Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, godslayerxp είπε

ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;

Ότι έχει βάψει πράσινη και την γάτα του

Δημοσ.
5 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Αυτες που εδειξε η AMD  ειναι   της Sapphire (παιχτηκε καποια κοινη συμφωνια να της βγαλει σαν δικες της ;)  ) η καταλαβαινω κατι λαθος ;

https://www.sapphiretech.com/en/consumer/21305-01-20g-radeon-rx-6800-16g-gddr6

https://www.sapphiretech.com/en/consumer/21304-01-20g-radeon-rx-6800-xt-16g-gddr6

Μαλλον δεν εχουν βγει οι δικες της υπολοποιησεις ακομα ....

Πάντα η sapphire έφτιαχνε τις κάρτες της amd,  τότε ATI...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Prospector8 είπε

Έχουν ανακοινώσει ποτε θα βγουν τα reviews των νέων cpu αλλα και των 6800/XT?

Με το release λογικά, 5/11 και 18/11 αντίστοιχα, αν τα θυμάμαι σωστά..

Δημοσ.
12 ώρες πριν, billeiros είπε

Βγήκε το psu απ' εξω για να υποδεχτώ την liquid όπως της αρμόζει...

IMG_20201029_210613.jpg

Εχουμε το ίδιο κουτί. Αυτά με νευριάζουνε. Full Tower και υποφέρουν απο χώρο. Και έχω τις γριές Coolermaster stacker 810 και Armor VA8000 που χωράνε τα πάντα. Ειδικά το Stacker.  Κατά πάσα πιθανότητα το Panzer θα βγει προς πώληση και θα παω σε raijintek Eris Evo ή Thermaltake view 91. Πραγματικά αν ήθελα να βάλω custom νερά όπως παλιά και οχι το closed loop, δεν υπήρχε πιθανότητα να χωρέσουν ποτέ. Κατά τα άλλα σαν ποιότητα κατασκευής και ομορφία... Είναι κόσμημα δεν λεω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10% πάνω από μια αντίστοιχη 6800XT για +300-400 ευρώ.. Δεν θα αξίζει. 

Η 3090 μπορεί να δίνει μόνο +10% από την 3080 αλλά έχει και +14GB VRAM. 

Στις AMD όλες 16GB.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, Psycho_Warhead said:

αλλά έχει και +14GB VRAM. 

Η οποία είναι υπερβολή και δεν χρειάζεται.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DIM1000 είπε

Εχουμε το ίδιο κουτί. Αυτά με νευριάζουνε. Full Tower και υποφέρουν απο χώρο. Και έχω τις γριές Coolermaster stacker 810 και Armor VA8000 που χωράνε τα πάντα. Ειδικά το Stacker.  Κατά πάσα πιθανότητα το Panzer θα βγει προς πώληση και θα παω σε raijintek Eris Evo ή Thermaltake view 91. Πραγματικά αν ήθελα να βάλω custom νερά όπως παλιά και οχι το closed loop, δεν υπήρχε πιθανότητα να χωρέσουν ποτέ. Κατά τα άλλα σαν ποιότητα κατασκευής και ομορφία... Είναι κόσμημα δεν λεω.

Πολύ μικρό φαίενται αυτό στο εσωτερικό του. Εγώ έχω 'mid" (ο θεός να το κάνει) και έχει άπλετο χώρο μέσα να κολυμπήσεις.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

10% πάνω από μια αντίστοιχη 6800XT για +300-400 ευρώ.. Δεν θα αξίζει. 

Η 3090 μπορεί να δίνει μόνο +10% από την 3080 αλλά έχει και +14GB VRAM. 

Στις AMD όλες 16GB.

Ναι απλά λέω για το απόλυτο σε επιδόσεις, όχι αν αξίζει στην τιμή..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Herald είπε

Πολύ μικρό φαίενται αυτό στο εσωτερικό του. Εγώ έχω 'mid" (ο θεός να το κάνει) και έχει άπλετο χώρο μέσα να κολυμπήσεις.

Για δεδομένα full tower είναι μικρο. Αν με ρώταγες θα σου έλεγα οτι είναι μεγαλούτσικο midi. Full είναι και το stacker μου. Ε απλά κοιμάσαι μέσα. Σαν γκαρσονιέρα είναι. Γι αυτό θα το δώσω να πάρω κατι πιο μεγάλο σε ultra.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

5% πάνω από 3070 σε 4k και 2% πάνω από 3070 σε 2.5k. Ωστόσο σε games που χρησιμοποιούν πολύ vram ανοίγει η ψαλίδα (borderlands badass, battlefield v). Έφαγα τον γάιδαρο, δεν θα κολλήσω στην ουρά τώρα. Να δούμε και τιμές πώλησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...