Vasilis T 92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα. Έχω μόνιμος συνδεδεμένες πάνω στο κουτί του υπολογιστή στις μπροστινες θυρες usb ένα στικάκι για το ίντερνετ αυτό... https://www.skroutz.gr/s/13409051/TP-LINK-TL-WN823N-v3.html Και στης πίσω θυρες του κουτιού το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.. Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Όταν πάω να συνδέσω μια συσκευή usb σε μια από της μπροστινες θυρες δεν βαζω τπτ αλλο στης πισω θυρες δουλεύω μονο της μπροστά επειδή είναι κάτω χαμηλά το κουτί του υπολογιστή και δεν έχω εύκολη πρόσβαση στης πίσω θυρες του τεσπα ... με το που συνδέω πχ έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε μια από της μπροστινες θυρες έχω παρατηρήσει άπειρες φορές μου το κάνει συνέχεια αυτό μου αποσυνδέεται μετα απο μερικά λεπτα το στικάκι που εχω για το ίντερνετ μου βγάζει μια μπάλα κάτω δεξιά ότι δεν έχω ίντερνετ ενώ φενεται ότι είναι συνδεμένο κανονικά και μετά για να ξαναδουλεψει πρέπει να ξαναπατησω σύνδεση για να μου συνδεθη αλλά μετά από λίγα λεπτά πάλι μου αποσυνδέεται όσο έχω κάποια άλλη συσκευή συνδεδεμένη στης μπροστινες θυρες του κουτιού του υπολογιστή και απ'όσο έχω προσέξει για να δουλέψει κανονικά το στικάκι που εχω για το ίντερνετ δεν πρέπει να έχω συνδεδεμένη πανω καμία άλλη συσκευή usb στης μπροστινες θυρες και μου το κάνει σε όλες αυτό της μπροστινες θυρες γτ συμβαίνει αυτό???. Και γενικά αλλες φορες έχω προσέξει όταν πάω να συνδέσω ενα απο τα δυο παλια usb φλασακια που εχω για να αδειαζω χωρο στο κινητό στης μπροστινες θυρες usb μου κάνουν συνεχείς αποσύνδεσης και πρέπει να βάζω και να βγάζω συνέχεια μέχρι να δουλέψουν και είμαι με το ανχοσ ότι προλάβω να περάσω στον υπολογιστή πριν μου αποσύνδεθη παλι το usb φλας και μου βγάινουν διαφορά μυνήματα κάτω δεξιά σχετικά με το usb ότι δεν έχει αφερεθη σωστά νομίζω κάτι τέτοιο Και εγώ κάνω πάντα ασφαλής αφαιρεση συσκευής usb όταν πιάσει και αυτό και με αφήνει να το κάνω και δεν μου βγαζει ενα άλλο μυνημα που δεν θυμάμαι απέξω αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται κολησα πρέπει να ψαξω να το βρω στον υπολογιστή για να το δω για να το ξαναθυμηθω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε γτ συμβαίνει αυτό???. Συνηθισμένο πρόβλημα ανεπαρκούς τροφοδοσίας των μπροστινών θύρων USB ή χαλαρωμένων. Καλύτερα να βάλετε κάποιο USB HUB με εξωτερική τροφοδοσία σε πίσω θύρα και να το έχετε πάνω από τον πύργο για να κάνετε τη δουλειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2020 στις 7:59 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Συνηθισμένο πρόβλημα ανεπαρκούς τροφοδοσίας των μπροστινών θύρων USB ή χαλαρωμένων. Καλύτερα να βάλετε κάποιο USB HUB με εξωτερική τροφοδοσία σε πίσω θύρα και να το έχετε πάνω από τον πύργο για να κάνετε τη δουλειά σας. Πώς θα γίνει αυτό ο υπολογιστής είναι κάτω από το γραφείο και όπως είπα δεν έχω εύκολη πρόσβαση στης πισω θυρες αλλα ούτε μπορώ να τραβήξω το γραφείο επίσης πως θα φτάσει το καλώδιο της τροφοδοσίας του usb hub στην πρίζα του πολυμπριζου που βρισκετε από πάνω ??? Και που θα βάζω τα κινητά να γεμίζουν?? Έχω μόνο 3 πρίζες διαθέσιμες https://ibb.co/HFkHr1Q https://ibb.co/N9FwGJd https://ibb.co/1mtzXbc https://ibb.co/TPNXcGS Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα κάτι μου είπατε! Κι εγώ το ίδιο κουτί έχω και μάλιστα το μικρότερο, γιατί οποιοδήποτε κουτί με μήκος μεγαλύτερο από 38εκ προεξέχει από το γραφείο. Αφού κατέληξα να βγάλω τη μητρική και την βάλω στο κρεβάτι. Από τη πολύ τη ζέστη που έβγαζε μου έκαιγε τα πόδια (μόνο πίσω ανεμιστηράκι 8άρι έχει. Είσοδο τίποτα). Ειδικά η USB 3.0 θύρα κι εμένα τα ίδια κάνει. Τι να πω, αν πιάνουν τα χέρια σας ανοίξτε καμιά τρύπα στο γραφείο... