Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο RT reflections θα έχει, δεν ξέρουν καν πότε και πως θα βάλουν RT για τις RDNA2 και το DLSS 2.0 θα βγει αργότερα. Καλά κρασιά.. "Apparently the game uses the Vulkan ‘VKRay’ extension over the DX11 renderer in order to provide hardware-accelerated Ray Tracing support." Προχειροδουλειές. Γι' αυτό βγάζει 38 fps η 2080Ti στα 1080p, θα πέφτει το cpu bottleneck του αιώνα όπως στο FS2020.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
nikos5800 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Μόνο RT reflections θα έχει, δεν ξέρουν καν πότε και πως θα βάλουν RT για τις RDNA2 και το DLSS 2.0 θα βγει αργότερα. Καλά κρασιά.. "Apparently the game uses the Vulkan ‘VKRay’ extension over the DX11 renderer in order to provide hardware-accelerated Ray Tracing support." Προχειροδουλειές. Γι' αυτό βγάζει 38 fps η 2080Ti στα 1080p, θα πέφτει το cpu bottleneck του αιώνα όπως στο FS2020.. Μια αρπαχτη προσπαθούν να κάνουν από τους funs του παιχνιδιου που τους έχει μινει το crysis σαν κάτι μοναδικό και αξεπέραστο 😀 Lol VKRay πάνω από το dx11? τι σκαρφίστηκαν οι άνθρωποι για να κάνουν το παιχνίδι ασυκωτο για τα επόμενα 10 χρόνια😀😀 για να βγαίνουν μετά ο Μπάμπης και Τάκης να λένε τις μακακίες τους can you run crysis?😀 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από nikos5800 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Μια αρπαχτη προσπαθούν να κάνουν από τους funs του παιχνιδιου που τους έχει μινει το crysis σαν κάτι μοναδικό και αξεπέραστο 😀 Lol VKRay πάνω από το dx11 τι άλλο σκαρφίστηκαν οι άνθρωποι για να κάνουν το παιχνίδι ασυκωτο για τα επόμενα 10 χρόνια😀😀 και να βγαίνουν μετά ο Μπάμπης και Τάκης να λένε τις μαλακίες τους can you run crysis?😀 Θα βγάλουν αργότερα λένε VULKAN και DLSS 2.0 αλλά αυτό το αργότερα πότε θα είναι κανείς δεν ξέρει. Το θέμα είναι ότι αύριο βγαίνει και δεν υπάρχει gpu να το τρέχει ούτε καν 1080p/60. Και σκέψου τα Very High που η 2080Ti βγάζει 38fps@1080p δεν είναι το τέρμα τέρμα preset, υπάρχει και το Can it run Crysis (true).. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
billeiros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Για να δουμε.. Βγήκε??τρεχω Και το fortnite πάντως μέρα με τη νύχτα με το rtx. 2
mcrae13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντάξει εχει διαφορα,αρκετά βελτιωμένο,πιο καθαρη εικόνα και χρώματα αλλα όχι τιποτα το σπουδαίο για μένα. Στο performance εχει τις κλασσικες αναπηρίες του πρωτου σε τελευταιας γενιας συστήματα. Πέφτει το usage της gpu και γινεται πανωλεθρία. Σε όσα σημεια δουλευει σωστά εχω 60+ fps με ολα max αλλα το rt στο high.Αν μαξάρω rt πεφτει καμιά δεκαρια fps αλλα δεν αλλαζει και τιποτα. Σε γενικες γραμμες δεν αξιζει το 30αρι αν δεν εισαι φαν του ειδους. Εγω θα το τερματισω για ακόμη μια φορα Στο παρακατω βίντεο φαινεται το usage της καρτας ,το ίδιο ακριβως μου κανει κι εμενα video yt Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από mcrae13 1
_Theo_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Εντάξει εχει διαφορα,αρκετά βελτιωμένο,πιο καθαρη εικόνα και χρώματα αλλα όχι τιποτα το σπουδαίο για μένα. Στο performance εχει τις κλασσικες αναπηρίες του πρωτου σε τελευταιας γενιας συστήματα. Πέφτει το usage της gpu και γινεται πανωλεθρία. Σε όσα σημεια δουλευει σωστά εχω 60+ fps με ολα max αλλα το rt στο high.Αν μαξάρω rt πεφτει καμιά δεκαρια fps αλλα δεν αλλαζει και τιποτα. Σε γενικες γραμμες δεν αξιζει το 30αρι αν δεν εισαι φαν του ειδους. Εγω θα το τερματισω για ακόμη μια φορα Στο παρακατω βίντεο φαινεται το usage της καρτας ,το ίδιο ακριβως μου κανει κι εμενα video yt Τα γραφικά του μου φαίνονται μπούρδα. Τόσο δύσκολο τους ήταν να το φτιάξουν με τα γραφικά του Crysis 3;; Συν του ότι το έκαναν επίτηδες βαρύ για να αποτελέσει benchmark και να δικαιώσει το "Can it Run Crysis?" FAIL
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Πέφτει το usage της gpu και γινεται πανωλεθρία. DX11 master race..
mcrae13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Τα γραφικά του μου φαίνονται μπούρδα. Τόσο δύσκολο τους ήταν να το φτιάξουν με τα γραφικά του Crysis 3;; Συν του ότι το έκαναν επίτηδες βαρύ για να αποτελέσει benchmark και να δικαιώσει το "Can it Run Crysis?" FAIL καλα "βαρύ" πάντα ήταν με την εννοια αυτων που αναφερω παραπανω. Από ενα σημειο και μετα,δηλαδή από πριν τουλαχιστον μια πενταετία, ό,τι συστημα και να ειχες δεν σκαλαρε προς τα πανω. Αυτοι αφήσαν ακριβως το ιδιο engine με ιδιο optimization συν το δήθεν rt οπότε φυσιολογικά είναι "βαρύ" Τεσπα νομιζω με ενα καλό reshade στο παλιό ,το φερνεις περίπου στο remastered και δεν χρειαζεται να δωσει κανεις το 30αρι. Εγω ετσι κι αλλιως θα το επαιρνα λογω λοξας να εχω και ολη τη σειρα Στο μεταξυ ξέχασα,δειτε λιγο vram usage Spoiler και μερικα ss Spoiler Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από mcrae13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα