Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] TCL Plex (6GB/128GB) @ Amazon ES 180.48€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με συγχωρείς πολύ, αλλά θα κάνω και εγώ τώρα, τον δικηγόρο του διαβόλου, 😅😅😅😅😅😅όπως είχες κάνει και εσύ όταν έβαλα σαν προσφορά το p30 pro. Μου είχες πει τότε κατά την άποψή σου βέβαια πάντα, την οποία οφείλω να παραδεχτώ, πάντα την διατυπώνεις  ευγενικά και με ευπρεπη τρόπο (διότι κάποιοι άλλοι εδώ μέσα  στις προσφορές, είναι προκλητικοτατοι, θαρρείς έχουμε κάτι να χωρίσουμε).  Μου είχες πει να δω την εξέλιξη τιμής στο Σκρουτζ και κάτι για το 10% μου έλεγες και για αυτό τον λόγο δεν ήταν προσφορά, το συγκεκριμένο κινητό έπαιζε συνέχεια στον Γερμανό από τα 299 ευρώ, το είχε όλο το χρονικό διάστημα στα 199 ευρώ, αλλά είχε παίξει και πιο χαμηλά στο eshop στα 159 ευρώ και σε άλλα καταστήματα. Το γνωρίζω πολύ καλά γτ το εχω πάρει τρεις φορές μέχρι τώρα αν και για μένα είναι προσφορά στα 180, διότι είναι ένα πολύ ποιοτικό κινητό και όπως έχω πει πολλές φορές πριν, το προτιμώ εκατοντάδες φορές περισσότερο, από τις '' 'σούπες ''  redmi note μοντέλα της χιαομι, που κατά την άποψή μου ειναι πολύ μέτρια τηλέφωνα. Η δημοσίευση μου, όπως καταλαβαίνεις έχει χιουμοριστικη διαθεση😂😂😂😂😂

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kazampidis είπε

Με συγχωρείς πολύ, αλλά θα κάνω και εγώ τώρα, τον δικηγόρο του διαβόλου, 😅😅😅😅😅😅όπως είχες κάνει και εσύ όταν έβαλα σαν προσφορά το p30 pro. Μου είχες πει τότε κατά την άποψή σου βέβαια πάντα, την οποία οφείλω να παραδεχτώ, πάντα την διατυπώνεις  ευγενικά και με ευπρεπη τρόπο (διότι κάποιοι άλλοι εδώ μέσα  στις προσφορές, είναι προκλητικοτατοι, θαρρείς έχουμε κάτι να χωρίσουμε).  Μου είχες πει να δω την εξέλιξη τιμής στο Σκρουτζ και κάτι για το 10% μου έλεγες και για αυτό τον λόγο δεν ήταν προσφορά, το συγκεκριμένο κινητό έπαιζε συνέχεια στον Γερμανό από τα 299 ευρώ, το είχε όλο το χρονικό διάστημα στα 199 ευρώ, αλλά είχε παίξει και πιο χαμηλά στο eshop στα 159 ευρώ και σε άλλα καταστήματα. Το γνωρίζω πολύ καλά γτ το εχω πάρει τρεις φορές μέχρι τώρα αν και για μένα είναι προσφορά στα 180, διότι είναι ένα πολύ ποιοτικό κινητό και όπως έχω πει πολλές φορές πριν, το προτιμώ εκατοντάδες φορές περισσότερο, από τις '' 'σούπες ''  redmi note μοντέλα της χιαομι, που κατά την άποψή μου ειναι πολύ μέτρια τηλέφωνα. Η δημοσίευση μου, όπως καταλαβαίνεις έχει χιουμοριστικη διαθεση😂😂😂😂😂

Χαχαχ να 'σαι καλά. Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε για τέτοια απλά πράγματα, αφού εδώ είμαστε για να βοηθούμε ο ένας τον άλλον να αγοράζουμε πράγματα που αξίζουν σε καλές τιμές. Επειδή το κινητό το είδα πρώτη φορά δεν γνώριζα ότι έχει παίξει φθηνότερα, μιας και ο Γερμανός ή το e-shop δεν υπάρχουν στο skroutz. Δηλαδή τα μόνα κριτήρια σύγκρισης μου όσων αφορά την Ελλάδα ήταν η εξέλιξη τιμής και τα σχόλια του skroutz (όπου σχεδόν όλοι έλεγαν ότι το αγόρασαν στα 200€) Αλλιώς, αν ήξερα ότι έχει πέσει και χαμηλότερα σίγουρα δεν θα άνοιγα το θέμα. 😄

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1
Δημοσ.

Αληθεια τωρα, ασχετα με το εαν θεωρειται προσφορα ή οχι, Snap675 με 180€??? Δεν θα το σκεφτομουν με τιποτε ομως!

Κλασεις καλυτερο (και φθηνοτερο επισης) το P40 lite και ας μην εχει google services.

Γνωμη μου παντα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, [email protected] είπε

φιλε μου δεν ξερω αν αλλαξε η τιμη παντως τωρα το TCL PLEX  ειναι στα 220ευρω  ,στα 180ευρω ειναι το TCL 10L εχουν μεγαλη διαφορα

Προφανώς άλλαξε η τιμή. Δεν υπάρχει περίπτωση η προσφορά να αφορούσε το 10L και εγώ να έκανα αναφορά στο Plex. Άσε που και το 10L βγαίνει 190.34€ μαζί με μεταφορικά.

28 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Αληθεια τωρα, ασχετα με το εαν θεωρειται προσφορα ή οχι, Snap675 με 180€??? Δεν θα το σκεφτομουν με τιποτε ομως!

Το Δεκέμβριο αγόρασα το Mi A3 με Snapdragon 665 στα 150€. Μια χαρά επεξεργαστές είναι κατά τη γνώμη μου στη mid-range κατηγορία. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι αν παραλείψω όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και συγκρίνω καθαρά επεξεργαστές πλέον θα προτιμούσα την σειρά 700 που είναι σε παρόμοιες τιμές. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Προφανώς άλλαξε η τιμή. Δεν υπάρχει περίπτωση η προσφορά να αφορούσε το 10L και εγώ να έκανα αναφορά στο Plex. Άσε που και το 10L βγαίνει 190.34€ μαζί με μεταφορικά.

Το Δεκέμβριο αγόρασα το Mi A3 με Snapdragon 665 στα 150€. Μια χαρά επεξεργαστές είναι κατά τη γνώμη μου στη mid-range κατηγορία. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι αν παραλείψω όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και συγκρίνω καθαρά επεξεργαστές πλέον θα προτιμούσα την σειρά 700 που είναι σε παρόμοιες τιμές. 

Μια χαρα επεξεργαστες ΗΤΑΝ για την μεσαια κατηγορια. Και σιγουρα σημερα βρισκεις στην ιδια τιμη πολυ καλύτερους επεξεργαστες στα τηλεφωνα. Οποτε επειδη ολα ειναι σχετικα δεν βλεπω καποιο λογο να επιλεξει καποιος στο συγκεκριμενο σε αυτη την κατηγορια τιμης. Υπαρχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...