Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 

Προσφατα ρωτησα τον δασκαλο οδηγησης σε περιπτωση που κοπω στα πρακτικα (πορεια) στο αυτοκινητο ποσο στοιχιζει το παραβολο για να επανεξεταστω μονο σε αυτα αφου τα σηματα τα εχω περασει και προς εκπληξη μου, μου απαντησε 150. Διαβασα σε παλιοτερα θεματα και αρθρα οτι δεν υφισταται κατι τετοιο και οτι η τιμη ειναι πολυ μικροτερη ωστοσο δεν μπορω να βρω κατι επικαιροποιημενο που να ισχυει τωρα για το 2020. Γνωριζετε ποσο ειναι το πραβολο επανεξετασης αυτην την περιοδο? Εχει όντως αυξηθει η τιμη του τοσο πολυ η με κοροιδευει και κοιταει να μου τα παρει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

15 με 20 ευρώ είναι το παράβολο 

Τα άλλα είναι νταβατζιλικι των δασκάλων. Τα λένε.... έξοδα παράστασης. 

Μαλιστα καταλαβα, κατι τετοιο ειχα ακουσει και εγω αλλα η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη που το θεωρησα ακυρο να ειναι τοσο μεγαλη η μιζα αλλα τελικα ισχυει. Απ οσο καταλαβαινω επομενως σε περιπτωση επανεξετασης δυσκολα την γλυτωνεις την παρασταση εφοσον αναγκαστικα μεσολαβει ο δασκαλος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AgnwstosY είπε

Μαλιστα καταλαβα, κατι τετοιο ειχα ακουσει και εγω αλλα η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη που το θεωρησα ακυρο να ειναι τοσο μεγαλη η μιζα αλλα τελικα ισχυει. Απ οσο καταλαβαινω επομενως σε περιπτωση επανεξετασης δυσκολα την γλυτωνεις την παρασταση εφοσον αναγκαστικα μεσολαβει ο δασκαλος.

Ειναι θεμα συμφωνιας .Πριν 4 χρονια που εδωσε η κορη μου 20 ευρω ειχα πληρωσει αλλα μου το ειχε πει απο την αρχη ο δασκαλος 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειναι θεμα συμφωνιας .Πριν 4 χρονια που εδωσε η κορη μου 20 ευρω ειχα πληρωσει αλλα μου το ειχε πει απο την αρχη ο δασκαλος 

Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...