Προς το περιεχόμενο

Chat app

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ψάχνω για ένα chat application για το κινητό (τύπου Viber / Whatsapp) αλλά να μην φαίνεται να το τηλέφωνο μου και να μη βλέπω τα τηλέφωνα των άλλων. Δοκίμασα το Hangouts αλλά δεν είναι τόσο καλό. 

Έχετε κάποιο να προτείνετε;

Για Android και iPhone προφανώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιο P2p  θα χει τέτοια δυνατότητα με μέιλ λογικά...

Το signal? Το απλό Messenger δεν σ κάνει?

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Skype?

το skype το θέλω για επαγγελματική χρήση μόνο. 

3 λεπτά πριν, kage είπε

Καποιο P2p chat θα χει τέτοια δυνατότητα με μέιλ λογικά...

Το signal?

ενδιαφέρον αυτό. Θενκς. Θα το δοκιμάσω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kage είπε

Νομίζω όλα τ android 10 σ δινουν την δυνατότητα για dual app

δεν με απασχολεί γιατί έχω samsung που έχει secure folder. Απλά όταν πήγα να βάλω Whatsapp/viber/telegram όλα μου ζήτησαν το τηλέφωνο. Και δεν θέλω να το κάνω expose. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτιάχνεις και free virtual ξένα νούμερα θα τα βρεις στο youtube

Με απλό dual app εφταχνες 2ο fb messenger με εμαιλ..πιο βολικό προς τους αλλους ώστε να μην κατεβάζουν νέες εφαρμογές 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kage είπε

Φτιάχνεις και free virtual ξένα νούμερα 

χμμ... οχι δεν θέλω να κάνω κάτι παράνομο. Μια απλή συνομολία χωρίς να κάνω expose το κινητό μου. :-)

Σε ευχαριστώ πάντως. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, antirix024 είπε

χμμ... οχι δεν θέλω να κάνω κάτι παράνομο. Μια απλή συνομολία χωρίς να κάνω expose το κινητό μου. :-)

Σε ευχαριστώ πάντως. 

Δεν είναι παράνομο από την στιγμη που δεν καταλαμβάνεις αριθμούς άλλων εταιρειών.

Δημοσ.

Conversations. Στο google playstore είναι επι πληρωμή αλλά στο F-droid είναι τελείως δωρεάν (ακριβώς η ίδια version).

Open source εντελώς decentralized XMPP protocol, open source το ίδιο το app (παίζουν και κάμποσα αλλα forks),  υποστηρίζει το καλύτερο τρέχον encryption (OMEMO), υποστηρίζει κλήσεις, και μπορείς να μπείς και από client σε pc, πχ gajim.

• Like 2
Δημοσ.

το telegram εχει επιλογη να μην φαινεται ο αριθμος του τηλεφωνου σου, μονο αν ο αλλος σε εχει ηδη στο contact list του

οποτε γινεται μονο ανταλλαγη του nickname του στυλ @nickname....

• Like 1
Δημοσ.

θελω και εγω να κανω μια ερωτηση..υπαρχει καποιο app που να κανω search και να βρισκω ατομα, οπως παλια το msn και το skype? αλλα χωρις κινητο...

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι λίγοι θ' ασχοληθούν να σου μιλήσουν σε άκυρη εφαρμογή. Δε πρόκειται να κοφτεί ο άλλος να κατεβάσει την Χ, Υ εφαρμογή για να μιλήσει μόνο σε 'σένα, ενώ έχει ήδη Messenger, Skype, Viber, WhatsApp και Telegram. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...