LiquidTroll Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν το έχετε δει, αλλα πλέον τα περίπτερα πωλουν κανονικότατα κάναβη. Κάναβη που την καπνίζεις.... Πωλούν και σπόρια. Αν το δεις όμως από πίσω, λέει οτι η THC είναι μικρότερη απο το 0.2, το οποίο είναι επιτρεπτό στην Ευρωπαική Ένωση. Πως το βλέπετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 που γίνεται αυτό και σε τι τιμή γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο οι "έμποροι" θα μείνουν άνεργοι. αν οι χρήστες πηγαίνουν στο περίπτερο να πάρουν την δόση τους.
LiquidTroll Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 9 Ευρώ έχει το κουτάκι με 1 γραμμαριο. Στο περίπτερο είδα όλες τις "γεύσεις" , Lemon Haze , Buba Kush κλπ κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, KiriosMarios είπε Πρώτα άνοιξαν 1000 μαγαζιά με νόμιμη μανάβη cbd σαν αποκλειστικότητα. Φάγανε τα μούτρα τους γιατί τώρα την πουλάνε παντού. Έχω βρει από 10 ευρώ μέχρι 18 το γραμμάριο... Ακίνδυνη είναι έτσι κι αλλιώς και 1 κιλό να φουμαρεις κεφάλι δεν θα κάνεις ακριβώς όπως τα λες νόμιζαν ότι θα τα οικονομήσουν με την νέα μόδα οι κλασικοί "ελληναράδες" έτσι άνοιξαν 1000 μαγαζιά με κάναβη CBD κτλ... πήραν φυσικά τα ... μου όπως ήταν αναμενόμενο (κάθε υστερία στην αγορά πληρώνεται με ένα όμορφο λουκέτο) έτσι γίνεται τώρα με την νέα μόδα (περιποίηση νυχιών)
zx1234r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ πάντως σε ένα περίπτερο στη μεσογείων, είχα βρει και ενεργειακό ποτό με κάνναβη. Χωρίς ζάχαρη κιόλας. Δεν κατάλαβα όμως τίποτα. 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε έτσι γίνεται τώρα με την νέα μόδα (περιποίηση νυχιών) Μην μου λες τέτοια γιατί κάνω κάθε μήνα πεντικιούρ......
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Εγώ πάντως σε ένα περίπτερο στη μεσογείων, είχα βρει και ενεργειακό ποτό με κάνναβη. Χωρίς ζάχαρη κιόλας. Δεν κατάλαβα όμως τίποτα. Μην μου λες τέτοια γιατί κάνω κάθε μήνα πεντικιούρ...... αυτό συμβαίνει πάντα με τους "γνωστούς ελληναράδες" που έχουν μεσάνυχτα από οικονομία/επιχειρήσεις νομίζουν ότι θα ανοίξουν κατάστημα (να πουλάει το οτιδήποτε) και θα βγάλουν πάρα πολλά ευρώ παλιότερα ήταν η εστίαση μετά ήρθε η κάναβη τώρα είναι η περιποίηση νυχιών όλα έχουν την ίδια κατάληξη....λουκέτο...
mary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Ποια περιποίηση νυχιών ρε παιδιά; δεν κατάλαβα. νυχουδες πάντα υπήρχαν. 2
mary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, KiriosMarios είπε εδω θεσσαλονικη γινεται ο χαμος. Δεν ειναι απλα νυχουδες, κανουν αποτριχώσεις/λαζερ τα μ.....κια τους, ειναι κομμωτήρια-μανικιουρ-πεντικιουρ και μασαζ μαζι... και σου κανουν και καφε... δεν ειναι οπως παλια.... Καλε αυτά έχουν χρόνια! Σίγουρα μια 5ετια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις