beautifulsmile Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, χίλια συγγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή απλά είμαι εντελώς νέα στο Facebook και δεν ξέρω τι ισχύει. Θέλω να φτιάξω προφίλ (στο Facebook) τόσο για να μιλάω με γνωστούς αλλά και για επαγγελματικούς λόγους κυρίως. Κατά την εγγραφή αν ξέρετε επιτρέπετε να είναι το όνομα μου γραμμένο στην ελληνική γλώσσα ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε με λατινικούς χαρακτήρες; Αν ξέρει κανείς θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από beautifulsmile
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, beautifulsmile είπε Καλησπέρα, χίλια συγγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή απλά είμαι εντελώς νέα στο Facebook και δεν ξέρω τι ισχύει. Θέλω να φτιάξω προφίλ (στο Facebook) τόσο για να μιλάω με γνωστούς αλλά και για επαγγελματικούς λόγους κυρίως. Κατά την εγγραφή αν ξέρετε επιτρέπετε να είναι το όνομα μου γραμμένο στην ελληνική γλώσσα ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε με λατινικούς χαρακτήρες; Αν ξέρει κανείς θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ! Mπορείς να βάλεις και τα δύο.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, beautifulsmile είπε Καλησπέρα, χίλια συγγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή απλά είμαι εντελώς νέα στο Facebook και δεν ξέρω τι ισχύει. Θέλω να φτιάξω προφίλ (στο Facebook) τόσο για να μιλάω με γνωστούς αλλά και για επαγγελματικούς λόγους κυρίως. Κατά την εγγραφή αν ξέρετε επιτρέπετε να είναι το όνομα μου γραμμένο στην ελληνική γλώσσα ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε με λατινικούς χαρακτήρες; Αν ξέρει κανείς θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ! Καλησπέρα, σε περίπτωση που δεν έχει γίνει κατανοητό και επειδή τρεις ίδιες απαντήσεις ποτέ δεν είναι αρκετές.. γράψ'το όπως θες!!! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Στο παλιό ΦΒ σου επέτρεπε να προσθέσεις και δευτερο όνομα ή να αλλάξεις αυτό που έχεις ανα Χ χρονικό διάστημα,στο νέο δεν την βρίσκω την ρύθμιση αυτή .
beautifulsmile Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το εκτιμώ πολύ! Κάτι ακόμα, είπα σε μια φίλη ότι κυρίως για επαγγελματικούς λόγους θα κάνω προφίλ και ανέφερα ότι θα βάλω το όνομα ελληνικά και λέει καλύτερα βάλε το με λατινικούς χαρακτήρες (όπως είναι στην ταυτότητα) γιατί έτσι είναι πιο επίσημο και θα σε βρίσκουν και γνωστοί στο εξωτερικό. Κατά την γνώμη σας όντως είναι καλύτερα εφόσον είναι για επαγγελματικούς σκοπούς να είναι με λατινικούς χαρακτήρες ή δεν έχει σημασία; (σορρυ αν η ερώτηση είναι ασήμαντη απλά δεν ξέρω αν έχει δίκιο όντως η φίλη μου και είναι πιο επίσημο το να το έχω με λατινικούς και πιο επαγγελματικό).
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θες να το δουλεύεις ως επαγγελματικό περισσότερο, ναι με λατινικούς να βάλεις. Νομίζω κάπου έχει επιλογή να βάλεις και σε παρένθεση το όνομα σου, οπότε μπορείς εκεί με ελληνικά. Από την άλλη μπορείς να κάνεις και επαγγελματική σελίδα στο fb για να βάλεις και πληροφορίες σχετικά και να σου στέλνουν εκεί μηνύματα οι πελάτες Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από SabotazNic 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, beautifulsmile είπε Κάτι ακόμα, είπα σε μια φίλη ότι κυρίως για επαγγελματικούς λόγους θα κάνω προφίλ και ανέφερα ότι θα βάλω το όνομα ελληνικά και λέει καλύτερα βάλε το με λατινικούς χαρακτήρες (όπως είναι στην ταυτότητα) γιατί έτσι είναι πιο επίσημο και θα σε βρίσκουν και γνωστοί στο εξωτερικό. Κατά την γνώμη σας όντως είναι καλύτερα εφόσον είναι για επαγγελματικούς σκοπούς να είναι με λατινικούς χαρακτήρες ή δεν έχει σημασία; (σορρυ αν η ερώτηση είναι ασήμαντη απλά δεν ξέρω αν έχει δίκιο όντως η φίλη μου και είναι πιο επίσημο το να το έχω με λατινικούς και πιο επαγγελματικό). Ενα δίκιο το'χει η φίλη σου.. 1
mylo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Εξαρτάται από το επάγγελμα. Άλλο να βάλεις nails by soyla και άλλο ιατρείο Παπαδόπουλος
censOred Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Λατινικα να το βαλεις. Η φίλη σου έχει προσωπικό ή επαγγελματικό προφιλ?
StamTheMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, mylo είπε Εξαρτάται από το επάγγελμα. Άλλο να βάλεις nails by soyla και άλλο ιατρείο Παπαδόπουλος Αν κρινω απο το username της,μαλλον για νυχια την κοβω,παρα για γιατρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα