Προς το περιεχόμενο

Crysis Remastered [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το online του πρώτου δεν μου άρεσε καθόλου, του 2 ήταν πολύ καλό. Εδώ η εμπειρία ήταν στο campaign.

Ναι κ εμένα του 2 μου άρεσε το online,  απλά το είπα γενικά σαν Crysis online χωρίς να διαχωρισω τα επεισόδια θέλοντας να τονίσω ότι δεν μπορείς πια να παίξεις online. Μόνο campaign. 

Δημοσ.

Το On Line κομμάτι αυτών των παιχνιδιών είναι "νεκρό" πριν καν κυκλοφορήσουν. Υποτίθεται στοχεύουν στη Single Player εμπειρία περισσότερο. Πάντως και το multi του 3 ήταν αξιόλογο.

Δημοσ.
Στις 8/9/2020 στις 11:24 ΜΜ, _Theo_ είπε

Μπράβο στον παππού!😀(χβοχ one x)

Γενικά όπως βλέπω οι αντανακλάσεις και σκιάσεις είναι το εύκολο μέρος του Ray tracing που μπορείς να το κάνεις και σε αδύναμα συστήματα σε 1080π 

Για παραπάνω θέλεις hardware acceleration με machine learning τεχνικές !

Δημοσ.

Αντανακλάσεις έχει μόνο για στατικά αντικείμενα, για τον παίκτη δεν έχει. Εντάξει για current gen consoles με τόσο αδύναμο hardware ευπρόσδεκτο είναι..

Δημοσ.

Και μόνο ότι Πασχάληδες, Βέγγοι, navi κλπ θα έχουν above 30 fps σε αυτό όπως και στο neon noir χωρίς να έχουν εξειδικευμένο hardware, και μόνο θυσιάζοντας μερικούς shaders αρκεί tbh.

Δημοσ.

Κανονικό RT δεν θα βγάλουν για το Crysis; Μόνο αυτό το software approximation;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Κανονικό RT δεν θα βγάλουν για το Crysis; Μόνο αυτό το software approximation;

Νομίζω το DF είπε ότι η pc version θα έχει RTX+DLSS. Αλλά αν δεν έχεις rt κάρτα, λογικά θα σε αφήνει να ενεργοποιήσεις μερικά rt  reflections όπως στις κονσόλες.

P.S. Επίσης είναι EGS timed exclusive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...