Προς το περιεχόμενο

Στις 10 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Xbox Series X με τιμή €499 και με έναρξη προπαραγγελιών στις 22/9

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, ff7lucas είπε

20 χρόνια, εσύ;

το σαλόνι μου...

IMG_20200911_142724[12936].jpg

Καθόλου καλό. Υπερφορτωμένο με όλες τις συσκευές να φαίνονται σαν να είσαι σε στούντιο ή γραφείο. Οι πρίζες σε κοινή θέα..  πρέπει να έχεις πολύ καλή σύζυγο... :D

Ουτε εγώ δεν θα ήθελα έτσι το σαλόνι...

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Καθόλου καλό. Υπερφορτωμένο με όλες τις συσκευές να φαίνονται σαν να είσαι σε στούντιο ή γραφείο. Οι πρίζες σε κοινή θέα..  πρέπει να έχεις πολύ καλή σύζυγο... :D

Ουτε εγώ δεν θα ήθελα έτσι το σαλόνι...

Το μεγαλύτερο πλαίσιο γύρω απο την TV την κάνει να μοιάζει ακόμα πιο μικρή, την υπολογίζω κάπου στις 50".

Οι πρίζες άσχημο να φαίνονται,το monitor αριστερά ξεκάρφωτο.Εγώ προτιμώ την TV χαμηλά στο ύψος του κεφαλιού, δεν θέλω να πάθω αυχενικό.

• Like 1

18 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Ωραίο σύνθετο, μικρή tv για τον χώρο, καλή δουλειά γενικά. Η οθόνη και το κουτί αριστερα και δεξιά τι τα θές ακριβώς? Για excel? Όλα τα κομμάτια και έπιπλά σου έχουν γωνίες, το desktop έχει καμπύλες. Δεν ταιριάζει και σου χαλάει τον χώρο.

Αφού το έχεις με τη διακόσμηση, γίνε πιο minimal! 

Ps: Η αριστερή πρίζα κάτω από την τηλεόραση να μπει πιο πάνω να ειναι στη ίδια ευθεία με τις άλλες δύο. Έτσι όπως είναι νοιώθω ότι η οθόνη σου θα πέσει αριστερά...

πέφτει μπροστά 120 ίντσες πανί στην τηλεόραση, το κουτί αριστερά είναι σάμπγούφερ, τα ηχεία όμως έχουν καμπύλες γι΄αυτό, η οθόνη είναι για το πισί από τον καναπέ που κάθομαι την παίρνω μαζί, δεν είναι πρίζα είναι τρύπα για τα καλώδια που πάνε στην τηλεόραση...

14 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Το μεγαλύτερο πλαίσιο γύρω απο την TV την κάνει να μοιάζει ακόμα πιο μικρή, την υπολογίζω κάπου στις 50".

Οι πρίζες άσχημο να φαίνονται,το monitor αριστερά ξεκάρφωτο.Εγώ προτιμώ την TV χαμηλά στο ύψος του κεφαλιού, δεν θέλω να πάθω αυχενικό.

ναι αλλά η παλιά 50άρα που είχα ίσα πού χώραγε γιατί ήταν τεράστιο το πλαίσιο που είχε, το μόνιτορ απλά κάθεται εκεί όταν δεν δουλεύει, οι πρίζες είναι άποψη

Η τιμή για Ελλάδα έκλεισε και είναι τελικά αυτή που βγήκε στο Xbox site, 309,99 (Series S) και 509,99 (Series X). Preorders σε όλους τους retailers από 22/9 και επαρκής διαθεσιμότητα στο launch, στις 10 Νοεμβρίου. Για το ότι οι τιμές δεν ανέβηκαν κι' άλλο, ένα ευχαριστώ στο PS5 😀

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Hal9000 με το xbox all access στην Ελλάδα έχουμε καμία πληροφορία ; μόνο αυτό με καίει

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Στις 13/9/2020 στις 5:51 ΜΜ, jimarass26 είπε

Ωραίο σύνθετο, μικρή tv για τον χώρο, καλή δουλειά γενικά. Η οθόνη και το κουτί αριστερα και δεξιά τι τα θές ακριβώς? Για excel? Όλα τα κομμάτια και έπιπλά σου έχουν γωνίες, το desktop έχει καμπύλες. Δεν ταιριάζει και σου χαλάει τον χώρο.

Αφού το έχεις με τη διακόσμηση, γίνε πιο minimal! 

Ps: Η αριστερή πρίζα κάτω από την τηλεόραση να μπει πιο πάνω να ειναι στη ίδια ευθεία με τις άλλες δύο. Έτσι όπως είναι νοιώθω ότι η οθόνη σου θα πέσει αριστερά...

όταν λες πιο μίνιμαλ τι εννοείς;

τι θα άλλαζες δλδ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα αφαιρούσα οτιδήποτε μη-τετραγωνισμένο και φυσικά θα αφαιρούσα οθόνη-desktop από τον χώρο. Αν θες να παιζεις games στον projector, πάρε ένα τροχηλατο επιπλάκι και βάλτα εκεί και άστα σε άλλο χώρο μέχρι να τα χρησιμοποιήσεις. Και ιδιαίτερα αυτή η πρίζα αριστερά που είναι πιο κάτω από τις άλλες δύο, κάνει μεγάλη ζημιά....

Επεξ/σία από jimarass26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...