zoranb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω βιντεάκι που μου έστειλαν στο Viber πριν δυο χρόνια; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από zoranb
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Οχι. Εκτις αν στο ξαναστείλουν ή αν εχεις κρατήσει κάπου τα αρχεία του viber
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 To viber έχει από προεπιλογή την αποθήκευση των φωτογραφιών μέσα στο κινητό αυτόματα. Νομίζω και για τα βίντεο το ίδιο ισχύει. Οπότε όπως είπε και ο Νίκος δες τους φακέλους του viber μέσα στο κινητό σου.
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Οπότε όπως είπε και ο Νίκος δες τους φακέλους του viber μέσα στο κινητό σου. Στο Android, ποιοί είναι οι φάκελοι αυτοί στους οποίους πρέπει να κοιτάξω;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, zoranb είπε Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω βιντεάκι που μου έστειλαν στο Viber πριν δυο χρόνια; Το έχεις διαγράψει;Εχεις αλλάξει συσκευή απο τότε;
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν είχε σωθεί το βίντεο, ούτε είχε αλλαχθεί η συσκευή.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν είχε σωθεί το βίντεο, ούτε είχε αλλαχθεί η συσκευή. Τι εννοείς δεν είχε σωθεί;Μέσα στην συνομιλία δεν το έχει;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, zoranb είπε Στο Android, ποιοί είναι οι φάκελοι αυτοί στους οποίους πρέπει να κοιτάξω; Θα πας στον εσωτερικό χώρο του κινητού, εκεί θα έχει όλους τους φακέλους του Android. Εκεί μέσα θα βρεις και το viber. Το ανοίγεις και σου βγάζει 3 φακέλους, pictures, videos και ενα ακόμα που δεν θυμάμαι. Άνοιξε το videos και λογικά εκεί θα το βρεις αν έχει όντως κατέβει. Δες όμως και στο pictures μπας και μπήκε εκεί μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα