Προς το περιεχόμενο

Crysis Remastered [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει απαράδεκτοι. Παίζει απλά να πήραν απλά το παλιό παιχνίδι να έβαλα RT Reflections και ένα texture pack..

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εντάξει απαράδεκτοι. Παίζει απλά να πήραν απλά το παλιό παιχνίδι να έβαλα RT Reflections και ένα texture pack..

Το έλεγα από την αρχή που είδα το τρέιλερ , αρπαχτη κανονική 😀☹️

Δημοσ.

Το ultra realistic mod δειχνει ανώτερο η είναι η ιδέα μου? Κάτι τέτοια remastered μου φαίνονται αρπαχτές. Σαν το commando 2 τι πράγμα ήταν αυτό. Αφού το βγάζετε που το βγάζετε ρίξτε λίγη δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αργότερα βέβαια που θα βγει με VULKAN και DLSS 2.0 θα είναι μπόμπα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

εγω ειμαι σιγουρος γιατι το έζησα. Το εγραψα και πριν. Και ουτε καν texture pack δεν βλεπω

Δημοσ.

Να δούμε μπορεί τώρα να φάνε πάλι κράξιμο και να το βελτιώσουν λίγο..

Δημοσ.

To πρώτο crysis το δοκίμασα για πρώτη φορά με μια radeon 9600 σε slide show.

Λίγο αργότερα με μια radeon 1950 pro σε medium  και λίγα high περίπου στα 30 frames σε 1280*1024. Δικαίως  το παιχνίδι ήταν τόσο βαρύ για το τότε Hardware. Οπτικά ήταν πολλά χρόνια μπροστά.

Η 4850 κάπως καλύτερα. Αργότερα με την 6950 2gb σε 1080p είχα επιτέλους 60fps σε very high χωρίς ΑΑ. Μιλάμε για 2010 και το πρώτο crysis ήταν εύκολα ακόμα το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι που κυκλοφορούσε.

Αυτά για την ιστορία.

Το crysis remastered είναι μια τρολιά του can it run crysis meme.

Δημοσ.

Παρότι ήταν όντως έτη φωτός μπροστά το Crysis, θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν έπαιζε άψογα ούτε καν με hardware που βγήκε 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Δεν έχω ιδέα από τα τεχνικά, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να φταίνε τα σούπερ ντούπερ visuals για αυτό. Πέραν αυτού, αν και πολύ καλό και σαν παιχνίδι το πρώτο Crysis, για εμένα το Warhead ήταν απείρως καλύτερο. Όσον αφορά στο remake, είδα το trailer και δεν μούδιασα καθόλου όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Πίστευαν ότι δεν θα αυξηθούν οι πυρήνες και ότι θα πάμε σε 10Ghz επεξεργαστές με 1-2 cores και η μηχανή γραφικών του(Cryengine 2) ήταν φτιαγμένη να βλέπει κυρίως 1 πυρήνα, γι' αυτό ακόμα έχει θέματα.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Ξύλο ο βέγγος, στα ίδια με την 980Ti, "fine wine.."

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/crysis-remastered-pc-performance-analysis/

Καλά βρήκαμε και σοβαρό game για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Ένα delid και ο 7600κ είναι στα ίδια με 10900k.😁

Capture1.jpg

Και tbh ο Βέγγος περίφημα τα πάει σε σχέση με την 580 που είχε ξεπεράσει gtx1080 τελευταία φορά που το συζητάγαμε.😁

Capture2.jpg

Δημοσ.

Βλέπω λείπουν πράγματα από το original, για παράδειγμα στους φωτισμούς, γιατί; Να πάρω καλύτερα το original και να βάλω mod;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...