Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για λογαριασμό φωτογράφου, θα ήθελα τις προτάσεις σας για επιλογή κινητού.

Προφανώς και το πρώτο κριτήριο είναι η καλή μηχανή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αν ενδιαφερεται κυριως για καμερα θα προτεινα να κοιταξει προς iphone μερια. Στο android τα pixels ειναι πολυ δυνατα, τα δυνατοτερα imho. Το 4α που ειναι ενα απλο midrange εχει πολυ καλη καμερα, και κοστιζει καπου στα 350. Yπαρχουν απειρα βιντεος που μπορεις να τσεκαρεις στο youtube για το 4α

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Αν ενδιαφερεται κυριως για καμερα θα προτεινα να κοιταξει προς iphone μερια. Στο android τα pixels ειναι πολυ δυνατα, τα δυνατοτερα imho. Το 4α που ειναι ενα απλο midrange εχει πολυ καλη καμερα, και κοστιζει καπου στα 350. Yπαρχουν απειρα βιντεος που μπορεις να τσεκαρεις στο youtube για το 4α

Προς iPhone μεριά που λες,εγώ είμαι πρόσφατος κάτοχος του 11 και δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος από την κάμερα του,περίμενα παραπάνω.Αυτο το nexus 5x που είχα,με έχει στοιχειώσει.Δεν μπορώ να βρω την κάμερα του πουθενά.Οποτε με τα μισά χρήματα,θα πρότεινα pixel.

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.

Προσωπικά έχω το Xiaomi Mi 9T Pro και πιο πριν ειχα το Pocophone.

Έχει καλύτερη κάμερα από αυτά;

Δημοσ.

Μπορει να ακουστώ επαναλαμβανόμενος αλλά πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά το p30 pro δεν έχει αντιπαλο. Μπορείς να βρεις και αρκετά μεταχειρισμένα σε καλές τιμές μέσα από το ινσομνια

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Theon1k είπε

Μπορει να ακουστώ επαναλαμβανόμενος αλλά πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά το p30 pro δεν έχει αντιπαλο. Μπορείς να βρεις και αρκετά μεταχειρισμένα σε καλές τιμές μέσα από το ινσομνια

Όπως έγραψα, δεν είναι για μένα. Οπότε δεν μπαίνω στη συζήτηση για καινούριο, μεταχειρισμένο, κλπ διότι μετά αν το μεταχειρισμένο δεν βγει καλό, θα τα ακούω εγώ.

Δημοσ.

Καινούριο το βρίσκεις στα 550€ στο σκρουτζ πάντως. Ρίξε μια ματιά, υπάρχουν και πολλά βιντεακια στο YouTube σχετικά με την κάμερα του. Ήταν και είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα ανεξαρτήτως προέλευσης όσο αφορά τις κάμερες 

Δημοσ.

Φωτογράφος ο φίλος ; 

Οτι και να παρει θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα .

Αλλα για να σε βαζει εσένα να ψάχνεις παει να πει οτι δεν ειναι εξοικειωμένος με τα smartphone , οποτε θες κατι με εγγύηση εδω στην χώρα σε περίπτωση στραβης να εχει κάπου να απευθυνθεί .

Επισης σωστό σέρβις εχει και η 1+ , και γιατί οχι να μη παει σε ενα τέτοιο .

Δυνατά τηλέφωνα , σπέρνουν , μιλαμε για 1+7t pro , το 8αρι και το 8pro .

Επισης πολύ καλο το p30 pro που ειπαν παραπάνω .

Εδω να κανω εγω μια ερώτηση , λετε για pixel , απο που ; Για να εχουμε μια σοβαρή πιθανότητα να βρουμε ακρη με εγγύηση ;

Δημοσ.

Με ρώτησε γιατί ξέρει ότι ασχολούμαι με candid photography και ήμουν κάποτε στην αγορά. Κάποτε όμως, η τεχνολογία τρέχει και τρέχει πολύ ραγδαία πλέον.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Φωτογράφος ο φίλος ; 

Οτι και να παρει θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα .

Αλλα για να σε βαζει εσένα να ψάχνεις παει να πει οτι δεν ειναι εξοικειωμένος με τα smartphone , οποτε θες κατι με εγγύηση εδω στην χώρα σε περίπτωση στραβης να εχει κάπου να απευθυνθεί .

Επισης σωστό σέρβις εχει και η 1+ , και γιατί οχι να μη παει σε ενα τέτοιο .

Δυνατά τηλέφωνα , σπέρνουν , μιλαμε για 1+7t pro , το 8αρι και το 8pro .

Επισης πολύ καλο το p30 pro που ειπαν παραπάνω .

Εδω να κανω εγω μια ερώτηση , λετε για pixel , απο που ; Για να εχουμε μια σοβαρή πιθανότητα να βρουμε ακρη με εγγύηση ;

amazon de

H oneplus εχει κινηταρες και απιστευτο software, αλλα αντικειμενικα η καμερα ειναι γτπ. Στο γραφω απο op8, η διαφορα με το iphone 11 που ειχα πριν, ειναι χαωδης. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Σοβαρή εγγύηση στα pixel μόνο από amazon.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Δηλαδή κοιτάμε amazon de it es ; 

Δε το ήξερα για τα 1+ τα ειχα για εκ των κορυφαίων στις κάμερες .

Ναι στο Γερμανικο κοιταμε. Κοιτα η βασικη καμερα ειναι καλη, το θεμα ειναι οτι οι λειτουργιες ειναι πολυ χαλι, κατι zoom, night mode ειναι πολυ χαλια. Γενικα οταν αγοραζεις oneplus αγοραζεις Β tier camera. Συγκριτικα παντα με iphones, pixels. Tα oneplus ειναι απιστευτα σε αλλους τομεις

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ναι στο Γερμανικο κοιταμε. Κοιτα η βασικη καμερα ειναι καλη, το θεμα ειναι οτι οι λειτουργιες ειναι πολυ χαλι, κατι zoom, night mode ειναι πολυ χαλια. Γενικα οταν αγοραζεις oneplus αγοραζεις Β tier camera. Συγκριτικα παντα με iphones, pixels. Tα oneplus ειναι απιστευτα σε αλλους τομεις

Επί της ευκαιρίας τότε,

Έχω ένα Mi 9T Pro,με εγκατεστημένη την GCam, όπως έγραψα και πιο πάνω.

Κάνω street & candid photography όπου με τη φωτογραφική μηχανή δεν με εξυπηρετεί τις περισσότερες φορές.

Θα το άλλαζες για κάποιο Pixel;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...