Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σας πω πως δεν βρίσκεται εύκολα ο Provider στα τηλέφωνα θα με πιστέψετε, έτσι; Εμείς εδώ είμαστε πιο άμεση τεχνική υποστήριξη..

Αν είναι δυνατόν, όταν μας καλούνε ενώ ΗΔΗ μιλάμε, τους βγάζει ένα κανονικό Beep σαν να μην το σηκώνω και τους γράφω στα άγραφα! Υπάρχει κάποιος κωδικός για να μπορεί να τους λέει το κλασικό "Call waiting has been activated, please dont hung up unless you hear the busy tone / Η κλήση σας είναι σε αναμονή παρακαλούμε μη κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένου"..

ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί μια λύση, να ηρεμήσω και εγώ ο εργαζόμενος!! Ευχαριστώ!

Υ.Γ: Ένας πελάτης μας είχε πει πως με το *43# γίνεται, αλλά το δοκίμασα και δεν γίνεται..

Επεξ/σία από JiovanniGeorgeo
Δημοσ.

Πρέπει να ρωτήσετε ή τον πάροχο τηλεφωνίας (αν είναι cloud PBX) ή τον εγκαταστάτη του τηλεφωνικού κέντρου.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Υ.Γ: Ένας πελάτης μας είχε πει πως με το *41# γίνεται, αλλά το δοκίμασα και δεν γίνεται..

από τους πελάτες περιμένετε να σας πουν τι θα κάνετε ? Σαν εταιρία  τίποτα ? Μονο είσπραξη ? 

• Like 1
Δημοσ.

Την ευκολια αυτη την παρέχει ο παροχος και πρέπει να την έχετε διαθέσιμη.

Πρεπει να μιλήσετε με τον πάροχο για να σας την τοποθετηση.

Τα # & τα * έπονται της τοποθέτησης, και είναι για κατα βούλησην ενεργοποιήσει απο εσας.

Δημοσ.

(1)Πιθανοτατα εχετε δηλωσει στον πάροχο οτι θελετε περισσοτερες απο 1 τηλεφωνικες γραμμες και για αυτο συμβαινει το συγκεκριμενο "προβλημα".
Το ειχα κι εγω.Αν και δεν το ειχα δηλωσει, παρολα αυτα θεωρησαν "θετικο" να μου υπολογισουν 2 τηλεφωνικες γραμμες κατα την ενεργοποιηση.(αφου δεν αλλαζε το κοστος)
(2)Αλλη πιθανοτητα ειναι οτι η γραμμη ειναι πλεον VOIP και αρα μπορει να γινει διαμοιρασμος σε πολλες τηλεφωνικες συσκευες.
Αρα απο τον παροχο λυνεται ευκολα το "προβλημα" ειτε συμβαινει το (1) ειτε το (2)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σηκώνεις το ακουστικό, πληκτρολογείς #43# .Αυτο θα το δειχνει κατειλημμένο.Χθες το εκανα σε γραμμη VDSL

https://www.adslgr.com/forum/threads/394181-πρόβλημα-με-ένδειξη-κατειλημμένο-όταν-με-καλούν

3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Αν σας πω πως δεν βρίσκεται εύκολα ο Provider στα τηλέφωνα θα με πιστέψετε, έτσι; Εμείς εδώ είμαστε πιο άμεση τεχνική υποστήριξη..

Αν είναι δυνατόν, όταν μας καλούνε ενώ ΗΔΗ μιλάμε, τους βγάζει ένα κανονικό Beep σαν να μην το σηκώνω και τους γράφω στα άγραφα! Υπάρχει κάποιος κωδικός για να μπορεί να τους λέει το κλασικό "Call waiting has been activated, please dont hung up unless you hear the busy tone / Η κλήση σας είναι σε αναμονή παρακαλούμε μη κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένου"..

ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί μια λύση, να ηρεμήσω και εγώ ο εργαζόμενος!! Ευχαριστώ!

Υ.Γ: Ένας πελάτης μας είχε πει πως με το *43# γίνεται, αλλά το δοκίμασα και δεν γίνεται..

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPYRER_007 είπε

Σηκώνεις το ακουστικό, πληκτρολογείς #43# .Αυτο θα το δειχνει κατειλημμένο.Χθες το εκανα σε γραμμη VDSL

https://www.adslgr.com/forum/threads/394181-πρόβλημα-με-ένδειξη-κατειλημμένο-όταν-με-καλούν

Αυτό είναι ακύρωση της υπηρεσίας

Ενεργοποίηση είναι *43#

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Θες να σε καλούν και να δείχνει κατηλλειμένο??? τοτε πληκτρολόγησε #43# και θα απενεργοποιησης την αναμονη.
2. Αν θες να έχεις αναμονή θα πληκτρολόγησε *43# ΑΛΛΑ οταν μιλάς και σε καλή κάποιος άλλος θα του δείχνει ότι χτυπάει και δεν απαντάς δεν θα ακούει κασέτα "βρίσκεστε σε αναμονή" κτλ.

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αυτό είναι ακύρωση της υπηρεσίας

Ενεργοποίηση είναι *43#

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.

^ H διευκρίνηση του spyder έλυσε το μυστήριο για εμένα.

Άρα για να μην χάνουν την κλήση σε περίπτωση που παίζει άλλη (πολλές φορές δε χάνεται γιατί προλαβαίνω να κλείσω), έκαναν αυτό και δεν ενημερώνει ότι είμαι σε άλλη κλήση!

Δεδομένου αυτού δε ξέρω τι είναι καλύτερο/χειρότερο.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις απαντήσεις, θα το ρίξω στο τραπέζι και θα το δούμε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

^ H διευκρίνηση του spyder έλυσε το μυστήριο για εμένα.

Άρα για να μην χάνουν την κλήση σε περίπτωση που παίζει άλλη (πολλές φορές δε χάνεται γιατί προλαβαίνω να κλείσω), έκαναν αυτό και δεν ενημερώνει ότι είμαι σε άλλη κλήση!

Δεδομένου αυτού δε ξέρω τι είναι καλύτερο/χειρότερο.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις απαντήσεις, θα το ρίξω στο τραπέζι και θα το δούμε.

Πρέπει να βρεις τρόπο ωστε να ανοίγει η γραμμή και να λεει ότι είναι σε σειρά προτεραιότητας μπλα μπλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...