Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Πάντως τα νούμερα των 3080-3090 δεν βγαίνουν όπως τα έδωσε η amd.περιμενουμε τα reviews.

Στα reviews ίδια νούμερα έχει η 3090fe bill

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Στα reviews ίδια νούμερα έχει η 3090fe bill

Σε σχέση με αυτά του Νίκου έχουν τεράστια διαφορά.και  στοκ μάλιστα .Δεν ξέρω τι παιζει.αντε να τελειώνουμε με το εμπάργκο να τα δούμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billeiros είπε

Σε σχέση με αυτά του Νίκου έχουν τεράστια διαφορά.και  στοκ μάλιστα .Δεν ξέρω τι παιζει.αντε να τελειώνουμε με το εμπάργκο να τα δούμε 

Μόνο με fe όπως την βγάζεις από το κουτί μπορείς να συγκρίνεις, ακόμα και τα φάνς να βάλεις τέρμα αλλάζει το αποτέλεσμα,  κανε πχ στην 5700 ένα run  με στοκ εντελώς ρυθμίσεις και ένα με παραπάνω pl και το fan στο 100% και δες διαφορα.

Αυτός είναι και λόγος τις περισσοτερες φορές που βλέπουμε και εμείς οι ίδιοι διαφορά στις κάρτες μας σε σχέση με τα review ,και μην ξεχνάς πως και σε 1440p σε τόσο δυνατές κάρτες υπάρχει και ο παράγοντας cpu bottleneck

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Μόνο με fe όπως την βγάζεις από το κουτί μπορείς να συγκρίνεις, ακόμα και τα φάνς να βάλεις τέρμα αλλάζει το αποτέλεσμα,  κανε πχ στην 5700 ένα run  με στοκ εντελώς ρυθμίσεις και ένα με παραπάνω pl και το fan στο 100% και δες διαφορα

Μολις ερθει στα χέρια μου η fe  θα τα δούμε από πρώτο χερι.και η fe δεν έχει διαφορά από τις άλλες.θεωρειται τοπ υλοποίηση μάλιστα με ψύξη που αγγίζει επίπεδα στριξ.δεν υστερεί σε αποδοση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Μολις ερθει στα χέρια μου η fe  θα τα δούμε από πρώτο χερι.και η fe δεν έχει διαφορά από τις άλλες.θεωρειται τοπ υλοποίηση μάλιστα με ψύξη που αγγίζει επίπεδα στριξ.δεν υστερεί σε αποδοση

Δεν φτάνει όμως τα Ρολόγια των custom αν δεν κάνω λάθος και έχει χαμηλότερο ok,   όταν με το καλό παραλάβεις θα μας λυθεί η απορία 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Εκεί είναι η ένσταση μου όσον αφορά τα fps λοιπον

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Δεν φτάνει όμως τα Ρολόγια των custom αν δεν κάνω λάθος,  όταν με το καλό παραλάβεις θα μας λυθεί η απορία 

400 watt bios φοραει.μονο η στριξ την περναει

2200 φεύγα πιάνουν 

Με οc φυσικά κ μαξαρισμα pl

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εκεί είναι η ένσταση μου όσον αφορά τα fps λοιπον

Δες το review ρε και δες διαφορά, βάλε και ένα παραπάνω ποσοστό από τις μνήμες μιας και στα 1440p υπάρχει μπουκάλα έστω και μικρή σε αυτές τις κάρτες από τα cpu

https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-3090-gaming-x-trio/24.html

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δες το review ρε και δες διαφορά, βάλε και ένα παραπάνω ποσοστό από τις μνήμες μιας και στα 1440p υπάρχει μπουκάλα έστω και μικρή σε αυτές τις κάρτες από τα cpu

https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-3090-gaming-x-trio/24.html

H trio σε 100% pl είναι πάνω από fe.

Και μιλάω για 4κ

Επίσης το sotr το τρεξανε χωρίς aa.γιατι? Στο division 2 επίσης το μειωσαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

H trio σε 100% pl είναι πάνω από fe.

Και μιλάω για 4κ

Επίσης το sotr το τρεξανε χωρίς aa.γιατι? Στο division 2 επίσης το μειωσαν

Ε και του Νίκου  πάνω από fe είναι ρε το pl ,έχει η δεν έχει διαφορά αυτό είναι το θέμα.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Όλοι μα όλοι  το τρέχουν highest +taa το sotr. Αυτο το γεγονός εμένα με παραξένεψε ιδιαίτερα.

Σίγουρα είναι πολύ δυνατές οι amd.Το θέμα είναι πόσο.περιμενω steve και jay

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billeiros είπε

Όλοι μα όλοι  το τρέχουν highest +taa το sotr. Αυτο το γεγονός εμένα με παραξένεψε ιδιαίτερα.

Σίγουρα είναι πολύ δυνατές οι amd.Το θέμα είναι πόσο.περιμενω steve και jay

Θα το διαπιστώσεις μόνο σου ρε ,τι να τους κάνεις αυτους

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θα το διαπιστώσεις μόνο σου ρε ,τι να τους κάνεις αυτους

Πιο πολύ τα νούμερα των amd θέλω να δω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Review λογικά μιλάμε launch day, και από ότι είδα partner models 1 με 3 βδομάδες πιο μετά. Δίνει χρόνο πριν προχωρήσει κανείς σε επιλογή AMD/nvidia κλπ.

Επεξ/σία από acalm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...