Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε 3 μόνο από Πλαίσιο έχει, αν δε κάνω λάθος. Αν αγορασεις απο Πλαισιο εχεις 1 εξτρα χρονο,αλλα το προβλημα ειναι οτι μιλαμε για εγγυηση Πλαισιο και οχι κατασκευαστη. Αρα τρεχα γυρευε μετα με το Πλαισιο για οτι παθει η καρτα. Απο οπου αλλου και αν αγορασεις,θα εχεις 2χρονια.
7nisiotis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Once you go nitro... It's always nitro... Για να δούμε θα είναι η 3η σερί nitro κάρτα μου.αν και ομολογώ στην 5700xt μου είχε γυαλίσει η GamingX αλλά δεν μας έκατσε τιμολογιακά Υπάρχουν φήμες και για επιστροφή της Toxic σειράς μετά από χρόνια απουσίας 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Λολ, 2 χρόνια έχει η Nitro+; Γιατί; Top υλοποίηση και 2 χρόνια; Τι μακακίες είναι αυτές με τις AMD ρε φούστη μου. Να δούμε μήπως αλλάξει με τις 6000 αυτό ή βγάλει καμία προσφορά το Πλαίσιο που δίνει 3 χρόνια, γιατί χωρίς προσφορά θα τις έχει 100+ ευρά πάνω από οπουδήποτε αλλού..
akoinonitos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Υπάρχουν φήμες και για επιστροφή της Toxic σειράς μετά από χρόνια απουσίας Καλα και στις 5xxx τα ιδια ακουγονταν
Sakiz105 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Λολ, 2 χρόνια έχει η Nitro+; Γιατί; Top υλοποίηση και 2 χρόνια; Τι μακακίες είναι αυτές με τις AMD ρε φούστη μου. Να δούμε μήπως αλλάξει με τις 6000 αυτό ή βγάλει καμία προσφορά το Πλαίσιο που δίνει 3 χρόνια, γιατί χωρίς προσφορά θα τις έχει 100+ ευρά πάνω από οπουδήποτε αλλού.. gigabyte για 4ετία, να αλλάζεις κάρτα με τους POTUS 1
bilythekid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μια χαρά εγγύηση έχει το πλαίσιο, φτανει να είναι προσφορά. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, bilythekid said: Μια χαρά εγγύηση έχει το πλαίσιο, φτανει να είναι προσφορά. Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια και σε όλες τις κατευθύνσεις. Ποτέ ξανά hardware αξίας από Πλαίσιο, από προσωπική εμπειρία περασμένων ετών... 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί την εγγύηση ενώ είσαι εντός των προϋποθέσεων;
noFEARgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 750-800 ευρώ έχω κρατήσει στην άκρη για το Λιζακι , ελπίζω να μην δούμε τίποτα τιμές nvidia ειδάλλως με βλέπω να καταλήγω με κονσόλα. Το ζήτημα είναι κανείς preorder reference η περιμένεις για sapphire nitro. Δεν έχεις και χρόνο να αποφασίσεις αν περιμένεις να το ψάξεις όταν βγουνε θα έχουν εξαφανιστεί από τα καταστήματα . 4
greekfragma Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 ας μη πηδάμε το τοπικ με την εγγύηση Πλαίσιο ναι? ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΛΕΜΕ Μια 6800 unlocked σε 6800ΧΤ θέλω.... Εποχές 9800SE >>>>> 9800Pro 1
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Το ζήτημα είναι κανείς preorder reference η περιμένεις για sapphire nitro. Δεν έχεις και χρόνο να αποφασίσεις αν περιμένεις να το ψάξεις όταν βγουνε θα έχουν εξαφανιστεί από τα καταστήματα . Για να το αποφασισεις αυτο,θα πρεπει να γνωριζεις νωριτερα την αποδοση σε θερμοκρασιες και θορυβο της reference ουτως ή αλλως. Επισης η Nitro,σιγουρα θα κοστιζει και αισθητα ακριβοτερα απο την reference.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 750-800 ευρώ έχω κρατήσει στην άκρη για το Λιζακι , ελπίζω να μην δούμε τίποτα τιμές nvidia ειδάλλως με βλέπω να καταλήγω με κονσόλα. Το ζήτημα είναι κανείς preorder reference η περιμένεις για sapphire nitro. Δεν έχεις και χρόνο να αποφασίσεις αν περιμένεις να το ψάξεις όταν βγουνε θα έχουν εξαφανιστεί από τα καταστήματα . Χτυπάς ό,τι βρεις μέχρι να στρώσει η κατάσταση γενικά..
7nisiotis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, greekfragma είπε 6800 unlocked σε 6800ΧΤ Στυλ 5700ν5700ΧΤ θα είναι. Δε θα ξεκλειδώνουν μαγικά hardware "locked" things όπως 10 χρόνια πίσω
greekfragma Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Στυλ 5700ν5700ΧΤ θα είναι. Δε θα ξεκλειδώνουν μαγικά hardware "locked" things όπως 10 χρόνια πίσω
7nisiotis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε Απλά θέλει προσοχή και ποια υλοποίηση θα επιλέξεις και σε τι απόσταση εν τέλει χρηματικά / απόδοση θα καταλήξεις να φτάσεις από την ΧΤ. Αρκετές 5700 δεν άντεχαν το έξτρα φόρτο γιατί οι ψυχτρες τους αν και φαινόταν ίδιες με τις ΧΤ δεν ήταν με αποτέλεσμα θερμοκρασιαρες ακόμα κ μ UV ( πχ Pulse 5700 vs 5700xt pulse ) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα