Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συμφωνία αυτή αποκαλύπτει ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο λανσάρισμα των 5G υπηρεσιών της Verizon.

Η Samsung ήρθε σε συμφωνία με τη Verizon ώστε να την προμηθεύσει με δικτυακό εξοπλισμό 5G. Το συμβόλαιο για την παροχή λύσεων ασύρματων τηλεπικοινωνιών μεταξύ των δύο εταιριών αγγίζει τα 7,9 δις γουόν, περίπου δηλαδή $6,6 δις, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος. Το μέγεθος της συμφωνίας -η οποία θα έχει ισχύ έως τον Δεκέμβριου του 2025- αντιστοιχεί στο 3,43% των πωλήσεων της Samsung Electronics για το 2019 που φτάνει στο σύνολό τους τα 230 δις γουόν.

Η Samsung σε δήλωσή της προς το ZDNet, ανέφερε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τη Verizon για να προωθήσουμε την εξέλιξη του δικτύου επόμενης γενιάς. Με αυτήν την τελευταία μακροπρόθεσμη στρατηγική σύμβαση, θα συνεχίσουμε να προωθούμε τα όρια της καινοτομίας 5G για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης στα κινητά για τους πελάτες της Verizon.

Η συμφωνία αυτή είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο συμβόλαιο της Samsung Network έως σήμερα και μεγαλύτερο από τις ετήσιες πωλήσεις του συγκεκριμένου τμήματος του γίγαντα της τεχνολογίας, τις οποίες αναλυτές από τη Νότια Κορέα τις τοποθετούν μεταξύ 4 και 5 τρις γουόν. Ωστόσο, πηγές της εταιρίας δήλωσαν πως οι πωλήσεις της Samsung Network για το 2020 έχουν μειωθεί σε σύγκριση με το 2019 εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19, αν και η εταιρία στοχεύει σε ανάκαμψη την επόμενη χρονιά.

Η Samsung είναι ιδρυτικό μέλος του Open RAN Policy Coalition, μία ομάδα που πιστεύεται πως είναι ένας συνασπισμός ενάντια στη Huawei, με την κινεζική εταιρία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί από τις ΗΠΑ ενώ την ίδια στιγμή γίνεται και προσπάθεια να αποκλειστεί από τα εθνικά δίκτυα κι άλλων χωρών.

Έπειτα τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών της συμφωνίας της Samsung με τη Verizon, η μετοχή της Nokia υποχώρησε έως και 2.5% στο χρηματιστήριο του Ελσίνκι. Ο αναλυτής της Liberum, Janardan Menon, ανέφερε στο Bloomberg, ότι ο φιλανδικός κολοσσός αναμένεται να χάσει κι άλλο μερίδιο αγοράς στην αγορά των ΗΠΑ λόγω της Ericsson.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Ποια πόλη είναι αυτή στην εικόνα ; Ωραίοι ουρανοξύστες 😏

Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, είναι η Samsung City στην Suwon, Seoul, Νότια Κορέα.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, YoungHOV είπε

Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, είναι η Samsung City στην Suwon, Seoul, Νότια Κορέα.

Πιονγιάνγκ, ξεκάθαρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Ποια πόλη είναι αυτή στην εικόνα ; Ωραίοι ουρανοξύστες 😏

είναι η Samsung city , big area στην έκθεση  CES  ,δεν το λες περίπτερο γιατί είναι τεράστιο  σε έκταση , μακέτα προκατ είναι , δεν ειναι πραγματικοι ουρ/ξυστες , παντως καλή εναλλακτική για δίκτυα η Samsung αφού η Huawei έχει πρόβλημα

Επεξ/σία από ethereum
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από το να μην πάρουν Huawei είναι ικανοί να δεχτούν ακόμα και Exynos 5G

Όπως φαίνεται και παρακάτω , ο νέος υπερσύγχρονος δικτυακός εξοπλισμός της σαμμυ περνάει από εξαντλητικό beta testing!!

iphone call GIF

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Μονο εγω ειμαι εναντιων της huawei??Απο τη στιγμη που την ειδε wannabe apple??

Εσύ και άλλοι 300 εκατομμύρια ψεκασμενοι Αμερικανοί 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Macosj είπε

... είπε ο διεθνούς φήμης αναλυτής του insomnia, Macosj. 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Μονο εγω ειμαι εναντιων της huawei??Απο τη στιγμη που την ειδε wannabe apple??

σε τι ακριβως να την δει wannable apple?

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Macosj είπε

που εισαι κρυμμένος εσυ ? γιατι αφηνεις την ανθρωπότητα στο σκοταδι? βγες , πες αυτα που εχεις στο μυαλο σου σε περιμενουμε .....πες μου οτι σαν χόμπι κάνεις τον οδηγο ταξι !!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...