Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε δει, αλλα πλέον τα περίπτερα πωλουν κανονικότατα κάναβη. Κάναβη που την καπνίζεις....

spacer.png

Πωλούν και σπόρια.

Αν το δεις όμως από πίσω, λέει οτι η THC είναι μικρότερη απο το 0.2, το οποίο είναι επιτρεπτό στην Ευρωπαική Ένωση.

Πως το βλέπετε?

Δημοσ.

που γίνεται αυτό και σε τι τιμή

γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο οι "έμποροι" θα μείνουν άνεργοι.

αν οι χρήστες πηγαίνουν στο περίπτερο να πάρουν την δόση τους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KiriosMarios είπε

Πρώτα άνοιξαν 1000 μαγαζιά με νόμιμη μανάβη cbd σαν αποκλειστικότητα. 

Φάγανε τα μούτρα τους γιατί τώρα την πουλάνε παντού. Έχω βρει από 10 ευρώ μέχρι 18 το γραμμάριο...

Ακίνδυνη είναι έτσι κι αλλιώς και 1 κιλό να φουμαρεις κεφάλι δεν θα κάνεις

ακριβώς όπως τα λες νόμιζαν ότι θα τα οικονομήσουν με την νέα μόδα οι κλασικοί "ελληναράδες" έτσι άνοιξαν 1000 μαγαζιά με κάναβη CBD κτλ...

πήραν φυσικά τα ... μου όπως ήταν αναμενόμενο (κάθε υστερία στην αγορά πληρώνεται με ένα όμορφο λουκέτο) έτσι γίνεται τώρα με την νέα μόδα (περιποίηση νυχιών)

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε ένα περίπτερο στη μεσογείων, είχα βρει και ενεργειακό ποτό με κάνναβη. Χωρίς ζάχαρη κιόλας. Δεν κατάλαβα όμως τίποτα.

1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

έτσι γίνεται τώρα με την νέα μόδα (περιποίηση νυχιών)

Μην μου λες τέτοια γιατί κάνω κάθε μήνα πεντικιούρ......

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Εγώ πάντως σε ένα περίπτερο στη μεσογείων, είχα βρει και ενεργειακό ποτό με κάνναβη. Χωρίς ζάχαρη κιόλας. Δεν κατάλαβα όμως τίποτα.

Μην μου λες τέτοια γιατί κάνω κάθε μήνα πεντικιούρ......

αυτό συμβαίνει πάντα με τους "γνωστούς ελληναράδες" που έχουν μεσάνυχτα από οικονομία/επιχειρήσεις

νομίζουν ότι θα ανοίξουν κατάστημα (να πουλάει το οτιδήποτε) και θα βγάλουν πάρα πολλά ευρώ

παλιότερα ήταν η εστίαση

μετά ήρθε η κάναβη

τώρα είναι η περιποίηση νυχιών

όλα έχουν την ίδια κατάληξη....λουκέτο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KiriosMarios είπε

εδω θεσσαλονικη γινεται ο χαμος. Δεν ειναι απλα νυχουδες, κανουν αποτριχώσεις/λαζερ τα μ.....κια τους, ειναι κομμωτήρια-μανικιουρ-πεντικιουρ και μασαζ μαζι... και σου κανουν και καφε...

δεν ειναι οπως παλια....

Καλε αυτά έχουν χρόνια! Σίγουρα μια 5ετια.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...