Zzyzx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, Πριν 4 ώρες μου ενεργοποίησαν την VDSL σύνδεση. Ενώ έχω κανονικά ίντερνετ η ένδειξη του Phone(VoIP) είναι κόκκινη, με αποτέλεσμα να μην καλεί η συσκευή, ενώ την έχω συνδεδεμένη επάνω στο modem. Αν την συνδέσω απευθείας στην γραμμή τηλεφώνου(Pots) τότε όλα καλά. Είναι λογικό; Να προσθέσω ότι πάροχός μου είναι η Vodafone και το ρουτεράκι που μου στείλανε είναι το Vodafone H 300s.
bill2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Με τη καμπίνα ;; Είναι και εγώ στης συνδέσεις σπίτι και γραφείο vdsl 50 έχω και pots τηλεφωνία
mikevchq Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Άρα μήπως δεν έιναι VOIP; Αφού δουλεύει POTS, ποιό είναι το πρόβλημα;
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Ή ειναι ποτς η τηλεφωνία σου ή δεν σε εχουν γυρίσει ακομα στο νοιπ 1
satyllas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Κι εμένα έτσι ήταν αρχικά. Θα σε πάρουν τηλ σε 3-4 εργάσιμες για να το ενεργοποιήσουν.
Zzyzx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Το αναφέρω γιατί ήξερα πως πλέον όλες οι γραμμές VDSL είναι voIP, αλλά μάλλον η μετατροπή σε voIP απο Pots γίνεται σε διαφορετικό χρόνο και όχι με το που σε συνδέσουν σε VDSL. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. 3 ώρες πριν, mikevchq είπε Άρα μήπως δεν έιναι VOIP; Αφού δουλεύει POTS, ποιό είναι το πρόβλημα; Ναι αυτό έγραψα και παραπάνω οτι δεν είναι voIP.
terry308 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα Σήμερα γίνεται η αλλαγή από adsl σε vdsl, έχω συνδέσει τα πάντα όπως στις οδηγίες, δεν έχω Internet ακόμα 4 ώρες μετά από τη στιγμή που κατάλαβα ότι ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Σε πόσες ώρες θα συνδεθώ; Η τηλεφωνία αργεί όσο γράφετε; 3-4 ημέρες;;;
Zzyzx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Εμένα η διακοπή έγινε περίπου κατά τις 12 και κατά τις 2 μ.μ είχα Ίντερνετ. Στην αρχή δεν άναβε το DSL led και μετά αφού άναψε, περίμενα κανένα μισάωρο για να ανάψει και το led του Internet. Μπορεί να υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα γι'αυτό και στην δική σου περίπτωση να άργησαν τόσο. Αυτό με την τηλεφωνία δεν είναι κάτι. Πλέον λένε ότι όλες οι VDSL γραμμές θα μετατραπούν σε voIP. Εμένα παρόλο που έβαλα VDSL παραμένει pots. Λογικά κάποια στιγμή θα το αλλάξουν, όπως και σε σένα αν δεν είναι ήδη voIP.
terry308 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μίλησα με το chat και σε 5 λεπτά ήμουν οκ σε όλα Έχω μια ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, από το router φεύγει ένα καλώδιο ethernet με τελικο προορισμό υπολογιστή, στον ίδιο χώρο υπάρχει smart TV και το boxακι του Vodafone tv, εαν πάρω ένα switch και καρφώσω το ethernet που έρχεται από το router και καλώδιο από Vodafone tv και απ τον υπολογιστή, θα μοιράζει Internet και στις άλλες συσκευές; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από terry308
pp6210 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, terry308 είπε Μίλησα με το chat και σε 5 λεπτά ήμουν οκ σε όλα Έχω μια ερώτηση, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, από το router φεύγει ένα καλώδιο ethernet με τελικο προορισμό υπολογιστή, στον ίδιο χώρο υπάρχει smart TV και το boxακι του Vodafone tv, εαν πάρω ένα switch και καρφώσω το ethernet που έρχεται από το router και καλώδιο από Vodafone tv και απ τον υπολογιστή, θα μοιράζει Internet και στις άλλες συσκευές; θα παρεις ενα καλο switch στο οποίο θα καταληγει ενα καλωδιο lan απο ρουτερ. μετα επανω στο switch συνδέεις οτι συσκευή θες με lan, θα παιρνουν ξεχωριστές ip απο το ρουτερ 1
terry308 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, pp6210 είπε θα παρεις ενα καλο switch στο οποίο θα καταληγει ενα καλωδιο lan απο ρουτερ. μετα επανω στο switch συνδέεις οτι συσκευή θες με lan, θα παιρνουν ξεχωριστές ip απο το ρουτερ Όταν λες καλό; πόσο καλό; αυτό δε θα κάνει; https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-sf1005d-5-port-unmanaged-10-100m-desktop-switch-p-PER.612313 ή https://www.e-shop.gr/lanberg-5-port-1gbps-switch-p-PER.644771 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από terry308
pp6210 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, terry308 είπε Όταν λες καλό; πόσο καλό; αυτό δε θα κάνει; https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-sf1005d-5-port-unmanaged-10-100m-desktop-switch-p-PER.612313 ή https://www.e-shop.gr/lanberg-5-port-1gbps-switch-p-PER.644771 φιλε μου εδω δεν μπορω να βοηθήσω γιατι δεν γνωριζω τοσο καλα, TPlink είναι και το δικο μου αλλά μου το χάρισε φίλος πληροφορικάριος, το βαλα και επαιξε με τη μια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα