Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Όταν θες να κάνεις αναβάθμιση gpu και σου λέει η εταιρία  προτεινόμενο τροφοδοτικό 750w και έχεις ακριβώς τόσο στο σύστημά σου δεν είσαι στο όριο?? Καλό δεν είναι δηλ να πας σε 850w??

Δημοσ.

Αναλόγως το τροφοδοτικό. Αν μια κάρτα λέει 300watt ένα σύστημα απλό (3 φαν, 2 ssd, ένας ryzen 5/7 η αντίστοιχος intel) ένα σωστό τροφοδοτικό 550-600w θα είναι ~80% load. Τα παραπάνω watt τα βαζουν οι εταιρίες γιατί είναι συνηθές να έχεις το τροφοδοτικό στο ~60% και για να προσέχεις για τυχών μείωση της απόδοσης λόγο χρήσης ή για πιο αδύναμα που γράφουν ψέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Αναλόγως το τροφοδοτικό. Αν μια κάρτα λέει 300watt ένα σύστημα απλό (3 φαν, 2 ssd, ένας ryzen 5/7 η αντίστοιχος intel) ένα σωστό τροφοδοτικό 550-600w θα είναι ~80% load. Τα παραπάνω watt τα βαζουν οι εταιρίες γιατί είναι συνηθές να έχεις το τροφοδοτικό στο ~60% και για να προσέχεις για τυχών μείωση της απόδοσης λόγο χρήσης ή για πιο αδύναμα που γράφουν ψέματα.

Η κάρτα λέει 340w ( rtx 3000 series )Στο σύστημα έχω έναν 3800x με 2 hdd + 2 nvme ssd + 8 fans + aio . Αυτά απο specs του συστήματος. Ολα αυτά δουλεύουν με ένα 750w της corsair. Για αυτό ρωτάω να δώ αν θα είμαι οκ από ρεύμα με την καινούργια κάρτα..

Επεξ/σία από stevepap

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...