johny.keha Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενώς Mini Cooper η Mini Cooper D, αυτόματο, τρίθυρο. Έχω ανησυχίες επειδή βλέπω για ακριβά σέρβις, προβλήματα στο αυτόματο σασμάν και τα λοιπά. Θεωρείτε πως είναι καλή αγορά ; Είμαι στα 25 και θέλω κάτι οικονομικό στο καύσιμο με Καλό Γκαζακι , ποιοτικό και όχι βαρετό οδηγικά. Έχει ενας φίλος μου το Mini Cooper d αυτόματο και οσες φορες έχω μπει μέσα έχω ενθουσιαστεί με Το εσωτερικό. Τέλος σκέφτομαι να πάω η σε καινούργιο η σε ελαφρώς μεταχειρισμένο μετά του 2017/2018. Ποσό να υπολογίζω ; Με κάποια βασικά έξτρα.
paylidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Καινούργιο αυτόματο με αρκετά καλό εξοπλισμό το one (ίδιο πρακτικά με το cooper) Έβγαινε 21 με μεταλλικο το πένταπόρτο κ το τρίπορτο ηταν περίπου ένα τριχίλιαρο Κάτω προ 1.5 έτους. Το αποκλείσαμε γιατί ήταν «σαν κουτί». Γκαζάκι καλό δε νομίζω παντως ότι θα έχεις από αυτό που ψάχνεις. Για εμένα δες ένα μεταχειρισμένο Bmw 116-118 f20 να το χαρείς. Προσοχή μόνο, κοιτάς για το 4 κύλινδρο (2012 έως 2016-17) που είναι σκυλί
xgol Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, johny.keha είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενώς Mini Cooper η Mini Cooper D, αυτόματο, τρίθυρο. Έχω ανησυχίες επειδή βλέπω για ακριβά σέρβις, προβλήματα στο αυτόματο σασμάν και τα λοιπά. Θεωρείτε πως είναι καλή αγορά ; Είμαι στα 25 και θέλω κάτι οικονομικό στο καύσιμο με Καλό Γκαζακι , ποιοτικό και όχι βαρετό οδηγικά. Έχει ενας φίλος μου το Mini Cooper d αυτόματο και οσες φορες έχω μπει μέσα έχω ενθουσιαστεί με Το εσωτερικό. Τέλος σκέφτομαι να πάω η σε καινούργιο η σε ελαφρώς μεταχειρισμένο μετά του 2017/2018. Ποσό να υπολογίζω ; Με κάποια βασικά έξτρα. Υπάρχει το mini cooper του '17 4d με τα 136hp στην οικογένεια. 1. Κόστισε 27k με αυτόματο κιβώτιο, led, ambient lightning, οθόνη. 2. Θετικά: Απίστευτα γκαζιάρικο, ωραίο κιβώτιο, πολυ καλό τιμόνι, στιβαρή κατασκευή, πολύ ευχάριστο οδηγικά, καμία απολύτως ζημιά. Αρνητικά: Μέτρια κατανάλωση, η οποία αυξάνει εκθετικά αν το οδηγείς στους κόφτες, μέτριας άνεσης καθίσματα, στενάχωρα πίσω (είμαι 1,93). 3. ΔΕΝ κοιτάς για κανένα λόγο το ONE, ΔΕΝ είναι mini αυτο το έκτρωμα. Καλύτερα πάρε κάτι άλλο. 4. Προσωπική άποψη, το diesel δεν ταιριάζει καθόλου με τον χαρακτήρα και το στυλ του αμαξιού.
majnun Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, johny.keha είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενώς Mini Cooper η Mini Cooper D, αυτόματο, τρίθυρο. Έχω ανησυχίες επειδή βλέπω για ακριβά σέρβις, προβλήματα στο αυτόματο σασμάν και τα λοιπά. Θεωρείτε πως είναι καλή αγορά ; Είμαι στα 25 και θέλω κάτι οικονομικό στο καύσιμο με Καλό Γκαζακι , ποιοτικό και όχι βαρετό οδηγικά. Έχει ενας φίλος μου το Mini Cooper d αυτόματο και οσες φορες έχω μπει μέσα έχω ενθουσιαστεί με Το εσωτερικό. Τέλος σκέφτομαι να πάω η σε καινούργιο η σε ελαφρώς μεταχειρισμένο μετά του 2017/2018. Ποσό να υπολογίζω ; Με κάποια βασικά έξτρα. Έκανα test drive 1.5 136hp αυτόματο βενζίνη. Δεν είπα πουθενά ουάου με το γκάζι του. Ίσως φταίει ότι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γραμμικό σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο οπότε αφαιρεί το όποιο boost μπορεί να σου δώσει ένα turbo. Για μένα ο λόγος αγοράς είναι το φοβερό εσωτερικό, πραγματικά απίθανο. Επίσης είναι φοβερά ευρύχωρο για τους δύο μπροστινούς σε σημείο που αναρωτιέσαι αν όντως ειναι 3.8 μέτρα. Βέβαια μετά κοιτάς τις πίσω θέσεις και σιγουρεύεσαι (δεν έχει πίσω θέσεις επί της ουσίας ) Λόγος μη αγοράς τα πολυτραγουδισμένα ακριβά σέρβις και είδη φανοποιείας. Δεν πιστεύω ότι τα f56 έχουν τα θέμα που είχαν οι δύο πρώτες γενιές. Επίσης συμφωνώ να μην πας σε diesel σε αυτό το αμάξι. Το σκοτώνεις. Πάρε κανά Clio καλύτερα στη λογική του diesel.
johny.keha Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εν τέλη Παρήγγειλα το Mini Cooper 3D , αυτόματο με 136 άλογα βενζίνη του 2020. Η τιμή πήγε στα 25.300 ελπίζω μην Απογοητευτώ από το γκάζι και την επιτάχυνση του
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 19/9/2020 στις 9:58 ΠΜ, johny.keha είπε Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εν τέλη Παρήγγειλα το Mini Cooper 3D , αυτόματο με 136 άλογα βενζίνη του 2020. Η τιμή πήγε στα 25.300 ελπίζω μην Απογοητευτώ από το γκάζι και την επιτάχυνση του Τεστ drive δεν υπηρχε να το δοκιμάσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα