Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


MadPax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν βρήκα κάποιο νήμα για το ΠΑ.ΠΕΛ. και ανοίγω ένα για ανταλλαγή πληροφοριών και αν χρειαστεί βοήθεια κάποιος.

Πέρασε ο μικρός μου γιος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα διαχείρισης και οργάνωσης αθλητισμού (ΤΟΔΑ) στη Σπάρτη, το είχε πρώτη του επιλογή και πέρασε 2ος στη γενική σειρά. Πολλά δεν γνωρίζω περί πανεπιστημίων, δεν φοίτησα ποτέ μου σε ανώτατη σχολή, ούτε και μπήκα ποτέ στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων εκτός από την βοήθεια που πρόσφερα στα παιδιά μου και την αγωνία που είχα σαν γονιός, αλλά απ' όσο είδα και διάβασα στο διαδίκτυο είναι σχολή με πολλές διεξόδους και θεωρείται καλή.

Πήγαμε στη Σπάρτη πριν 2-3 μέρες και βρήκαμε και σπίτι, μου φάνηκε πολύ μαζεμένη και ήσυχη πόλη, το Πανεπιστήμιο είναι σχεδόν μέσα στον οικιστικό ιστό και πας πολύ εύκολα με τα πόδια ή και με ποδήλατο. Θα κατεβαίνω κι εγώ συχνά πυκνά, έχω πολύ ελεύθερο χρόνο αφού σταμάτησα την εργασία μου και ιδιωτεύω πλέον, αν διαβάζει κάποιος που έχει περάσει το παιδί του στο αντίστοιχο τμήμα μπορούμε να ανταλάσουμε απόψεις και γιατί όχι και βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Πανεπιστήμιο είναι σχετικά νέο αλλά τα τμήματα τού έχουν τα κανονικά επαγγελματικά δικαιώματα για τους αποφοίτους. Η Σπάρτη είναι μικρή πόλη, σχετικά απομονωμένη (αν και με τον καινούργιο δρόμο είναι πια 2 ώρες από Αθήνα), καλοχτισμένη με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα. Νεολαία έχει λίγη το χειμώνα ενώ το καλοκαίρι είναι πιο όμορφα (αν και έχει αρκετή ζέστη).  Αν το παιδί κάνει καλούς φίλους θα περάσει πολύ καλά. Συγχαρητήρια και καλή αποφοίτηση. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...