tselehub Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, βρήκα ένα r6 2007 μοντέλο σε καλή τιμή σε σχέση με αλλα. Ο λόγος είναι επειδή θέλει δύο λάστιχα και επειδή έχει πέσει από την μια πλευρά κ έχει κάνει γδαρσίματα. Ρώτησα γνωστό μου βαφέα κ θέλει δουλειά 200 ευρώ.το πήγα σε συνεργείο τις yamaha και μου είπαν ότι όλα είναι κομπλέ πέραν από τα σημάδια που φαίνονται. Και η ερώτηση μου είναι, το συγκεκριμένο μηχανάκι (r6) τι άλλο μπορεί να έχει πάθει από πτωση και να μην γίνεται να το δει ο μάστορας? Ένα που μου είπαν είναι ότι σπάνε οι βάσεις του κοντέρ κ δεν φαίνεται αμα δεν το λύσεις
xx1100 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tselehub είπε Καλησπέρα, βρήκα ένα r6 2007 μοντέλο σε καλή τιμή σε σχέση με αλλα. Ο λόγος είναι επειδή θέλει δύο λάστιχα και επειδή έχει πέσει από την μια πλευρά κ έχει κάνει γδαρσίματα. Ρώτησα γνωστό μου βαφέα κ θέλει δουλειά 200 ευρώ.το πήγα σε συνεργείο τις yamaha και μου είπαν ότι όλα είναι κομπλέ πέραν από τα σημάδια που φαίνονται. Και η ερώτηση μου είναι, το συγκεκριμένο μηχανάκι (r6) τι άλλο μπορεί να έχει πάθει από πτωση και να μην γίνεται να το δει ο μάστορας? Ένα που μου είπαν είναι ότι σπάνε οι βάσεις του κοντέρ κ δεν φαίνεται αμα δεν το λύσεις Σε τι τιμή δηλαδή;
greekfragma Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό με τις βάσεις ισχύει. επίσης έχε στο νου σου να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη αν έχει αλλάξει πηνία. Υπάρχει το γνωστό θέμα με την ανάκληση που Ελλάδα δεν έγινε ποτέ και δεν καλύφτηκε επίσημα. Αν το πήγες σε επίσημο yamaha και όχι απλά συνεργείο που αναλαμβάνει yamaha και το είδαν καθαρό είναι ένα πρώτο οκ σημάδι. Θα σου έλεγα να τους δώσεις και ένα 30-50ευρω να κάνουν και πιο εξονυχιστικό έλεγχο καμιά ώρα να τσεκάρουν τη μηχανή σε διαγνωστικό και να λύσουν μερικά πλαστικά να δεις τι γίνεται σε σκελετό, καλωδιώσεις και σημεία που δε φαίνονται.
tselehub Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Αυτό με τις βάσεις ισχύει. επίσης έχε στο νου σου να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη αν έχει αλλάξει πηνία. Υπάρχει το γνωστό θέμα με την ανάκληση που Ελλάδα δεν έγινε ποτέ και δεν καλύφτηκε επίσημα. Αν το πήγες σε επίσημο yamaha και όχι απλά συνεργείο που αναλαμβάνει yamaha και το είδαν καθαρό είναι ένα πρώτο οκ σημάδι. Θα σου έλεγα να τους δώσεις και ένα 30-50ευρω να κάνουν και πιο εξονυχιστικό έλεγχο καμιά ώρα να τσεκάρουν τη μηχανή σε διαγνωστικό και να λύσουν μερικά πλαστικά να δεις τι γίνεται σε σκελετό, καλωδιώσεις και σημεία που δε φαίνονται. Το συνεργείο είναι φίλου, φίλου μου που έχει συνεργείο όποτε είναι οκ, σασί, σταυροί, ψυγεία μοτέρ όλα τέλεια. Με προβληματίζει πολύ η τιμή του όμως... 7 λεπτά πριν, xx1100 είπε Σε τι τιμή δηλαδή; 3300
greekfragma Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, tselehub είπε Το συνεργείο είναι φίλου, φίλου μου που έχει συνεργείο όποτε είναι οκ, σασί, σταυροί, ψυγεία μοτέρ όλα τέλεια. Με προβληματίζει πολύ η τιμή του όμως... τα χαρτιά ασφάλεια άδεια δες οπωσδήποτε και αριθμό πλαισίου να συμφωνούν όλα μεταξύ τους. για πόση διαφορά τιμής μιλάμε δηλαδή; αυτό με τα πηνία που ανέφερα παραπάνω μπορεί να σου βγει εύκολα ένα 600άρι ευρώ στο νερό. Δε ξερω τι τιμές παίζεις με το φίλο σου αν το αναλάβει εκείνος βέβαια.
tselehub Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, greekfragma είπε τα χαρτιά ασφάλεια άδεια δες οπωσδήποτε και αριθμό πλαισίου να συμφωνούν όλα μεταξύ τους. για πόση διαφορά τιμής μιλάμε δηλαδή; αυτό με τα πηνία που ανέφερα παραπάνω μπορεί να σου βγει εύκολα ένα 600άρι ευρώ στο νερό. Δε ξερω τι τιμές παίζεις με το φίλο σου αν το αναλάβει εκείνος βέβαια. Για το πηνίο δεν έχει αλλαχτεί,το μηχανάκι έχει 22κ χλμ. Τρόμπα νερού κ δίσκους συμπλέκτη έχει αλλάξει μόνο Με μια αναζήτηση στο car βάση με αυτά που σας είπα +200€ μπορείτε να το βρείτε για πιο μιλάω.
greekfragma Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, tselehub είπε Για το πηνίο δεν έχει αλλαχτεί,το μηχανάκι έχει 22κ χλμ. Τρόμπα νερού κ δίσκους συμπλέκτη έχει αλλάξει μόνο δίσκους συμπλέκτη στα 22.000? μόνο σούζα και πίστα το πήγαινε; συνεχίζεις να μη λες τιμή....σε σχέση με τα άλλα της αγοράς μεταχειρισμένου. μολις ειδα οτι εγραψες 3300. @tselehub το βρήκα. βασικά θέλει οπωσδήποτε αλυσιδογράναζα. η αλυσίδα και μόνο από τη φωτογραφία δείχνει για πέταμα. τα σημάδια δε δείχνουν πτώση σε βενζινάδικο.....οπότε με επιφύλαξη τα ψεμματάκια. όπως το βλέπω αν βάλουμε και τα πηνία που θα σου βγάλει κάποια στιγμή υπολογίζεις λάστιχα 250 αλυσιδογράναζα 200 ένα βασικό σέρβις λάδια υγρά και μπροστινό σερβις και ενα καθαρισμό τεπόζιτου αντλίας βενζίνης 300ευρώ 200 για τον βαφέα.... μήπως τελικά ξεφεύγεις και να δεις κανένα άλλο; εγώ θα προτιμούσα αυτό που φαίνεται και μερακλής ο άλλος και το έχει ψάξει....να στο δώσει στοκ με οτιδήποτε άλλο ίσως χρειαστείς https://www.car.gr/29873837-yamaha-yzf-r6 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από greekfragma
xx1100 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 22.000 είναι καινούργιο μοτέρ εκτός κι αν το έσκιζε διαρκώς χωρίς συντήρηση... 3.500 + 500 για "έκτακτα" δεν είναι άσχημα.... Your call....
greekfragma Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, xx1100 είπε 22.000 είναι καινούργιο μοτέρ εκτός κι αν το έσκιζε διαρκώς χωρίς συντήρηση... 3.500 + 500 για "έκτακτα" δεν είναι άσχημα.... Your call.... με δίσκους συμπλέκτη στα 22.000 και τρόμπα νερού πως σου φαίνεται από συντήρηση και φροντίδα;
>>Morpheus>> Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, greekfragma είπε με δίσκους συμπλέκτη στα 22.000 και τρόμπα νερού πως σου φαίνεται από συντήρηση και φροντίδα; Πιπιλα !!! Λογικα θα χρειαζεται και δισκους εμπρος πισω, ΜΟΝΟ με 22.000χλμ παντα, ετσι?! 🤣
greekfragma Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε Πιπιλα !!! Λογικα θα χρειαζεται και δισκους εμπρος πισω, ΜΟΝΟ με 22.000χλμ παντα, ετσι?! 🤣 καλά δε συζητώ για τα χιλιόμετρα...και μένα μου φαίνονται πολύ λίγα αλλά αφού ο φίλος μηχανικός δίνει το οκ εμείς τι να πούμε. ας τσεκάρει το τελευταίο ΚΤΕΟ να δει αν τα χιλιόμετρα συμφωνούν. από μένα πάντως είναι όχι. προτιμώ το πιστάδικο με τα πολλά αφτερμαρκετ που το δίνει και στοκ σε νορμάλ τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα