neosstoforum Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 479.20€ με παζάρι https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/208654-realme-x2-pro-neptune-blue-dual-sim Skroutz - σε ένα κατάστημα μόνο 548€ και 500€ η έκδοση 8GB/128GB https://www.skroutz.gr/s/23134772/Realme-X2-Pro-256GB-Lunar-White.html Στα Amazon (όπου αυτή τη στιγμή είναι πιο ακριβά από τον Κωτσόβολο) έχω δει ανά διαστήματα να παίζει γύρω στα 450€ μαζί με μεταφορικά αλλά συνήθως εξαντλείται πολύ γρήγορα. ΥΓ. Μόλις παρατήρησα ότι δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή, αλλά τουλάχιστον υπάρχει σε 4 καταστήματα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από neosstoforum 2
k_dinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το καλό με την έκδοση 256GB είναι ότι είναι UFS 3.0 Το κοιτούσα καιρό το συγκεκριμένο, τώρα βέβαια έχει βγει το poco σε χαμηλότερη τιμή με καλύτερο επεξεργαστή χωρίς όμως τα stereo speakers. Από την άλλη, με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνει κανείς το mi 10 αλλά όχι από μεγάλη αλυσίδα.. Ελπίζω πρώτον να υπάρχει διαθέσιμο και δεύτερον αν υπάρχει να μην είναι εκθεσιακό. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από k_dinos
neosstoforum Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, xoldboyx είπε Μαλλον τελος Γιατί το λες αυτό; Εγώ το βλέπω κανονικά στη τιμή του τίτλου. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει εξαντληθεί στα καταστήματα και δεν έχουν ενημερώσει την σελίδα.
HateMe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Πρώτη φορά άκουσα για το συγκεκριμένο κινητό. Είναι όντως τόσο καλό όσο οι κριτικές του στο σκρούτζ ;
k_dinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, panos7 είπε Τέλος. Δεν ειναι διαθέσιμο. Μη διαθέσιμο για αποστολή Διαθέσιμο μόνο από τα καταστήματα: Αγία Παρασκευή Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος Θεσσαλονίκη Κέντρο - Τσιμισκή Ευκαρπία Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από k_dinos 1
orone Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, HateMe είπε Πρώτη φορά άκουσα για το συγκεκριμένο κινητό. Είναι όντως τόσο καλό όσο οι κριτικές του στο σκρούτζ ; Κάτοχος του από τον περασμένο Δεκέμβριο. Είναι πολυβόλο απλά. Μπαταρία θηρίο, οθόνη δυνατή και πολύ πολύ καλές κάμερες. 2 1 1
neosstoforum Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Πλέον διαθέσιμο και για αποστολή.
SamaelMorningstar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, HateMe είπε Πρώτη φορά άκουσα για το συγκεκριμένο κινητό. Είναι όντως τόσο καλό όσο οι κριτικές του στο σκρούτζ ; Το καλύτερο μόνο για ψαγμένους Εγώ πάντως το βλέπω στα 599€ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από SamaelMorningstar
neosstoforum Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, SamaelMorningstar είπε Εγώ πάντως το βλέπω στα 599€ Πατάς στο πλαίσιο μέσα που γράφει κάνε κλικ και ρίξε την τιμή, στο κουτάκι γράφεις 479.20 και μετά μπορείς να το αγοράσεις στη τιμή αυτή. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από neosstoforum 1
chios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, HateMe είπε Πρώτη φορά άκουσα για το συγκεκριμένο κινητό. Είναι όντως τόσο καλό όσο οι κριτικές του στο σκρούτζ ; Τρομερό τηλέφωνο και πάρε πολύ καλό λειτουργικό (σχεδον stock) , έχω στην οικογένεια realme και πραγματικά είναι αστέρι. Αν θες να ξεφύγεις από xiaomi είναι πολύ καλή εναλλακτική. 3
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 To είχα και εγώ το συγκεκριμένο. Το είχα πάρει από το Γαλλικό Amazon. Τούμπανο με όλη την σημασία της λέξης. Αν το βρείτε σφραγισμένο στα χρήματα αυτά σε κάποιο κατάστημα, αξίζει πολύ. (Φοβάμαι όμως ότι κατά 99% των καταστημάτων θα είναι τα εκθεσιακά, το κάνει σύστημα ο Κώτσος αυτό.) 1
333_halfdevil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, SamaelMorningstar είπε Εγώ πάντως το βλέπω στα 599€ Με παζαρι 481 μου εδειξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα