voitheia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήραμε ένα καλώδιο για να συνδέσουμε τη τηλεόραση με το home cinema.. Δεν συνδεόταν.. Φώναξαμε ειδικό για να το φτιάξει και δε μπόρεσε να βρει καλώδιο που να τα συνδέει.. Και αναρωτιέμαι πως γίνεται καινούργια τηλεόραση και 2 3 χρόνων home cinema Ν μη συνδέονται.. Η τηλεόραση LG 43 Um 7100 και το home cinema j4500.. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα.. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από voitheia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Τι καλώδιο πήρες να δοκιμάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voitheia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δε ξέρω 😂😂 για πες τι παίζει μέχρι και ειδικό ντεμεκ φέραμε να τα δει και να πάρει το σωστό καλώδιο. Τι να οω 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 οπτικη ινα θελεις απο την tv στο συστημα που εχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voitheia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 10/9/2020 στις 12:20 ΠΜ, xrhstosiak είπε οπτικη ινα θελεις απο την tv στο συστημα που εχεις Ευχαριστώ πολύ! Τελικά πήρα τηλέφωνο την τηλεφωνική υποστήριξη της LG και με κατατοπίσε..Απλά επειδή δεν ήξερα γενικά μου είπε που βρίσκεται και λοιπά με ενημέρωσε μπας και καταλάβω 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα