antirix024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας. Ψάχνω για ένα chat application για το κινητό (τύπου Viber / Whatsapp) αλλά να μην φαίνεται να το τηλέφωνο μου και να μη βλέπω τα τηλέφωνα των άλλων. Δοκίμασα το Hangouts αλλά δεν είναι τόσο καλό. Έχετε κάποιο να προτείνετε; Για Android και iPhone προφανώς.
kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καποιο P2p θα χει τέτοια δυνατότητα με μέιλ λογικά... Το signal? Το απλό Messenger δεν σ κάνει? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από kage 1
antirix024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Skype? το skype το θέλω για επαγγελματική χρήση μόνο. 3 λεπτά πριν, kage είπε Καποιο P2p chat θα χει τέτοια δυνατότητα με μέιλ λογικά... Το signal? ενδιαφέρον αυτό. Θενκς. Θα το δοκιμάσω.
kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Νομίζω όλα τ android 10 σ δινουν την δυνατότητα για dual app
antirix024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kage είπε Νομίζω όλα τ android 10 σ δινουν την δυνατότητα για dual app δεν με απασχολεί γιατί έχω samsung που έχει secure folder. Απλά όταν πήγα να βάλω Whatsapp/viber/telegram όλα μου ζήτησαν το τηλέφωνο. Και δεν θέλω να το κάνω expose.
kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φτιάχνεις και free virtual ξένα νούμερα θα τα βρεις στο youtube Με απλό dual app εφταχνες 2ο fb messenger με εμαιλ..πιο βολικό προς τους αλλους ώστε να μην κατεβάζουν νέες εφαρμογές Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από kage
antirix024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kage είπε Φτιάχνεις και free virtual ξένα νούμερα χμμ... οχι δεν θέλω να κάνω κάτι παράνομο. Μια απλή συνομολία χωρίς να κάνω expose το κινητό μου. Σε ευχαριστώ πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, antirix024 είπε χμμ... οχι δεν θέλω να κάνω κάτι παράνομο. Μια απλή συνομολία χωρίς να κάνω expose το κινητό μου. Σε ευχαριστώ πάντως. Δεν είναι παράνομο από την στιγμη που δεν καταλαμβάνεις αριθμούς άλλων εταιρειών.
helicoid Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Conversations. Στο google playstore είναι επι πληρωμή αλλά στο F-droid είναι τελείως δωρεάν (ακριβώς η ίδια version). Open source εντελώς decentralized XMPP protocol, open source το ίδιο το app (παίζουν και κάμποσα αλλα forks), υποστηρίζει το καλύτερο τρέχον encryption (OMEMO), υποστηρίζει κλήσεις, και μπορείς να μπείς και από client σε pc, πχ gajim. 2
xrhstosiak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 το telegram εχει επιλογη να μην φαινεται ο αριθμος του τηλεφωνου σου, μονο αν ο αλλος σε εχει ηδη στο contact list του οποτε γινεται μονο ανταλλαγη του nickname του στυλ @nickname.... 1
markoliaz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 θελω και εγω να κανω μια ερωτηση..υπαρχει καποιο app που να κανω search και να βρισκω ατομα, οπως παλια το msn και το skype? αλλα χωρις κινητο...
Haldol Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Να ξέρεις ότι λίγοι θ' ασχοληθούν να σου μιλήσουν σε άκυρη εφαρμογή. Δε πρόκειται να κοφτεί ο άλλος να κατεβάσει την Χ, Υ εφαρμογή για να μιλήσει μόνο σε 'σένα, ενώ έχει ήδη Messenger, Skype, Viber, WhatsApp και Telegram. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα