narta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, adtakhs είπε clickbait. No RX 6000 in sight 6
Arkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Η καλυτερη υλοποιηση θα ειναι για ακομα μια φορα μαζι με red devil. 1
7nisiotis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Arkin είπε Η καλυτερη υλοποιηση θα ειναι για ακομα μια φορα μαζι με red devil. Να δούμε και την Pulse. Αν ξεφύγουν πολύ οι τιμές 💀⚰️ pc upgrade plans Ελπίδα για 2-2.5σλοτη 6800 ( ή ΧΤ ανάλογα τις τιμές ) περιμένω προσωπικά σε powercolor red dragon και sapphire pulse Αφήνω όμως και ένα μεγάλο Αν και ίσως δεν αγοράσω τίποτα αν δω στα πάντα φουσκωμένες lunatic τιμές+ 200€ πάνω. Όπως έχω ξαναπει θα είναι το δικό μου ENOUGH όσον αφορά το pc και θα τα πουλήσω όλα για 4K TV + ps5 και τα ξαναλεμε σε ένα χρόνο. ( πρέπει και να τερματίσω το TLOU 2 καθώς δεν το έχει ο ξάδερφος μου πλέον και δεν μπορώ να το παίξω τζάμπα έτσι χαχαχ ) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από 7nisiotis 2
noFEARgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Να δούμε και την Pulse. Αν ξεφύγουν πολύ οι τιμές 💀⚰️ pc upgrade plans Ελπίδα για 2-2.5σλοτη 6800ΧΤ περιμένω προσωπικά σε powercolor red dragon και sapphire pulse Αν και ίσως δεν αγοράσω τίποτα αν δω στα πάντα φουσκωμένες lunatic τιμές+ 200€ πάνω. Όπως έχω ξαναπει θα είναι το δικό μου ENOUGH όσον αφορά το pc και θα τα πουλήσω όλα για 4K TV + ps5 ( πρέπει και να τερματίσω το TLOU 2 καθώς δεν το έχει ο ξάδερφος μου πλέον και δεν μπορώ να το παίξω τζάμπα έτσι χαχαχ ) Δεν χάνεις τίποτα αν δεν τερμάτισες το tlou2 πίστεψε με. 😛 4 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πανωλεθρία στο Μιλάνο. 3
ilos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Πανωλεθρία στο Μιλάνο. Να δεις στη Σάντα Κλάρα τι γίνεται σήμερα, ξεμείναμε από κηδειόχαρτα.😁
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Δεν χάνεις τίποτα αν δεν τερμάτισες το tlou2 πίστεψε με. 😛 Να το παιξει. Λυσσαξατε. 😛 7νησιωτη μην ακους τους εγκαθετους, δεν ξερουν αυτοι. 😛
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, kostiger είπε Να το παιξει. Λυσσαξατε. 😛 7νησιωτη μην ακους τους εγκαθετους, δεν ξερουν αυτοι. 😛 Πες τα μωρε!! Μονος μου τα λεω πια!! Το φαγατε το παιγνιο και αξιζει αγορα ενος Playstation μονο για παρτη του!😁 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από d4ydr33m3r 1
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Πες τα μωρε!! Μονος μου τα λεω πια!! Το φαγατε το παιγνιο και αξιζει αγορα ενος Playstation μονο για παρτη του!😁 Jeremiah Johnson it is then...
7nisiotis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Δεν χάνεις τίποτα αν δεν τερμάτισες το tlou2 πίστεψε με. 😛 Ξέρω τι και πώς Περισσότερο για το εκπληκτικό 1ο που απλά δυστυχώς τότε το είδα σε streams, οπότε θέλω ενα real play session + το 2 αν και σαν ιστορία έχω μάθει τα κύρια σημεία της πλοκής ( ευτυχώς όχι όλης ), όμως οπτικά είναι χάρμα οφθαλμών. Έχω μείνει στην αρχή εκεί που είσαι με την Έλλη και την άλλη που δε θυμάμαι το όνομα της στη πρώτη παρατημένη πόλη. Γύρω στις πρώτες 2 ώρες ήμουν. 18 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Πες τα μωρε!! Μονος μου τα λεω πια!! Το φαγατε το παιγνιο και αξιζει αγορα ενος Playstation μονο για παρτη του!😁 Συμφωνώ σε αυτό. Μάλιστα έχω φτάσει πάρα πολλές φορές στο τσακ να πάρω PS4 στο παρελθόν μόνο και μόνο για το 1ο TLOU* Αλλά μου έφευγε αυτή η κάψα γιατί όλο κάπου αλλού εν τέλει ξόδευα τα χρήματα. *BTW δώσε μου μεταποκαλιπτικ σκηνικά, κατεστραμμένες πόλεις και take my money
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Once you go nitro... It's always nitro... Για να δούμε θα είναι η 3η σερί nitro κάρτα μου.αν και ομολογώ στην 5700xt μου είχε γυαλίσει η GamingX αλλά δεν μας έκατσε τιμολογιακά Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από leros2004 1
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Να εδιναν και 3χρονια εγγυηση,καλα θα ηταν 😞
7nisiotis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Να εδιναν και 3χρονια εγγυηση,καλα θα ηταν 😞 3 μόνο από Πλαίσιο έχει, αν δε κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα