Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Για την 3070 vs 6800 ναι, δεν αξίζει η 3070

Εννοώ Αποφάσισες τι θα πάρεις 

Οχι δεν εχω αποφασισει. Ο λογος ειναι οτι δεν θελω να δωσω 600+. Περιμενω την 6700XT που πιστευω οτι θα ειναι το VFM της σειρας της AMD και την αντιστοιχη απαντηση της Nvidia με την 3060ti (?). Αν οι διαφορες σε rasterize σχεση με την 6800 ειναι μικροτερες απο 15% και οι τιμες 400-450 ευρω θα παω εκει. Διαφορετικα ξεκαθαρα 6800.

Σε καθε περιπτωση το παραπανω rasterize performance, η παραπανω μνημη, η τιμη, οι drivers και η καταναλωση ειναι η σειρα που επιλεγω εδω και 20 χρονια καρτες γραφικων, εχωντας τελευταιο στην σειρα το οποιο feature set προσφερει η καθε εταιρεια. Εχουμε γελασει πολλακις με διαφορα physx και hairworks της μιας αλλα και διαφορα anti-lag της αλλης για να δινουμε σοβαρη σημασια..

Επεξ/σία από Crus
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Crus είπε

Οχι δεν εχω αποφασισει. Ο λογος ειναι οτι δεν θελω να δωσω 600+. Περιμενω την 6700XT που πιστευω οτι θα ειναι το VFM της σειρας της AMD και την αντιστοιχη απαντηση της Nvidia με την 3060ti (?). Αν οι διαφορες σε rasterize σχεση με την 6800 ειναι μικροτερες απο 15% και οι τιμες 400-450 ευρω θα παω εκει. Διαφορετικα ξεκαθαρα 6800.

Σε καθε περιπτωση το παραπανω rasterize performance, τα 6-8GB παραπανω μνημης, η τιμη, οι drivers και η καταναλωση ειναι η σειρα που επιλεγω εδω και 20 χρονια καρτες γραφικων, εχωντας τελευταιο στην σειρα το οποιο feature set προσφερει η καθε εταιρεια. Εχουμε γελασει πολλακις με διαφορα physx και hairworks της μιας αλλα και διαφορα anti-lag της αλλης για να δινουμε σοβαρη σημασια..

Εσύ αυτά που ψάχνεις υπάρχουν κάρτες στην αγορά που σε εξυπηρετούν και τώρα πιστεύω.πχ μια 2080 .σε τι ανάλυση παιζεις?

Και η radeon vii είχε 16 gb και πήγε άπατη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ειλικρινα πλεον πιστευω οτι τετοια σχολια ειναι απλα για sick burn. Instict με video out ηταν η Radeon VII ασχετα τι την βαφτισε η AMD. Αν δεν το κατανοει καποιος αυτο ειναι αλλο θεμα.

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Crus είπε

Δηλαδη χωρις RT ηταν κακη/μετρια εμπειρια να φανταστω?

Μην το βλέπεις έτσι. Προφανώς και δεν είναι κακή η εμπειρία. Εδώ και αν κατέβεις από ultra σε high ή ακόμη και σε medium σε κάποια settings δεν θα είναι κακή η εμπειρία. Κακή εμπειρία θα δεις στα low μόνο. Απλά σε AAA ψάχνεις το απόλυτο eye candy ή τουλάχιστον κάποιοι το ψάχνουμε και το RT είναι ότι καλύτερο έχει βγει εδώ και χρόνια στο τομέα των visuals (δεν μιλάω για βαθμό υιοθέτησης αλλά σαν τεχνική γραφικών). Για παράδειγμα το Hairworks είναι ομολογουμένως περιττό, αλλά στο Witcher 3 αν το ανοίξεις και παλέψεις με μία αρκούδα ή ένα griffin ξέρω 'γω που έχει μαλλί, βελτιώνει την στιγμή, οπότε γιατί να μην το ανοίξεις αν δεν πέφτεις κάτω από τα 60fps; Εγώ έτσι το βλέπω, σαν bonus όταν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι στο ίδιο επίπεδο.

8 λεπτά πριν, Crus είπε

Σε καθε περιπτωση το παραπανω rasterize performance, η παραπανω μνημη, η τιμη, οι drivers και η καταναλωση ειναι η σειρα που επιλεγω εδω και 20 χρονια καρτες γραφικων,

Άρα να φανταστώ εδώ και 20 χρόνια παίρνεις μόνο NVIDIA; Δεν τρολλάρω, σοβαρά το λέω..

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Είμαστε σίγουροο στο μεταξύ για το 10% raster της 6900xt από 3080 σε 2160p; τόσο έδωσαν στην παρουσίαση; 

radeon-rx-6800-xt-4k-100863937-large.jpg

Aν δεν αλλαξουν οι τιμες στην Nvidia θα καταληξει η 3080 να ανταγωνιζεται την 6900xt στο τελος :P 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Aν δεν αλλαξουν οι τιμες στην Nvidia θα καταληξει η 3080 να ανταγωνιζεται την 6900xt στο τελος :P 

Κάτσε να μην κλαίμε και με τις τιμές της AMD... 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, narta είπε

Ειλικρινα πλεον πιστευω οτι τετοια σχολια ειναι απλα για sick burn. Instict με video out ηταν η Radeon VII ασχετα τι την βαφτισε η AMD. Αν δεν το κατανοει καποιος αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ξέρω πολύ καλά τι ήταν η vii.την ειχα αγορασει βλέπεις.περα των άλλων που λες πλασαρίστηκε σαν η πιο δυνατή comsumer κάρτα της amd για gaming.επισης θα σε παρακαλεσω να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου.το αν σ' αρέσει το σχόλιο μου κ η γνώμη μου είναι δικό σου θέμα.εχω το δικαίωμα όμως της γνώμης μου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, billeiros είπε

Τι άπατη βρε? Sold out έκανε με το καλημερα, οπότε μια χαρά επιτυχημένη πορεία έκανε. 

Τι εννοείς ότι το stock ήταν παρόμοιο με τη σειρά 3 της nvidia?

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Τα 10gb θα επιρρεασουν 2-3 παιχνίδια το πολύ. Εδώ είμαστε. 

Ε ώρα αν δεν σας ενδιαφέρει το RT και θέλετε να βλέπετε ίδια γραφικά με πριν 10 χρόνια δεν μου πέφτει λόγος 

Το 1ο το βρήκαμε ήδη. Πάμε για άλλα 2 δλδ

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τι εννοείς το 1 το βρήκαμε? 0δενική διαφορά κάνει η vram στο συγκεκριμένο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Τι εννοείς το 1 το βρήκαμε? 0δενική διαφορά κάνει η vram στο συγκεκριμένο

Απο το δημιουργό του βιντεο:  ''*Ultra at 1440p is too much for 8GB VRAM.''

Συζητάμε για κάρτες που θα οδηγήσουν οθόνες τουλάχιστον 1440p και πάνω. 

Θα πάρω δλδ 1000€+ κάρτα και θα κόβω settings λόγο vram ? 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ξέρω πολύ καλά τι ήταν η vii.την ειχα αγορασει βλέπεις.περα των άλλων που λες πλασαρίστηκε σαν η πιο δυνατή comsumer κάρτα της amd για gaming.επισης θα σε παρακαλεσω να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου.το αν σ' αρέσει το σχόλιο μου κ η γνώμη μου είναι δικό σου θέμα.εχω το δικαίωμα όμως της γνώμης μου

Αν δεν το κατανοει καποιος αυτο ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τι άπατη βρε? Sold out έκανε με το καλημερα, οπότε μια χαρά επιτυχημένη πορεία έκανε. 

Τι εννοείς ότι το stock ήταν παρόμοιο με τη σειρά 3 της nvidia?

Allocated μνήμη. Και ένα call of duty, νομίζω το warzone, όσο μνήμη και να έχεις την κάνει allocate αλλά δεν σημαίνει ότι την χρησιμοποιεί και όλη. Το ότι δεν φτάνει η vram το καταλαβαίνεις αν έχεις frame drops όχι από το overlay του afterburner..

Δημοσ.

Κάτι κάπου γράφτηκε για προβλήματα σε AMD optimised games, για τις AMD κάρτες.

Από τον τελευταίο "hot" τίτλο.

Αναφορά σε κείμενο

Based on feedback, we’re deploying a hotfix to address the performance issues we’re seeing on PC and it is coming to PC on Friday, October 30th. We will continue monitoring your feedback in the meantime to respond accordingly. Patch Notes:

• Made several improvements to PC performance
  • Optimized performance to improve framerates for RTX GPUs
  • Fixed an issue that caused framerate drops to occur when characters walk through checkpoints
  • Improved the framerate performance when driving
  • Fixed a freeze when switching input controllers on PC
We’re also seeing players on PC experiencing crashes when playing on an outdated Windows version. We recommend updating your OS to updates 1903 or 1909 at the minimum, and strongly suggest having the latest OS system version installed when running the game. We will update this thread with the exact maintenance timings as soon as they are confirmed.

//The Watch Dogs: Legion team

Συγκρατηθείτε, κάποιοι.

Όσο για τους "20 χρόνια καλύτερους nVidia οδηγούς"...

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Allocated μνήμη. Και ένα call of duty, νομίζω το warzone, όσο μνήμη και να έχεις την κάνει allocate αλλά δεν σημαίνει ότι την χρησιμοποιεί και όλη. Το ότι δεν φτάνει η vram το καταλαβαίνεις αν έχεις frame drops όχι από το overlay του afterburner..

Βρε ανθρωπε το γράφει ο ίδιος ο τύπος στη περιγραφή του βιντεο: ''*Ultra at 1440p is too much for 8GB VRAM.''

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...