Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, v2020 είπε

μετοχος apple?, γιατι τοσο μενος να πληρωσει ο οποιοσδηποτε τον νταβατζη apple ? 30% fee για να περασεις μεσα απο μενα ειναι μεγαλο νταβατζιλικι για το τπτ, απλως αρμεγμα

Με τον ίδιο τρόπο που μπήκαν οι τράπεζες στην επιχείρηση του καθενός και έγιναν συναιτεροι με το ζόρι μέσω των POS. 

Εκεί δηλαδή είναι καλό το νταβατζιλικι των τραπεζών; 0 επένδυση και απλά οι προμήθειες πέφτουν στα ταμεία. 

Σιγά που θα τους λυπηθούμε κιόλας. 

• Like 2
  • Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα η Google εγκατέστησε μέσω OTA το Google Pay χωρίς δυνατότητα απεγκατάστασης; Επειδή διαβάζω ότι δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Συσκευή Poco F2 Pro, περιοχή και γλώσσα Ελλάδα 😛

Δημοσ.
19 ώρες πριν, acidsonicer είπε

Τραγική τράπεζα. Απορώ , δεν ντρέπεται εν έτη 2020 να μας πασάρει αυτή την υπηρεσία λες και ανακάλυψε τον τροχό;

Την ειχε απο παλια,το 16 νομιζω την εκοψε.

Δημοσ.

Που είδατε να πασάρει την υπηρεσία; να τη διαφημίζει; απλά πρόσθεσε αυτή τη δυνατότητα. Οκ κράξιμο αλλά με επιχειρήματα. Ιδιωτική επιχείρηση είναι. Όποιον δεν εξυπηρετεί πάει στον ανταγωνισμό. Η κάθε μία τραπεζα είναι καλή κ. Κακή σε κάποιο τομέα. Ποιος έχει πχ το λεφτά στο Λεπτό;; 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, telis είπε

Πως χωρίς κόστος. Εμένα από alpha σε Πειραιώς μου ζητάει προμήθεια. Πατάω την άμεση μεταφορά στην alpha. 

εννοείται ότι προμήθεια τραπεζών δεν την γλυτώνεις είτε αν κάνεις άμεσα μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό μιας τράπεζας σε άλλη είτε με τον κανονικό τρόπο.

Δημοσ.

Εγω ποτε δεν προκειται να εμπιστευτω το NFC. Δεν εχουμε φτασει πιστευω σε ενα σημειο ασφαλειας συναλλαγης ωστε να γινονται με ανεση.

Σαν τραπεζα με εχει βολεψει πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Zorbinio είπε

Εγω ποτε δεν προκειται να εμπιστευτω το NFC. Δεν εχουμε φτασει πιστευω σε ενα σημειο ασφαλειας συναλλαγης ωστε να γινονται με ανεση.

Σαν τραπεζα με εχει βολεψει πολυ.

Γιατί ;Εχεις ακούσει κάτι άσχημο;

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καιρός ήταν....

Η τράπεζα είχε ξεκινήσει ανέπαφες πριν από χρόνια (όταν η alpha κοιμόταν) αλλά μετά όντως έμεινε πίσω.

Τη χρησιμοποιώ από χθες χωρίς πρόβλημα.

Το θετικό που βρήκα είναι ότι δεν χρειάζεται δεύτερη εφαρμογή wallet... είναι όλα σε ένα.

Ελπίζω να επανασχεδιάσουν και την εφαρμογή άμεσα...

Μια μικρή συμβουλή για όσους έχουν Samsung (ή χρησιμοποιούν Tasker και άλλα παρεμφερή) είναι μέσω routines να ενεργοποιείται το nfc όταν τρέχει εφαρμογή. Έτσι δεν χρειάζεται να ανοίγεις κάθε φορά το nfc manual και δεν καταναλώνεις μπαταρία εχόντας το συνέχεια ανοικτό.

Επεξ/σία από ioa_pol
Δημοσ.

Μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση του app και ενεργοποίησα την υπηρεσία.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως δουλεύει? Απλά ανοίγω το nfc και ακουμπάω το κινητό στο POS? 
ή θέλει να ανοίξω και την εφαρμογή?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jpcupra είπε

Ειμαι ο μονος ανωμαλος που θελει να πληρωσει με το ρολοι του? Αραγες θα παιξει καμμια εφαρμογη?

Δεν είσαι ο μόνος. Με το apple pay γίνεται ήδη πανεύκολα και δεν χρειάζεται ούτε καν να βάλεις pin ή να κάνει αναγνώριση προσώπου μέσω του τηλεφώνου (Με κάρτα alpha bank). Ένα διπλό κλικ στο πλάι του ρολογιού και αφού το πλησιάσεις στο POS  αμέσως πραγματοποιείται η αγορά χωρίς να ζητάει τίποτε άλλο για οποιοδήποτε ποσό.

Ας μην τους ζορίζουμε όμως, το καλό πράγμα αργεί να γίνει 😁

• Like 2
Δημοσ.

Το οτι θα υπαρχει αντιπαράθεση για τις τράπεζες δεν το περιμενα... ολες μας κλεβουν.. θα μου πεις οι πολιτικοι δεν μας κλέβουν; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, autodidact είπε

Δεν είσαι ο μόνος. Με το apple pay γίνεται ήδη πανεύκολα και δεν χρειάζεται ούτε καν να βάλεις pin ή να κάνει αναγνώριση προσώπου μέσω του τηλεφώνου (Με κάρτα alpha bank). Ένα διπλό κλικ στο πλάι του ρολογιού και αφού το πλησιάσεις στο POS  αμέσως πραγματοποιείται η αγορά χωρίς να ζητάει τίποτε άλλο για οποιοδήποτε ποσό.

Ας μην τους ζορίζουμε όμως, το καλό πράγμα αργεί να γίνει 😁

Ησύχασα με τo Apple Pay και την Alpha bank μεσω Apple Watch 4 :)

• Like 1
Δημοσ.

Πριν κάνα  καν 3αρι χρόνια είχα ξεκινήσει να πληρώνω μέσω nfc ανέπαφα με άλλη εφαρμογή της Πειραιώς που είχα κατεβάσει ...  Μια πλήρωνε οκ 2 με είχε κρεμάσει.. Σε εμένα φαινότανε ότι είχε γίνει κάποια κίνηση... Στο κατάστημα όχι   τελικά κατάλαβα ότι σκαλωνε τα μετέφερε σε άλλο περιβάλλον αλλά δεν έφευγαν από την. Κάρτα μου κ το μαγαζί έμενε απλήρωτο αν θυμάμαι καλά..  Ρεζιλίκια...    Τελικά σήμερα βρέθηκα στην ανάγκη να πάρω κάτι κ δεν είχα ούτε κάρτα μαζί μ ούτε μετρητά και δούλεψε ρολόι..   Μέχρι στιγμής ευχαριστημένος... Θα δείξει πως θα πάει..  Πιστεύω κομπλέ θα είναι.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...