KostantinosGeo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας, Μολις Αγορασα τα ηχεια της logitech z906...ηθελα να ρωτησω αμα μια καρτα ηχου βοηθησει πιο πολυ απο την μαμα καρτα ηχου που εχει η μητρικη μου
Sakiz105 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Διαφορά θα δεις, κυρίως στην καθαρότητα σε μεγαλύτερη ένταση και χαμηλά/ψηλά. Τώρα αν θα αξίζει τα χρήματα για τα συγκεκριμένα ηχεία, δεν γνωρίζω. Ποια μητρική έχεις? Προσωπικά σε φίλο με JBL PRX815XLFW + 2xJBL PRX815W είδαμε διαφορά. Ωστόσο από την ενσωματωμένη του DDJ Ergo V μέ μια κάρτα ήχου usb των 150 ευρώ που δοκιμάσαμε δεν καταλάβαμε κάτι.
KostantinosGeo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Διαφορά θα δεις, κυρίως στην καθαρότητα σε μεγαλύτερη ένταση και χαμηλά/ψηλά. Τώρα αν θα αξίζει τα χρήματα για τα συγκεκριμένα ηχεία, δεν γνωρίζω. Ποια μητρική έχεις? Προσωπικά σε φίλο με JBL PRX815XLFW + 2xJBL PRX815W είδαμε διαφορά. Ωστόσο από την ενσωματωμένη του DDJ Ergo V μέ μια κάρτα ήχου usb των 150 ευρώ που δοκιμάσαμε δεν καταλάβαμε κάτι. Gigabyte B450M DS3H ειναι η μητρικη μου...και ειχα δει αυτη την καρτα ηχου https://www.skroutz.gr/s/4078019/Creative-Sound-Blaster-Audigy-RX.html?from=account_favorites
headbanger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Πηρα άδεια από το ετερο ήμισυ για μία 3090 day one. Τζάμπα φάρμαρα ρεπ ολο το καλοκαίρι? Μου βγήκε σε καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα