Προς το περιεχόμενο

AMD RX6000 Series (RDNA2/Big Navi)

narta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχει πρόβλημα άμα καταλήγει σε οκταπινο συνήθως είναι 6+2 παλιότερα υπήρχαν κάρτες που ήθελαν 1Χ8 πινο και 1Χ 6πινο πχ nvidia 970 οπότε συνδέεις ανάλογα τη καρτα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επανέρχομαι μιας και τελικά υπάρχει πρόβλημα.

Τα 2 καλώδια που ήταν 6-pin/8-pin δεν ταιριάζουν στην υποδοχή της κάρτας, γιατί η άκρη με το 8πινο είναι μεγαλύτερη και είναι(όπως φαίνεται) για σύνδεση στο τροφοδοτικό. Ξεγελάστηκα επειδή το τροφοδοτικό έχει μόνο μία είσοδο με 8-pin η οποία είναι για τη cpu. Όλες οι άλλες είναι 6-pin και απλά οι δύο από αυτές είναι με κόκκινο χρώμα και γράφουν PCI express. Οπότε δεν έχω κανένα καλώδιο με 8-pin. Δοκίμασα να συνδέσω μόνο το 6πινο PCI-e που είχα και πριν, αλλά δεν αναγνωρίζεται η κάρτα έτσι. Τη δοκίμασα σε άλλο pc που είχε 6+2pin καλώδιο το τροφοδοτικό και εκεί αναγνωρίζεται. Οπότε τι μπορώ να κάνω τώρα? Υπάρχει κανένας αντάπτορας που να λειτουργεί? Η κανένα καλώδιο 6-pin/8-pin για modular τροφοδοτικό?

Κάτι τέτοιο θες:https://gamedude.com.au/brands/shop/p2x6-pin-pcie-female-to-8-pin-pcie-male-express-power-adapter-cable

Αν και νομίζω ότι και με έναν απλό ανταπτορα 6 pin σε 8 pin θα κάνεις μια χαρά δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/51984074/Kalodio-Dianomis-Trofodosias-Reymatos-Diachoristis-Kartas-Grafikon-16awg-2-6-Pin-Female-To-8-Pin-Male-Power-Adapter-Cable-Dual-6pin-Port-To-8pin-Cord-Pci-e-Video-Card-24cm-Oem-Bulk.html

Μήπως είναι καλύτερο, ώστε να χρησιμοποιήσω 2 καλώδια 6-pin pci-e που ήδη έχω ώστε να μην έχω πρόβλημα τροφοδοσίας?

EDIT:

φαίνεται ότι είναι το ίδιο με αυτό στο link που παρέθεσες, οπότε μάλλον αυτό θα πάρω.

Επεξ/σία από dancer_69
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...