas8 είπε

Πραγματικα ειναι απιστευτο αυτο που γινεται... Εμενα μου κανει εντυπωση και η ζητηση... Μεσα σε λεπτα λεει θα εχουν εξαφανιστει ολες ακομα και οι υλοποιησεις μετα απο 3 βδομαδες... Τι διαολο ολος ο κοσμος καρτες θελει πια???

Είναι και η καραντίνα. Προσωπικά έχω αγοράσει ένα σωρό πράγματα τεχνολογίας τους τελευταίους μήνες και όλα online. Κάθεται ο κόσμος σπίτι του και αγοράζει πράγματα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Asus rep indicates rx 6000 launch will be just as limited as rtx 3000 series.

It's going to be pretty limited: more RX6800, less 6800XT... like pretty much any GPU nowadays we expect that everything will be sold out within a few minutes so you need to be ready on the clock. After that it's about 1-2 weeks until we start sending out our AIB cards, too early to say how supply will look with them but demand will probably continue to be high"

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/jp773u/asus_rep_indicates_rx_6000_launch_will_be_just_as/

Δημοσ.

NVIDIA confirms that Cyberpunk 2077 Ray Tracing will work on any DXR-compatible GPU

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/nvidia-confirms-that-cyberpunk-2077-ray-tracing-will-work-on-any-dxr-compatible-gpu/

Ειχε πει η Nvidia οτι θα δουλευει μονο σε nvidia καρτες το RT αλλα μια χαρα τελικα θα δουλευει και στις amd. 

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

2.5? slot μάλλον η Pulse

Της πατσοχοντρης γίνεται

Aδιάβαστο σε βρίσκω.

2.5 είναι η 56ρα μου, 2.3 η 5700ΧΤ κλπ.

Αν στις 6χχχ Pulse σημαίνει 3fans+2.5 slots +decent power delivery +no bliblikia (άντε, το logo μόνο), για εμένα είναι προτιμότερη από όλες τις άλλες (εκτός, φυσικά, αν δοκιμαστεί και αποδειχθεί μούφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...