Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Realme X2 Pro (12GB/256GB) @ Kotsovolos 479.20€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 333_halfdevil είπε

Με παζαρι 481 μου εδειξε

479.20€ είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορείς να πετύχεις. Ισχύει ακόμη. Αλλά εντάξει τώρα για 2€ δεν χάλασε ο κόσμος.

Βέβαια βλέπω ότι και πάλι δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή. Απορώ τι κάνουν εκεί στον Κωτσόβολο.  

Δημοσ.

Το έχω κι εγώ από την προσφορά στη black Friday της αμαζον. Δε κολλάει πουθενά και το μοναδικό μέτριο σημείο του για μένα είναι ο ευρυγωνιος φακός. Κατά τα άλλα έχει υποστήριξη και από την εταιρεία με τακτικά updates και αρκετή κινητικότητα στη dev σκηνή για όποιους ενδιαφέρονται.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Shijune είπε

Το έχω κι εγώ από την προσφορά στη black Friday της αμαζον. Δε κολλάει πουθενά και το μοναδικό μέτριο σημείο του για μένα είναι ο ευρυγωνιος φακός. Κατά τα άλλα έχει υποστήριξη και από την εταιρεία με τακτικά updates και αρκετή κινητικότητα στη dev σκηνή για όποιους ενδιαφέρονται.

Πολύ σημαντικό...εδώ και 1 χρόνο σχεδόν έχει τουλάχιστον ένα update κάθε μήνα. Εναλλακτική επιλογή του OnePlus που έχει ανεβάσει τιμή (ανήκει στην ίδια μαμά εταιρεία με αυτό).

Δημοσ.
19 ώρες πριν, orone είπε

Κάτοχος του από τον περασμένο Δεκέμβριο. Είναι πολυβόλο απλά. 

Μπαταρία θηρίο, οθόνη δυνατή και πολύ πολύ καλές κάμερες. 

....μην τα λέμε παραεξω ;)

...γιατί θα πάθει oneplus κ αυτή (realme).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

....μην τα λέμε παραεξω ;)

...γιατί θα πάθει oneplus κ αυτή (realme).

Μεταξύ μας... τόσο αυτή, όσο και η oneplus ανήκουν στην ομπρέλα της BBK electronics 🤐

Επεξ/σία από orone
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αλλά νομίζω είναι καλύτερη επιλογή το Poco F2 pro..

Το realme κερδίζει σε οθόνη, ήχο και RAM.

Το poco κερδίζει σε επεξεργαστή, μπαταρία και η RAM του νομίζω είναι πιο γρήγορη.

Επίσης, σαν πιο σύγχρονο τηλέφωνο, είναι πιθανό να παίρνει για περισσότερο καιρό αναβαθμίσεις και υποστηρίζει 5g για όποτε με το καλό έρθει

Τα 12GB του Realme υπάρχει ποτέ περίπτωση να γεμίσουν και να καλύψουν τη διαφορά στις επιδόσεις?
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10220&idPhone2=9904

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αλλά νομίζω είναι καλύτερη επιλογή το Poco F2 pro..

Το realme κερδίζει σε οθόνη, ήχο και RAM.

Το poco κερδίζει σε επεξεργαστή, μπαταρία και η RAM του νομίζω είναι πιο γρήγορη.

Επίσης, σαν πιο σύγχρονο τηλέφωνο, είναι πιθανό να παίρνει για περισσότερο καιρό αναβαθμίσεις.

Τα 12GB του Realme υπάρχει ποτέ περίπτωση να γεμίσουν και να καλύψουν τη διαφορά στις επιδόσεις?
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10220&idPhone2=9904

Από μπαταρία δεν ξέρω αν κερδίζει το Poco F2 Pro, γιατί ναι μεν δίνει 700mAh παραπάνω αλλά το Realme X2 Pro έχει 50W γρήγορη φόρτιση. Και όσων αφορά τους επεξεργαστές, σίγουρα o SD865 είναι καλύτερος, αλλά δε νομίζω στην πράξη κάποιος να καταλάβει την διαφορά, γιατί είναι κοντά σε επιδόσεις.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Από μπαταρία δεν ξέρω αν κερδίζει το Poco F2 Pro, γιατί ναι μεν δίνει 700mAh παραπάνω αλλά το Realme X2 Pro έχει 50W γρήγορη φόρτιση. Και όσων αφορά τους επεξεργαστές, σίγουρα o SD865 είναι καλύτερος, αλλά δε νομίζω στην πράξη κάποιος να καταλάβει την διαφορά, γιατί είναι κοντά σε επιδόσεις.

Δεν έχω δει κανένα από τα 2 από κοντά, βασίστηκα μόνο στα όσα γράφει το συγκριτικό του gsmarena

Battery life:
120h endurance rating - Poco
94h endurance rating - Realme

Performance:
AnTuTu: 538221 - Poco
GFXBench: 40fps - Poco

AnTuTu: 467653 - Realme
GFXBench: 37fps - Realme  

Δημοσ.

το poco σε μπαταρία είναι από άλλον πλανήτη χτυπάει 10ωρες οθόνη, δεν έχει καμία σχέση με το realme περίπου 6-7ωρες πάει.

Screenshot_com.miui_.securitycenter.jpg

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Partet είπε

Από camera ποιο είναι καλύτερο των δύο;

Στις συγκρίσεις του gsm arena εγώ καταλήγω στο ότι το realme βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση εγκατάστασης gcam..

Δημοσ.

Βασικά μόνο το γεγονός ότι μπορείς να φορτίσεις το realme σε λιγότερο από 30' full φόρτιση από άδειο είναι απίστευτο. Αλλά εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Εγώ από τη στιγμή που μπορώ να φορτίσω το κινητό μου σε λιγότερο από 30' δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω άλλο κινητό που να θέλει πάνω από μισή ώρα για να φορτίσει full. Αλλά είναι τι θέλει ο καθένας. Θεωρητικά το poco σαν πιο καινούριο είναι ελαφρώς καλύτερο. (κάτοχος realme x2 pro 8/128gb)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, devils_reject είπε

Βασικά μόνο το γεγονός ότι μπορείς να φορτίσεις το realme σε λιγότερο από 30' full φόρτιση από άδειο είναι απίστευτο. Αλλά εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Εγώ από τη στιγμή που μπορώ να φορτίσω το κινητό μου σε λιγότερο από 30' δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω άλλο κινητό που να θέλει πάνω από μισή ώρα για να φορτίσει full. Αλλά είναι τι θέλει ο καθένας. Θεωρητικά το poco σαν πιο καινούριο είναι ελαφρώς καλύτερο. (κάτοχος realme x2 pro 8/128gb)δε

Οκ δεν φορτίζει το Poco σε μισή ώρα, αλλά με τόσο μεγάλη μπαταρία δεν ξεμενεις κατά την διάρκεια της μέρας.Στην ίδια τιμή με Poco ίσως το προτιμούσα λόγο *2 ram και λόγο rom.Στο +100ευρω θα με προβληματίζει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, @topos είπε

Οκ δεν φορτίζει το Poco σε μισή ώρα, αλλά με τόσο μεγάλη μπαταρία δεν ξεμενεις κατά την διάρκεια της μέρας.Στην ίδια τιμή με Poco ίσως το προτιμούσα λόγο *2 ram και λόγο rom.Στο +100ευρω θα με προβληματίζει.

Λογικό να μην είναι στην ίδια τιμή, αφού όπως λες το Realme έχει διπλάσια μνήμη και αποθηκευτικό χώρο. Το Poco F2 Pro 8GB/256GB όμως πράγματι έχει παρόμοια τιμή (469.54€) στο Amazon Γερμανίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...