theoilia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, terry308 είπε Πριν λίγες ημέρες ήμουν Αθήνα, έκανα τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Βέροια - Αθήνα - Βέροια, 1000χλμ σχεδόν, είχα γεμίσει Θεσσαλονίκη 8.8€ ήρθα Βέροια, γέμισα Λάρισα 7.2€ (235χλμ) Λαμία 4.2€ (140χλμ) Ρέντη 7.4€(245χλμ) έκανα τις διαδρομές μου, έφυγα γέμισα Λαμία 7€(280χλμ) Λάρισα 5€ (145χλμ) ήρθα Βέροια και έχω ακόμα 150χλμ υπόλοιπο... 5αρι σασμάν και με μικρότερη δεξαμενή από το Scala που έχει & 6αρι σασμάν. Το Αθηνα - Πατρα - Αθήνα βγαίνει 400χλμ σχεδόν σύμφωνα με το Internet, οπότε με ένα γέμισμα των 12€ θα είσαι εντός αυτονομίας , εντός έτους περιμένουμε να ανοίξει και το πρατήριο στο Ψαθοπυργο της Πάτρας. Εγώ σα κάτοχος φ.α. σου προτείνω φ. α. Αν είχα σε μια ακτίνα 30-40 χλ από τον τόπο κατοικίας μου πρατήριο με φυσικό αέριο θα αγόραζα χθες αυτοκίνητο με φυσικό αέριο 1
St3liosGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, LongTom είπε Ίσως ισχύουν αυτά τα χλμ, ίσως όχι. Με ΕΛ μαντράδες προσωπικά θα έβαζα x2 τουλάχιστον στην αναγραφόμενη. Άλλα έστω ότι είναι τα χλμ σωστά. Το θέμα είναι ότι να δίνεις ~10% λιγότερα από ένα καινούργιο αμάξι για το ίδιο μεταχειρισμένο (ιδίως από μάντρα) είναι μάλλον κακή επιλογή. Όπως έγραψα και πιο πάνω, γιατί να δώσει ~14Κ€ για ένα μεταχειρισμένο αντί να δώσει ~15-16Κ€ για το ίδιο καινούργιο; Ποιούς μαντραδες ρε συ ? Γιατί γενικοποιεις τα πράγματα; Της βελμαρ είναι τα αυτοκίνητα, ποσό δύσκολο να το καταλάβεις; Έχεις ζητήσει τεστ ντραιβ;λογικά ναι!! Στο ερώτημα σου λοιπόν γιατί να δώσει 14κ; Γιατί λέει ΑΓΟΡΑ ΜΤΧ ΜΕΧΡΙ 13000
terry308 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, theoilia είπε Αν είχα σε μια ακτίνα 30-40 χλ από τον τόπο κατοικίας μου πρατήριο με φυσικό αέριο θα αγόραζα χθες αυτοκίνητο με φυσικό αέριο Εγώ είχα στα 75 χλμ (Βέροια έμενα) και πήρα, αλλά δούλευα Θεσσαλονίκη και έκανα μικρή παράκαμψη... τώρα πλέον δουλεύω πάνω από Αλεξανδρούπολη και μετα από την Αλεξανδρούπολη καίω βενζίνη... κατεβαίνω με 23€ βενζίνη έως Θεσσαλονίκη(340χλμ), όσα έδωσα σχεδόν να πάω Θεσσαλονίκη - Βέροια - Αθήνα.
billyyo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, terry308 είπε Πριν λίγες ημέρες ήμουν Αθήνα, έκανα τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Βέροια - Αθήνα - Βέροια, 1000χλμ σχεδόν, είχα γεμίσει Θεσσαλονίκη 8.8€ ήρθα Βέροια, γέμισα Λάρισα 7.2€ (235χλμ) Λαμία 4.2€ (140χλμ) Ρέντη 7.4€(245χλμ) έκανα τις διαδρομές μου, έφυγα γέμισα Λαμία 7€(280χλμ) Λάρισα 5€ (145χλμ) ήρθα Βέροια και έχω ακόμα 150χλμ υπόλοιπο... 5αρι σασμάν και με μικρότερη δεξαμενή από το Scala που έχει & 6αρι σασμάν. Το Αθηνα - Πατρα - Αθήνα βγαίνει 400χλμ σχεδόν σύμφωνα με το Internet, οπότε με ένα γέμισμα των 12€ θα είσαι εντός αυτονομίας , εντός έτους περιμένουμε να ανοίξει και το πρατήριο στο Ψαθοπυργο της Πάτρας. Εγώ σα κάτοχος φ.α. σου προτείνω φ. α. Τωρα το Αθηνα - Πατρα - Αθηνα το πληρωνω πανω απο 40 ευρω με βενζινη, περιπου δηλαδη θα κανω 4 διαδρομες με τα ιδια λεφτα! To σκεφτομαι πολυ σοβαρα, απλα πρεπει να ξεπερασω το μπατζετ και θα ζοριστω αρκετα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από billyyo
korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, billyyo είπε Τωρα το Αθηνα - Πατρα - Αθηνα το πληρωνω πανω απο 40 ευρω με βενζινη, περιπου δηλαδη θα κανω 4 διαδρομες με τα ιδια λεφτα! To σκεφτομαι πολυ σοβαρα, απλα πρεπει να ξεπερασω το μπατζετ και θα ζοριστω αρκετα Αν το σκεφτείς ,τα λεφτά που υπερβαίνουν το budget ,μπορείς να τα βάλεις δόσεις που θα αντιστοιχούν για ένα διάστημα στην εξοικονόμηση . Αν δε σε ενδιαφέρουν οι χώροι και η άνεση κοιτάς και για καινούριο panda στη χειρότερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα