dazed Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, funkopop είπε Είχα μια ελπίδα ότι δεν στέλνουν με UPS αλλά απ' όσα διαβάζω γενικά αυτή παίζει περισσότερο. Ευχαριστώ Υπαρχει καποιος λογος που δεν θελεις UPS? Στην περιπτωση μου ειναι μακραν η πιο αξιοπιστη, και μιλαμε για δεκαδες, αν οχι εκατονταδες παραγγελιες.
funkopop Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, dazed είπε Υπαρχει καποιος λογος που δεν θελεις UPS? Στην περιπτωση μου ειναι μακραν η πιο αξιοπιστη, και μιλαμε για δεκαδες, αν οχι εκατονταδες παραγγελιες. Ναι μου το έπαιζαν τρελίτσα με μια παραγγελία για μέρες (καθαρά δικό τους φταίξιμο) & αν ξέρω ότι στέλνουν με UPS απλά δεν μπαίνω στον κόπο να παραγγείλω.
dazed Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, funkopop είπε Ναι μου το έπαιζαν τρελίτσα με μια παραγγελία για μέρες (καθαρά δικό τους φταίξιμο) & αν ξέρω ότι στέλνουν με UPS απλά δεν μπαίνω στον κόπο να παραγγείλω. Επεσες στην περιπτωση. Εγω θα πληρωνα και εξτρα για να μου τα στειλουν με UPS 😅
funkopop Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, dazed είπε Επεσες στην περιπτωση. Εγω θα πληρωνα και εξτρα για να μου τα στειλουν με UPS 😅 Ναι μπορεί, αλλά προτιμώ 1000 φορές πχ dhl & ας αργήσει παραπάνω. Και σκέψου ήταν παραγγελία κάτω των 50€. Τώρα που θέλω να κάνω μεγαλύτερη το σκέφτομαι & φρικάρω 😂 Αν είναι να μου βγει η ψυχή (αν στέλνουν με ups) προτιμώ να το χρυσοπληρώσω εδώ. 1
Nabuko Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, funkopop είπε Αν είναι να μου βγει η ψυχή (αν στέλνουν με ups) προτιμώ να το χρυσοπληρώσω εδώ. Είναι από άμαζον ή από άλλον πωλητή που φιλοξενείται στο άμαζον? γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση με τι θα το στείλουν?
funkopop Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είναι από άμαζον ή από άλλον πωλητή που φιλοξενείται στο άμαζον? γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση με τι θα το στείλουν? Είναι από το ίδιο το Amazon, έστειλα 2 διαφορετικά mail και ρώτησα & τους είπα κιόλας όταν δεν θέλω με την συγκεκριμένη μεταφορική αλλά δεν έβγαλα άκρη.Δεν μου έδωσαν απάντηση με τι θα το στείλουν🤷🏼♀️
Zazula Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2021 στις 8:04 ΠΜ, Zazula είπε Εξαρτάται· εγώ αυτήν τη βδομάδα είχα δύο παραλαβές για τις οποίες είχε επιλεγεί η Standard διανομή (δλδ όχι Expedited): Μία που λόγω περιεχομένου ήταν υποχρεωτικώς οδική μεταφορά και ήρθε με DPD, ενώ η άλλη ήταν ένα 5κιλο αεροπορικώς και ήρθε με UPS (στις επαρχιακές πόλεις που δεν έχουν UPS, το τελευταίο μίλι το κάνει η Γενική Ταχυδρομική). Για τώρα περιμένω να φύγουν ακόμη τέσσερις αποστολές, όλες αεροπορικές με Standard διανομή και με ποικιλία στα βάρη, οπότε θα δω πώς θα σταλούν και αυτές. Στις 16/4/2021 στις 8:12 ΠΜ, funkopop είπε Είχα μια ελπίδα ότι δεν στέλνουν με UPS αλλά απ' όσα διαβάζω γενικά αυτή παίζει περισσότερο. Ευχαριστώ Λοιπόν, στην παραγγελία που ανέφερα η μία αποστολή τελικά έγινε με UPS, η δεύτερη με Chronopost (εταιρεία την οποία ούτε καν το ίδιο το amazon.de αναφέρει στη λίστα των μεταφορέων του! https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=GBPEXEXYULHB5WCH ), η τρίτη με DHL, και η τέταρτη δεν φεύγει ακόμη επειδή είναι σε αποθήκη που δεν διενεργεί διεθνείς αποστολές κι έτσι πρέπει πρώτα να βρεθεί ευκαιρία εσωτερικής διακίνησης προς άλλη αποθήκη απ' όπου να μπορεί να φύγει. Λογικά και το πού βρίσκεται καθεμιά αποθήκη παίζει ρόλο στο ποιος μεταφορέας αναλαμβάνει την αποστολή· οι αποθήκες σε Πολωνία και Τσεχία βλέπω ότι την δουλεύουν πολύ την UPS. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από Zazula
funkopop Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Zazula είπε Λοιπόν, στην παραγγελία που ανέφερα η μία αποστολή τελικά έγινε με UPS, η δεύτερη με Chronopost (εταιρεία την οποία ούτε καν το ίδιο το amazon.de αναφέρει στη λίστα των μεταφορέων του! https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=GBPEXEXYULHB5WCH ), η τρίτη με DHL, και η τέταρτη δεν φεύγει ακόμη επειδή είναι σε αποθήκη που δεν διενεργεί διεθνείς αποστολές κι έτσι πρέπει πρώτα να βρεθεί ευκαιρία εσωτερικής διακίνησης προς άλλη αποθήκη απ' όπου να μπορεί να φύγει. Λογικά και το πού βρίσκεται καθεμιά αποθήκη παίζει ρόλο στο ποιος μεταφορέας αναλαμβάνει την αποστολή· οι αποθήκες σε Πολωνία και Τσεχία βλέπω ότι την δουλεύουν πολύ την UPS. Thanks για τις πληροφορίες Τελικά το ρολογάκι το πήρα από Ελλάδα (έδωσα κάτι παραπάνω) αλλά από το να είχα το άγχος του αν θα φτάσει & πως καλύτερα έτσι
ioankav Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Zazula είπε η δεύτερη με Chronopost (εταιρεία την οποία ούτε καν το ίδιο το amazon.de αναφέρει στη λίστα των μεταφορέων του! https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=GBPEXEXYULHB5WCH ), https://www.amazon.fr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GBPEXEXYULHB5WCH Η Chronopost είναι μέλος του group της LaPoste (Γαλλία) Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από ioankav
Zazula Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, ioankav είπε https://www.amazon.fr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GBPEXEXYULHB5WCH Η Chronopost είναι μέλος του group της LaPoste (Γαλλία) Κι απ' ό,τι είδα, στην Ελλάδα τη διανομή την έκανε η ACS.
georgerov Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 22/4/2021 στις 4:30 ΜΜ, Zazula είπε Κι απ' ό,τι είδα, στην Ελλάδα τη διανομή την έκανε η ACS. Πράγματι και δουλεύει αρκετά καλά, πρόσφατα παρέλαβα στις 7 (ημερολογιακές) μέρες.
MessatsuRoku Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμενα μου εστειλε το αμαζον με chronopost πρωτη φορα... με το που εγινε dispatch επομενη μερα μεσημερι μου το εφερε η DHL Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από MessatsuRoku
Zazula Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Στις 24/4/2021 στις 12:17 ΠΜ, georgerov είπε Πράγματι και δουλεύει αρκετά καλά, πρόσφατα παρέλαβα στις 7 (ημερολογιακές) μέρες. Ναι, δούλεψε πιο γρήγορα από την UPS, που παρέμενε αρκετές μέρες στο ιταλικό hub, κι όχι μόνο σε μία περίπτωση. Στις 24/4/2021 στις 1:43 ΜΜ, MessatsuRoku είπε Εμενα μου εστειλε το αμαζον με chronopost πρωτη φορα... με το που εγινε dispatch επομενη μερα μεσημερι μου το εφερε η DHL Αναφέρομαι εν προκειμένω σε επαρχία, όπου DHL δεν υπάρχει.
kxaiman80 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Παιδιά καλησπέρα Έχω μία απορία. Θέλω να κάνω μία παραγγελία 4 βιβλία hardback από το γερμανικό Amazon και δεν γνωρίζω αν θα μου τα φέρει σπίτι ή αν θα πρέπει να πάω να τα παραλάβω από το ταχυδρομείο. Παιζει ρόλο η standard παραδοση η θα πρέπει να επιλέξω την πιο ακριβή? Ευχαριστώ
idonthave Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα για μικρο δέμα (ssd δίσκο) είτε απλή αποστολή είτε γρήγορη θα σταλεί με ups? τα ελτα τα αποφεύγω σωστά (παράδοση εντός Αττικής)? επίσης χρόνος παράδοσης στο περίπου και για τις 2 περιπτώσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα