kronos73 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, saxos55 είπε Εν τω μεταξύ από χρόνο παράδοσης κτλ κανένα παράπονο. Και οι δύο την επόμενη εργάσιμη. Τεσπά, θα μου προτιμούν να τις στείλουν στο mall μάλλον και τέλος. Αλλά κι εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, δε μου έχει τύχει ποτέ από κανένα eshop. Γιατί είναι και ψιλοσοβαρό να πουλάς κάτι χωρίς απόδειξη. Μάλλον πέτυχες στην περίπτωση , κάπου θα παράπεσε. Προφανώς και εγώ πήρα απόδειξη κανονικά. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από kronos73
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, saxos55 είπε Εν τω μεταξύ από χρόνο παράδοσης κτλ κανένα παράπονο. Και οι δύο την επόμενη εργάσιμη. Τεσπά, θα μου προτείνουν να τις στείλουν στο mall μάλλον και τέλος. Αλλά κι εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, δε μου έχει τύχει ποτέ από κανένα eshop. Γιατί είναι και ψιλοσοβαρό να πουλάς κάτι χωρίς απόδειξη. Μηπως είναι αποθηκη logistic ;Γιατί αυτά στέλνουν μονο τα συνοδευτικά αποστολής,τα τιμολόγια/αποδείξεις στα στέλνει ο έμπορος.
saxos55 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως είναι αποθηκη logistic ;Γιατί αυτά στέλνουν μονο τα συνοδευτικά αποστολής,τα τιμολόγια/αποδείξεις στα στέλνει ο έμπορος. Ναι αλλά δεν πρέπει να φταίει αυτό. Τελικά δεν είμαι 0/2, είμαι 1/2. Η απόδειξη του tablet βρέθηκε, το είχε παραλάβει ο παππούς και την είχε ξεχωριστά. Το smartwatch όμως το παρέλαβα εγώ και σίγουρα δεν είχε πουθενά. Ούτε μέσα ούτε έξω στη διαφάνεια. Κι επειδή είναι η ίδια εταιρία, σίγουρα η απόδειξη κάπου «παράπεσε».
uno89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Παρέλαβα και εγώ σήμερα ένα GT2 .Ευχαριστώ τον TS
argosixna Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Παρελαβα και εγω κανονικα , η αποδειξη ηταν με συραπτικο πανω στην συσκευασια . Πολυ ευκολα θα μπορουσε να χαθει . Αν την χρειαζεσαι , μπορεις να ζητησεις επανεκτυπωση σε ενα καταστημα η να σου την στειλουνε σε email Στις 9/9/2020 στις 4:50 ΜΜ, lionheart75 είπε Πιο VFM είναι το T-rex στα 100 ευρώ To βρισκεις και απο τσεχια μερια στα 90-92 !
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Για όποιον έχει ή είχε το GT το πρώτο, ξέρει αν έχει sp2O ??? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη
easyriderktm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Για όποιον έχει ή είχε το GT το πρώτο, ξέρει αν έχει sp2O ??? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη Όχι δεν έχει
vaggy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, kronos73 είπε Παρέλαβα πριν λίγο, πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια αφού έκανα παραγγελία χθες το πρωί (είμαι Αθήνα) Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, ειδικά η οθόνη Ευχαριστώ τον TS, σε αυτή την τιμή και 12 άτοκες ήταν ταμάμ! Πολύ ωραίο, ποιό είναι?
koystado Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, vaggy είπε Πολύ ωραίο, ποιό είναι? το huawei gt2e είναι btw είχε αυτό το χρώμα σε προσφορά; μόνο τι μαύρο δεν είχε; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από koystado
kronos73 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, koystado είπε το huawei gt2e είναι btw είχε αυτό το χρώμα σε προσφορά; μόνο τι μαύρο δεν είχε; Ναι είχε και αυτό και το κόκκινο αλλά εξαντλήθηκαν πιο γρήγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα