Tsakalos! Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδες μια βοηθεια... εδω κ καιρο εχω θεματακια με τα ματια μου και η 24” Dell S2415H , η οποια απτην αρχη με κουραζε, ειναι πλεον ανυποφορη... Παιχνιδια παιζω σπανια. Χρηση κυριως γραφειου, τηλεδιασκεψεις , office κτλ.. με ενδιαφερει κυριως να ειναι ξεκουραστη και να χει σωστα χρωματα. Budget 200-250e.. Οι ultrawide φαινονται πολυ ενδιαφερουσες.. η Lg βλεπω εχει 2-3 29”μοντελα στα 180-250ε , ολα 75hz.. βλεπω και μια LC-POWER LC-M29-UW-UXGA-100-C η οποια φαινεται πολυ ελκυστικη.. ultrawide και curved και 100hz.. .. Τι λετε εσεις;
k_dinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ μάλλον έχω μία από τις lg που αναφέρεις (LG 29WK600-W) και την είχα πάρει ως αντικατάσταση της dell u2412. Η συγκεκριμένη έρχεται καλιμπραρισμένη με πιστοποιητικό από το εργοστάσιο και έχει καταπληκτικά χρώματα. To ultrawide βολέυει πάρα πολύ, τώρα βέβαια αν έπαιρνα θα κοιτούσα στις 34 ίντσες για να κερδίσω και σε ύψος. (η 29 ίντσες ultrawide είναι σαν μια 24ρα με 30% επιπλέον επιφάνεια στο πλάι ενώ οι 34 ίντσες ultrawide είναι σαν 27ρα με επιπλέον χώρο). Αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν βρίσκω λόγο να μη σε καλύπτουν τα 75hz και να θέλεις παραπάνω. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από k_dinos
georgeps21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτοχος μιας LG 29WL500-B προερχόμενος από δύο LG 17αρες. Πέρα από ενα μικρό light leakage στα μαυρα, λόγω ips δεν έχω κανένα παράπονο σαν οθόνη. Και σε κώδικα, σε βιντεάκια αλλά και σε GTA, την έχω καταευχαριστηθεί. Το μόνο τίπ μου είναι όπως είπε ο φίλος παραπάνω σιγουρέψου οτι θές να πάς όντως σε Ultra Wide Και όχι σε μία 34άρα πχ αφού το ύψος είναι δεδομένο. Εξού και ο 21:9 λόγος.
Tsakalos! Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Ηδη οι 24 με καλυπτουνε, οποτε λιγο εξτρα χωρος στο παλι θα ηταν ευπροσδεκτος... στα ματια σου, ειναι οκ?.. η dell Μου απο την πρωτη στιγμη μου κατσε στραβα.. ενω εχει καταπληκτικα χρωματα κτλ, με τσουζουν τα ματια.. χωρια την super glossy επιφανεια της που γυαλοκοπαει με το παραμικρο.. 1 λεπτό πριν, georgeps21 είπε Κάτοχος μιας LG 29WL500-B προερχόμενος από δύο LG 17αρες. Πέρα από ενα μικρό light leakage στα μαυρα, λόγω ips δεν έχω κανένα παράπονο σαν οθόνη. Και σε κώδικα, σε βιντεάκια αλλά και σε GTA, την έχω καταευχαριστηθεί. Το μόνο τίπ μου είναι όπως είπε ο φίλος παραπάνω σιγουρέψου οτι θές να πάς όντως σε Ultra Wide Και όχι σε μία 34άρα πχ αφού το ύψος είναι δεδομένο. Εξού και ο 21:9 λόγος. αυτην σκεφτομαι να παρω,... το ακριβοτερο μοντελο βλεπω οτι απλα εχει gsync που νομιζω δεν μου χρειαζεται..
georgeps21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Ηδη οι 24 με καλυπτουνε, οποτε λιγο εξτρα χωρος στο παλι θα ηταν ευπροσδεκτος... στα ματια σου, ειναι οκ?.. η dell Μου απο την πρωτη στιγμη μου κατσε στραβα.. ενω εχει καταπληκτικα χρωματα κτλ, με τσουζουν τα ματια.. χωρια την super glossy επιφανεια της που γυαλοκοπαει με το παραμικρο.. αυτην σκεφτομαι να παρω,... το ακριβοτερο μοντελο βλεπω οτι απλα εχει gsync που νομιζω δεν μου χρειαζεται.. αν δεν το λιώνεις σε παιχνίδια τότε από μένα προχώρα , σε τί καρτα θα μπεί? Εχε στο νού ότι δεν έχει Display Port, Και πως η όποια σύνδεση θα πρέπει να γίνει με HDMI.
Tsakalos! Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω μια 1650super .. αλλα παιχνιδια, μια φορα το μηνα ενα ματσακι pro evo 20 και αλλη μια φορα κανα τεταρτακι dirt4..και ισως μια φορα το χρονο κανα assasins creed odyssey για μιση ωρα...
georgeps21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε Εχω μια 1650super .. αλλα παιχνιδια, μια φορα το μηνα ενα ματσακι pro evo 20 και αλλη μια φορα κανα τεταρτακι dirt4..και ισως μια φορα το χρονο κανα assasins creed odyssey για μιση ωρα... αν δεν θες Gsync που δεν παιζει μεσω HDMI τοτε ολα good
Tsakalos! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Παραγκειλα τελικα μια LG 29WL500-B ... γιά να δούμε τί θα δούμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα