blender Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Exo tin win tv theather tora prepei na kano kamia 150ria € ego tin eixa pari 80 xiliaes ! Prospathisa na balo programata gia na katafero na plisiaso tin piotita tis tv ! Matea bebea kserete na mou peite kamia rithmisi gia to dscaler h allo programa oste na plisiaso tin piotita tv ? Mesa sti rithmisis na einai kai resolution kai posa bit colors . Mipos fteei kai h gf4 mx440 kai de pezi kala to tunner? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 kamia idea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δεν ξέρω ειλικρινά αν φταίει η κάρτα σου, πάντως υπό καλές προϋποθέσεις, το Dscaler αποδίδει σαν τηλεόραση. Κύριο μέλημα είναι να έχεις καλό σήμα από την κεραία σου, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Έπειτα θα πρέπει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του Dscaler (αυτή την στιγμή 4.1.8 ). Έχω μια Winfast (μαζί με GF4200) και χρησιμοποιώ το Dscaler με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μόλις εγκαταστήσεις το πρόγραμμα, αυτό που χρειάζεται είναι να κάνεις channels>setup>scan πειραματιζόμενος στους διάφορους τύπους που δίνει (Eastern European Air Frequency κλπ). Έπειτα τα βρίσκει μόνο του και οι ρυθμίσεις είναι προεπιλεγμένες και δουλεύουν κανονικά. Ένα επίσης καλό hint που έχει καλό αποτέλεσμα σε μένα είναι η ενεργοποίηση του filter>sharpness, ένα πολύ διακριτικό αλλά αποτελεσματικό φίλτρο. Τέλος θα σε συμβούλευα να απομακρύνεις πίσω απο τον υπολογιστή σου τα καλώδια που είναι κοντά στο καλώδιο της κεραίας και ειδικά αυτά των ηχείων, καθώς είναι πολύ ευαίσθητο σε αυτά. Χρειάστηκε να μεταφέρω την κάρτα τηλεόρασης μου στην κατώτερη PCI θύρα του υπολογιστή μου λόγω της αλλοίωσης που που προκαλούσαν τα άλλα καλώδια. Ελπίζω να βοήθησα... λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Xidiam Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Φίλε μου εγώ έχω την Pinnacle PCTV Pro, το καλύτερο (μακράν) πρόγραμμα που έχω δοκιμάσει είναι το ChrisTV, full frame rates και η καλύτερη ποιότητα εικόνας (ειδικά με directx 9 χρησιμοποίησε μία ρύθμιση που έχει VMR (αν θυμάμαι καλά το όνομα) αντί για overlay, έχει τεράστια διαφορά. Το site είναι http://www.chris-tv.com θα με θυμηθείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 lipon exo to tunner sti mesi kai exo afisi mia thesi apo pano kai apo kato kai exo alles kartes diladi den tis exo kolisi , prepei na tis areoso kai allo ? ( ekana mia dokimi kai ebgala to kalodio tou ixioy alla i oikona den allakse ) to 4.1.8 xrisimopoio kai ego. oso gia to sima tis tileorasis einai to idio pou exoyme kai stis alles tileorasis tou spitiou h opies pezoyn ikanopoiitika. otan lete pantos oti pezi apsoga enoeite san kanoniki tileorasi ? tora tha dokimaso to chris kai tha sou po . alla nomizo oti to xa bali kai paleotera alla de moy briske to tunner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 dokimasa tora to chris pro 3.6 alla na po tin alithia den eida kai kamia beltiosi exeis na mou protinis kamia rithmisi gia auto ? katebasa ta dscaler filtra alla gia an ta kano enable apo to configuration de anigi to programa kamia protasi kamia rithmisi ?[/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 To dscaler apodidei KALLITERA apo tileorasi giati poli apla kanei deinterlacing...auto ginetai eukola antilipto an deis se provolea i plasma... Katevaste tin 4.1.8 as einai beta, tin xrisimopoio apo otan vgike kai den mou exei kollisei oute mia fora ta filtra einai ensomatomena kai kalo tha einai na energopoiisetai kapoio noise reduction Genikos ta tvtuners gia pc APAITOUN poli kalo tileoptiko sima. Mporei mia tileorasi me to idio sima na deixnei poli kala kai to tv tuner na min deixnei katholou crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 emena pantos de mou ta dixni kai toso kala ! pos mporo na eksakriboso an fteei to sima telika ? se ti analisi blepete se tetoia piotita ? posa xromata exete? kamia alli rithmisi pou theorite autonoiti ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μια σημαντική λεπτομέρια: Την κάρτα σου μπορεί να την έχεις επιλέξει σωστά στο hardware setup του Dscaler, όμως το τσιπάκι της ξέρεις ποιό είναι? Για παράδειγμα η κάρτα μου μπορεί να είναι η Winfast, το τσιπάκι όμως είναι Philips Pal-DK. Αν δεν είσαι σίγουρος, θα πρέπει κάπου να αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά, στο φυλλάδιο οδηγιών ή στο πακέτο που την πήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 sto setup tou dscaler sto source exei mono to : bt878 pou einai to chipaki tis kartas kai to xo kanei define initial source Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 ego vlepo se 1280x1024 pantos... kai eno merika kanalia einai TELEIA poiotika alla, logo xeiroteris poiotitas simatos einai elafra xeirotera... crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.