Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως από ότι έχω διαβάσει σε αναφορές χρηστών και review ,σε Dell η σειρά P με την σειρά U της Dell πλέον έχουν μικρές διαφορές για να αξίζουν τα παραπάνω χρήματα της U .Παλαιότερα η σειρά U ξεχώριζε καθαρά.Ισως βεβαια αφορά και κάθε μοντέλο κάθε φορά ή και οι διαστάσεις ,αλλά καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται να το ψάξει ιδιαίτερα .Ακόμα και 50 ευρω να γλυτώσει ,δεν χαλάει νομίζω...

Δημοσ.

Χρήσιμη η παρατήρησή σου φίλε μου, καθώς η χρηματική διαφορά μεταξύ των μοντέλων P και U δεν είναι δα και αμελητέα...
Για παράδειγμα Dell U2721DE την οποία βρίσκω στα ~430€, ενώ η Dell P2720DC  είναι ένα κατοστάρικο κάτω στα ~320€

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά αν δεν είχα ήδη μόνιτορ Θα πήγαινα απευθείας στη. UltraSharp u2721ED μιας και έχει high Pixel density νομίζω 103 που συνεπάγεται ότι το κείμενο θα είναι πιο ευκρινές. H u2720dc έχει χαμηλό και δεν θα είναι καλό το experience στις γραμματοσειρές.

Εγω έχω ήδη μόνιτορ το u2717D, για να μην ανοίγω άλλο thread το θα προτείνατε για μόνιτορ δίπλα σε αυτό; Το ίδιο ή ένα από τα u2719D και u2721ED; Οι 2 τελευταίες είναι καλύτερες αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνονται δίπλα στην u2717D από άποψη bezels και διαφορά εικόνας, θέλω σαφώς κάτι καλύτερο αλλά όχι τόσο ώστε η u2717D να έχει μεγάλη αντίθεση σε σχέση με το υποψήφιο monitor

Επεξ/σία από Chemical
Δημοσ.

Καλησπερα, πριν 3-4 μηνες αγορασα οθονη για δουλεια(σχεδιαση) αλλα και για 30% παιχνιδια οποτε εψαχνα κατι all around.Επειτα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην Dell Monitor 27' S2719DC η οποια ειναι 2Κ με freesync, usb-c και καλο HDR. Πολυ ωραια χρωματα και ξεκουραστη (χρησιμοποιω το comfort view για δουλεια). Το αρνητικο για τις αναγκες μου ειναι η εργονομια , ειχα και 2 Dell P2418D οι οποια οπως και αντιθστοιχες της σειρας P εχουν φοβερη εργονομια.

Απο οτι ειδα εχει βγει και κανουργια σειρα που εχουν εργονομια 75Ηz χωρις typc c ωστοσο.

Δημοσ.
Στις 3/10/2020 στις 12:51 ΜΜ, Chemical είπε

Προσωπικά αν δεν είχα ήδη μόνιτορ Θα πήγαινα απευθείας στη. UltraSharp u2721ED μιας και έχει high Pixel density νομίζω 103 που συνεπάγεται ότι το κείμενο θα είναι πιο ευκρινές. H u2720dc έχει χαμηλό και δεν θα είναι καλό το experience στις γραμματοσειρές.

Εγω έχω ήδη μόνιτορ το u2717D, για να μην ανοίγω άλλο thread το θα προτείνατε για μόνιτορ δίπλα σε αυτό; Το ίδιο ή ένα από τα u2719D και u2721ED; Οι 2 τελευταίες είναι καλύτερες αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνονται δίπλα στην u2717D από άποψη bezels και διαφορά εικόνας, θέλω σαφώς κάτι καλύτερο αλλά όχι τόσο ώστε η u2717D να έχει μεγάλη αντίθεση σε σχέση με το υποψήφιο monitor

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στην U2721DE, σωστά;
Με βάση πάντως τα χαρακτηριστικά που διαβάζω στην σελίδα της εταιρείας, τόσο U2721DE όσο και P2720DC η έχουν την ίδια πυκνότητα πίξελ (Ppi 109 και Ppi 108 αντίστοιχα), άρα υποθέτω πως θα έχουν και την ίδια ευκρίνεια.

Το θέμα βέβαια είναι αν αξίζει τα 100€ παραπάνω η U2721DE η οποία παρέχει βέβαια θύρα ethernet, DisplayPort 1,4 έναντι 1.2 και κατατάσσεται θεωρητικά στην αμέσως ανώτερη κατηγορία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...