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τώρα κάτι μου είπατε. Κι εγώ το ίδιο κουτί έχω και μάλιστα το μικρότερο, γιατί οποιοδήποτε κουτί με μήκος μεγαλύτερο από 38εκ προεξέχει από το γραφείο. Αφού έβγαλα τη μητρική και την έβαλα στο κρεβάτι. Από τη πολύ τη ζέστη που έβγαζε μου έκαιγε τα πόδια (μόνο πίσω ανεμιστηράκι 8άρι έχει. Είσοδο τίποτα). Ειδικά η πάνω USB θύρα κι εμένα τα ίδια κάνει. Τι να πω, αν πιάνουν τα χέρια σας ανοίξτε καμιά τρύπα στο γραφείο... Πώς το κάνατε αυτό?? Να παραθέσετε 4 φωτογραφίες και να φενονται έτσι η μια κάτω από την άλλη χωρις να της ανοίξεις???? Και επίσης να φτιάξετε όλη αυτή την κατάσταση μόνος σας το κάνατε?? Αν και δεν κατάλαβα τπτ απ'όσα λέτε αν κατάλαβα καλά εννοείτε ότι είστε σε χειρότερη κατάσταση από την δικ ή μου??? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Πώς το κάνατε αυτό?? Να παραθέσετε 4 φωτογραφίες και να φενονται έτσι η μια κάτω από την άλλη χωρις να της ανοίξεις???? Από το site που τις ανεβάσατε στο ''Επισυναπτόμενος κώδικας(embed)'' επιλέγετε από κάτω ''BBCode full linked'' και από κάτω κάνετε κλικ στο ''Copy'' και μετά το επικολλάτε εδώ. Πως σας φάνηκαν οι πρίζες μου; Σας ξεπέρασα και δεν έχω που να συνδέσω το φάξ. 19 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Και επίσης να φτιάξετε όλη αυτή την κατάσταση μόνος σας το κάνατε?? Αν και δεν κατάλαβα τπτ απ'όσα λέτε αν κατάλαβα καλά εννοείτε ότι είστε σε χειρότερη κατάσταση από την δικ ή μου??? Ναι και στα δύο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πως σας φάνηκαν οι πρίζες μου; Σας ξεπέρασα και δεν έχω που να συνδέσω το φάξ. 🙂 αφου πειρατέ μια εικόνα του τι χρειάζομαι φανταζόμαι Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό αξιόπιστο και έμπιστο ασφάλειας usb hub με εξωτερικη τροφοδοσία με μεγαλο καλωδιο τροφοδοσίας της μπριζας αλλα Και να φτανει στης πισω θυρες usb Και να εχεο διακόπτη on of οποτε δεν το χρειάζομαι να το κλείνω?? Αν γινεται αλλιος να δοκιμάσω να βαλω το στικάκι για το ίντερνετ στης πίσω θυρες μόνιμα να δω αν θα δουλέψει και αν θα αποσυνδέεται βαλω δεν βαλω κάποιον εξωτερικό σκληρό δισκο στης μπροστινες θύρες αλλιος θα κοιταξω την λυση Για powerline και θα αρχίσω να περνώ 3.5 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με δικη τους τροφοδοσία και να τους βάζω στης μπροστινες θυρες δεν νομιζω να εχουν θέμα αφου περνούν ρευμα απο την πριζα για να δουλέψουν σωστά? Αυτο ειναι καλο??? https://www.skroutz.gr/s/20696914/TP-LINK-UH700-v3.html Αλλα Δεν ξερω αν θα χωράει σε πλάτος πανω από των πύργο 17 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Από το site που τις ανεβάσατε στο ''Επισυναπτόμενος κώδικας(embed)'' επιλέγετε από κάτω ''BBCode full linked'' και από κάτω κάνετε κλικ στο ''Copy'' και μετά το επικολλάτε εδώ. Πως σας φάνηκαν οι πρίζες μου; Σας ξεπέρασα και δεν έχω που να συνδέσω το φάξ. Δεν με αφήνει να της ανεβάσω μαζικά μονο μια μια δεν εχω κανει λογαριασμό ομως εκει έψαξα Και βρηκα ενα σιτε που της ανεβάζουν ελεύθερα χωρις λογαριασμό δεν ξερω αν παίζει αυτο ρολο εσείς πως της ανεβάσατε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα