NasstasjiaP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Φόρουμ καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς να μου πει υπεύθυνα αν γίνεται να μπουν windows σε desktop αγορασμένο με Linux Ubuntu επάνω??? Το υποψήφιο είναι το εξής: https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-dell-inspiron-3671-(core-i5-9500-8gb-25 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
zx1234r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Και βέβαια μπορεί. Μόνο σε chromebooks υπάρχει περιορισμός. 1
NasstasjiaP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, zx1234r είπε Και βέβαια μπορεί. Μόνο σε chromebooks υπάρχει περιορισμός. Σ'ευχαριστώ πολύ! Ένα έχω να πω... μίλησα με τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Dell και δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν υπεύθυνα...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από Talepwros
radiohead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, NasstasjiaP είπεΦόρουμ καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς να μου πει υπεύθυνα αν γίνεται να μπουν windows σε desktop αγορασμένο με Linux Ubuntu επάνω??? Το υποψήφιο είναι το εξής: https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-dell-inspiron-3671-(core-i5-9500-8gb-25 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Με 730 φτιάχνεις καλύτερο custom pc που μπροστά του αυτό θα είναι σαπάκι. Αν θυμάμαι καλα ήθελες να επεξεργάζεσαι βίντεο κοιτα το ελάχιστο 16gb μνήμη ραμ. Φιλικά!
NasstasjiaP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, radiohead είπε Με 730 φτιάχνεις καλύτερο custom pc που μπροστά του αυτό θα είναι σαπάκι. Αν θυμάμαι καλα ήθελες να επεξεργάζεσαι βίντεο κοιτα το ελάχιστο 16gb μνήμη ραμ. Φιλικά! Φτιάχνω ήδη αυτό που είπαμε! Πρόκειται για δεύτερο συναδέλφου που άκουσε ότι τα ψάχνω κ ψάχνει κ εκείνη! Αλλά προτιμά την ασφάλεια του έτοιμου! Κ στ δικό της θα προσθέσει ram. Σ´ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Ελπίζω να έχουν όλα επιτυχία κ να σας ενημερώσω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα