Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Crus είπε Τωρα αν βγουν παιχνιδια που θα μου ριξει το σαγονι το RT, τοτε το ξανασυζηταμε. Key word, παιχνιδια και οχι παιχνιδι. Βασικά θα βγει στις 10 Δεκεμβρίου το CP77 (αν δεν φάει και άλλο delay) που όπως φαίνεται θα ρίχνει σαγόνια το RT. Και στο Control ρίχνει πάντως, βέβαια σαν game είναι για να περνάει η ώρα και όχι κάτι το τρομερό.. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Herald Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Crus είπε Εγω παλι θα παρω το 10% παραπανω rasterize και αντι να παιξω σε medium settings για να εχω 100+FPS ξερω εγω σε 1440p UW, θα ανεβασω καποιες ρυθμισεις στο high. 😛 Με 10% raster θα ανεβάσεις τις πεταλούδες από το high στο ultra.
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Crus είπε Εστω οτι ειναι οντως 30% οπως λες, για να το χρησιμοποιησεις που ακριβως, σε πoιο Game και με τι αποτελεσμα? Εγω παλι θα παρω το 10% παραπανω rasterize και αντι να παιξω σε medium settings για να εχω 100+FPS ξερω εγω σε 1440p UW, θα ανεβασω καποιες ρυθμισεις στο high. Τωρα αν βγουν παιχνιδια που θα μου ριξει το σαγονι το RT, τοτε το ξανασυζηταμε. Key word, παιχνιδια και οχι παιχνιδι. Προς το παρον 2 χρονια μετα την εισαγωγη της τεχνολογιας και ενω εχουμε το Hardware ψαχνουμε ακομα το Software που θα μας ριξει τα σαγονια και συζηταμε με screenshots για το τι ειναι πιο ωραιο.. Νταξει σε 2-3 χρονια που οι κονσολες θα σπρωξουν περισσοτερα RT games που θα αξιζουν κιολας τα ξανασυζηταμε. Στο metro exodus το χάρηκα πολύ. Έρχεται το cyberpunk με 100δες ώρες. Και ξανά ρωτάω το 10% που βρέθηκε;
Aten-Ra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Γιατί μετράτε με αριθμό games και όχι με χρόνο gameplay; Δεν έχουν όλοι χρόνο να παίζουν 50 AAA games το χρόνο. Το CP77 εμένα θα μου πάρει μήνες να το τελειώσω αφού ουσιαστικά χρόνο έχω μόνο τα ΣΚ και θέλω να το παίξω σωστά, να τα κάνω όλα, να δώσω προσοχή στο build, κτλ. Παίζει μόνο για το CP77 να αφιερώσω το 30% του συνολικού χρόνου κατοχής της κάρτας, οπότε σίγουρα μετράει για μένα και το RT Perf αν τα υπόλοιπα είναι στο ίδιο επίπεδο. Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις.. Μιλάγαμε γενικά για όλα τα παιχνίδια, αν εσένα σε ενδιαφέρει τόσο πολύ μόνο το CB77 τότε θα πάρεις την καλύτερη κάρτα που πιστεύεις ότι υπάρχει στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. Αν το RT σε ενδιαφέρει τόσο πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ καλά θα κάνεις και θα βάλεις το RT ψιλά στις προτεραιότητες όταν θα συγκρίνεις κάρτες. Από εκεί και πέρα όμως όταν μιλάμε γενικά , θα πάρουμε όλα τα παιχνίδια όχι μόνο ένα , δυο. Εκεί αν μιλάμε για 4Κ ανάλυση, τα 16GB vs 10GB VRAM μάλλον θα είναι το πρώτο που θα πρέπει να βάζουν οι περισσότερη σαν προτεραιότητα και μετά τα υπόλοιπα. 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Και ξανά ρωτάω το 10% που βρέθηκε; Αν κατάλαβα καλά είναι υποθετικό σενάριο
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Τα 10gb θα επιρρεασουν 2-3 παιχνίδια το πολύ. Εδώ είμαστε. Ε ώρα αν δεν σας ενδιαφέρει το RT και θέλετε να βλέπετε ίδια γραφικά με πριν 10 χρόνια δεν μου πέφτει λόγος
Crus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Βασικά θα βγει στις 10 Δεκεμβρίου το CP77 (αν δεν φάει και άλλο delay) που όπως φαίνεται να ρίχνει σαγόνια το RT. Και στο Control ρίχνει πάντως, βέβαια σαν game είναι για να περνάει η ώρα και όχι κάτι το τρομερό.. Ρε παιδια αστε να βγει πρωτα το παιχνιδι και να εχουμε και RT at launch... και το ξανασυζηταμε. Επισης να δουμε τι ειδους διαφορα θα εχεις με RT on και off και με τι penalty, γιατι αν ειναι να πεσω κατω απο τα 60 σε υψηλες αναλυσεις για να εχω RT να το βρασω. Μιας και ειναι και sponsored της nvidia λογικα θα παιξει τρομερο optimize εκει, αλλα απο την αλλη το παιχνιδια θα βγει και για κονσολες, οποτε θα εχει a priori optimization και στην αλλη πλευρα. Και ξαναλεω ειναι ενα κωλοπαιχνιδο οσο γαματο και να ειναι, οσο καλο RT optimization να εχει. Το 600αρι και το 100αρι δεν το δινεις για ενα παιχνιδι, μην τρελαθουμε τωρα. Οταν η 6800 εχει 16GB ram και 10%+ rasterize performance, ποιος λογικος ανθρωπος θα τα δωσει να παει σε 3070 ακομα και αν δινει 30% παραπανω RT. Ειλικρινα με ξεπερναει που το συζηταμε καν. 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Στο metro exodus το χάρηκα πολύ. Έρχεται το cyberpunk με 100δες ώρες. Και ξανά ρωτάω το 10% που βρέθηκε; Δηλαδη χωρις RT ηταν κακη/μετρια εμπειρια να φανταστω? Επισης το 30% παραπανω RT που βρεθηκε? Τουλαχιστον το 15-20% το εδειξε η AMD σε δικα της slides, ενω το 30% ειναι καθαρα leaks. 1
Crus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τα 10gb θα επιρρεασουν 2-3 παιχνίδια το πολύ. Εδώ είμαστε. Ε ώρα αν δεν σας ενδιαφέρει το RT και θέλετε να βλέπετε ίδια γραφικά με πριν 10 χρόνια δεν μου πέφτει λόγος Μακαρι, αλλα δεν το βλεπω. Και παλι ομως, το 30% παραπανω RT που εχετε δεσει κομπο οτι θα ισχυει, σε ποσα παιχνιδια θα επηρρεασει και ποσο?
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Crus είπε Μακαρι, αλλα δεν το βλεπω. Και παλι ομως, το 30% παραπανω RT που εχετε δεσει κομπο οτι θα ισχυει, σε ποσα παιχνιδια θα επηρρεασει και ποσο? Εντάξει. Κλείδωσες εσύ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Crus είπε Ρε παιδια αστε να βγει πρωτα το παιχνιδι και να εχουμε και RT at launch... και το ξανασυζηταμε. Επισης να δουμε τι ειδους διαφορα θα εχεις με RT on και off και με τι penalty, γιατι αν ειναι να πεσω κατω απο τα 60 σε υψηλες αναλυσεις για να εχω RT να το βρασω. Μιας και ειναι και sponsored της nvidia λογικα θα παιξει τρομερο optimize εκει, αλλα απο την αλλη το παιχνιδια θα βγει και για κονσολες, οποτε θα εχει a priori optimization και στην αλλη πλευρα. Και ξαναλεω ειναι ενα κωλοπαιχνιδο οσο γαματο και να ειναι, οσο καλο RT optimization να εχει. Το 600αρι και το 100αρι δεν το δινεις για ενα παιχνιδι, μην τρελαθουμε τωρα. Οταν η 6800 εχει 16GB ram και 10%+ rasterize performance, ποιος λογικος ανθρωπος θα τα δωσει να παει σε 3070 ακομα και αν δινει 30% παραπανω RT. Ειλικρινα με ξεπερναει που το συζηταμε καν. Τι να έχουμε RT στο launch? Θα έχουμε, είναι σίγουρο, με RT θα βγει το game και θα έχει τα πάντα οπότε μεγάλη διαφορά. Το DLSS θα βοηθήσει πολύ και περιμένω και πολύ καλή υλοποίηση μιας και είναι NVIDIA sponsored και το λιβανίζουν και τόσο καιρό. Και ξαναλέω, το CP77 σε ώρες gameplay μπορεί να είναι σαν 3 ή 4 άλλα παιχνίδια. Δες τα AC ας πούμε, κάνα 60άρι ώρες θες για το καθένα, και κάνεις και όλη την ώρα τα ίδια. Το CP77 θα έχει 3 builds διαφορετικά. Εγώ μιλάω για κάρτες που έχουν ίδια τιμή πάντως..
billeiros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η nvidia κατά κάποιο τρόπο "εκβιασε" τον υποψήφιο αγοραστή με τα "αναιμικα" 10gb vram της 3080.κι εγω για 4k gaming ένα αγχος θα το ειχα.ομολογω.Απο την άλλη ουδείς γνωρίζει αν θα χρειαστεί όντως περισσότερη μνήμη στα επεχομενα games και πόσα θα ναι αυτά κιολας..Δυσκολο διλημμα.κατι που δίνει μεν απλόχερα η amd αλλά στερείται rt και dlss.τουλαχιστον για αρχή...αν οι εταιρίες θελήσουν να σπρώξουν τη μεγάλη vram θα το κάνουν.στο έλεος τους είμαστε.Με λίγα λόγια έχουν μοιράσει την πίτα κ μεις μαλώνουμε μεταξύ μας.Η νεκροψία θα δειξει... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από billeiros
Crus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Το 10% τελικά που είναι;;;;;;;; 🤔 Αν αναφερεσαι σε μενα, εγω προσωπικα ειπα για 15-20% οn avg και αναφερομουν στην διαφορα της 6800 με την 3070. Για την οικονομια της κουβεντας ειπα οτι ακομα και 10% να ηταν και ισως πιαστηκες απο εκει. 🤔 Αλλα μιας και εβαλες την 6800XT, η διαφορα στα Games που μετρησε η AMD (αν δεν μας λεει πιπες) με την 3080 ειναι 5% on avg χωρις το shared memory. Βεβαια ειναι και 8% φθηνοτερη σε MSRP και εχει και 6GB παραπανω μνημης και καμποσα watt λιγοτερη καταναλωση.. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από Crus
billeiros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Οι nv είναι πιο ολοκληρωμένα προϊόντα out of the box.Οι amd πολλά υποσχόμενες και με γερό boost επιδόσεων μετά από πολλά χρόνια.ο καθενας ζυγίζει και αποφασίζει.μια κάρτα είναι ρε παιδιά.δεν αγοράζουμε σπιτι
Crus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Εντάξει. Κλείδωσες εσύ τι εννοεις?
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Για την 3070 vs 6800 ναι, δεν αξίζει η 3070 Μόλις τώρα, Crus είπε τι εννοεις? Εννοώ Αποφάσισες τι θα πάρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα