1kost1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου έχω σαν λειτουργικό τα 7 αρια κ τα xp τα χρειάζομαι αυτά για κάποιο παλιό σκάνερ κ κάποιο εμπορικό πρόγραμμα. Δουλεύω κατά 90% τα 7ρια. Ξαφνικά ενώ είχα 3-4 μέρες να τον ανοίξω στα 7ρια μετά από 3-4 λεπτά κλείνει κ ξανά ανοίγει με την γνωστή μπλε εικόνα με τα ακαταλαβίστικα γράμματα ….ανοίγει κανονικά κ πάλι το ιδιο…..κ ξανά το ιδιο…το ίδιο… προσπάθησα να του βάλω να μπει σε άλλη ημερομηνία κ μου λέει ότι δεν έχει δημιουργηθεί ενώ το ξέρω ότι πάρα πολύ παλιά το είχα βάλει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το έβαλα στα xp, εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα κ ούτε έκλεισε…. Στην αρχή όταν μπαίνει στα 7ρια μου βγάζει αυτήν την εικόνα… τι κάνω;;;; το πάω στον τεχνικό;;; ελάχιστα ξέρω από υπολογιστές κ ουσιαστικά μόνο για σεφαρισμα τον έχω κ κάποια ταινία να δω (πάντα στα 7ρια) Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη….
mikevchq Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Έχεις logitech webcam εγκατεστημένη; Αν ναι, δοκίμασε να την αφαιρέσεις, μάλλον αυτή δημιουργεί το πρόβλημα.
1kost1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΟΧΙ δεν εχω καμερα..... ασυρματο πληκτρολόγιο εχω αυτής της μάρκας εδώ κ ΠΑΡΑ πολλά χρόνια!!! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από 1kost1
hp8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, 1kost1 είπε Στην αρχή όταν μπαίνει στα 7ρια μου βγάζει αυτήν την εικόνα… τι κάνω;;;; αν πατήσεις οκ η το κλείσεις από το χ έχεις κανονικά τα windows? η δεν βλέπεις ποτέ επιφάνεια εργασίας
1kost1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ win επιφάνεια εργασίας (φαίνεται κ από την φωτογραφία) κ μάλιστα μπορώ να κάνω οτιδήποτε εργασία για 3-4 λεπτά. Μετά κλείνει κ ξανά το ίδιο…. Δεν έχω βάλει κανένα καινούργιο περιφερειακό στον υπολογιστή….. Έχω σκάσει!!!
snbblp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, 1kost1 είπε ΟΧΙ δεν εχω καμερα..... ασυρματο πληκτρολόγιο εχω αυτής της μάρκας εδώ κ ΠΑΡΑ πολλά χρόνια!!! Εχεις κολλήσει virus Win64/WebBar.B.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα