Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι  κάτοχος του Toeic (score 525) επίπεδο LOWER απο το 2009. Δεν τα μιλάω και το επίπεδό μου έχει μείνει εκεί από τότε. Μετά από 12 χρόνια θα μπορέσω να δώσω εξετάσεις για C1 με φροντιστήριο η ιδιαίτερο; Τί λέτε; Τι ειναι πιο οικονομικό; Φροντιστήριο η Καθηγητής (ιδιαίτερο); ισχύει λέτε οι εγγύηση πτυχίου που σου δίνουν τα φροντιστήρια; Εμπιστεύεστε τα online Μαθήματα; Ευχαριστώ ... 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 9/9/2020 στις 6:44 ΜΜ, kogasdrakos είπε

Καλησπέρα. Είμαι  κάτοχος του Toeic (score 525) επίπεδο LOWER απο το 2009. Δεν τα μιλάω και το επίπεδό μου έχει μείνει εκεί από τότε. Μετά από 12 χρόνια θα μπορέσω να δώσω εξετάσεις για C1 με φροντιστήριο η ιδιαίτερο; Τί λέτε; Τι ειναι πιο οικονομικό; Φροντιστήριο η Καθηγητής (ιδιαίτερο); ισχύει λέτε οι εγγύηση πτυχίου που σου δίνουν τα φροντιστήρια; Εμπιστεύεστε τα online Μαθήματα; Ευχαριστώ ... 

Χαίρετε,

Toeic δεν επιτρέπεται να ξανα δώσεις είναι όρος μία φορά 

Πρέπει να προετοιμαστείς για να δώσεις οπουδήποτε μπορείς και LRN με εξέταστρα οου ξεκινάνε απο 150 εως 200 αναλόγβς το επιπεδο που επιθυμείς να δώσεις. Πλεον παντού ζητάνε B2 (Lower).Επιλογή σ ειναι μπορεις και να πας και στα κέντρα π σε 3  παιρνεις Lower  και σε 6 μηνες Proficency ξεκινανε απο 290 οι τιμες και 350 με ολα μεσα μαθηματα εξεταστρα πτυχιο υλικο επαναληψεις κ με εγγυημενη επιτυχια

Δημοσ.
20 ώρες πριν, MrKasimis είπε

Χαίρετε,

Πρέπει να προετοιμαστείς για να δώσεις οπουδήποτε μπορείς και LRN με εξέταστρα οου ξεκινάνε απο 150 εως 200 αναλόγβς το επιπεδο που επιθυμείς να δώσεις. Πλεον παντού ζητάνε B2 (Lower).Επιλογή σ ειναι μπορεις και να πας και στα κέντρα π σε 3  παιρνεις Lower  και σε 6 μηνες Proficency ξεκινανε απο 290 οι τιμες και 350 με ολα μεσα μαθηματα εξεταστρα πτυχιο υλικο επαναληψεις κ με εγγυημενη επιτυχια

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να εξεταστεί μία φορά κάθε 30 ημέρες. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει σε μεταγενέστερη ημερομηνία όποιον υποψήφιο υποβάλλει αίτηση αγνοώντας την παραπάνω οδηγία.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/11/2020 στις 12:01 ΠΜ, MrKasimis είπε

Χαίρετε,

Στις 11/11/2020 στις 12:01 ΠΜ, MrKasimis είπε

Χαίρετε,

Τι εννοείς ότι δίνεις μια φορά ? Εγώ πάντως που ξέρω είναι πως το toeic έχει ημερομηνία λήξης σωστα? Η μήπως γινόταν παλια αυτό και πλέον πια διαρκεί για όλη την ζωή σου το πτυχίο 

Επεξ/σία από Ghjiklmnop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...